Dodaj do ulubionych

Pokolenie JP2

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 20:35
pokolenie dżejpitu. Papież pewnie byłby dumny, gdyby się dowiedział, jak się
go teraz określa: dżejpitu.
Obserwuj wątek
    • cancro Re: Pokolenie JP2 18.11.05, 08:16
      Tak sobie patrzę na to zdjęcie i z podziwu wyjść nie mogę. Dorodną mamy młodzież!
    • Gość: tot Re: Pokolenie JP2 - bzdura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 09:34
      nie ma pokolenia JP2. to jedna z wiekszych bzdur medialnych ostatniego czasu.
      ortega y gasset bylby zalamany wami.
    • Gość: sklepowa Ale sliczni ci klerycy na zdjeciu ! IP: *.cybernet.ch 18.11.05, 20:37
      Ale sliczni ci klerycy na zdjeciu !

z cyklu:
      kazdy jest ko-nio-walem wlasnego losu ?!

Ten w okularach to chyba przesadzil.

Widocznie zaszkodzilo na oczy...

• Gość: janusz m. Re: Pokolenie JP2 -ciesze sie ze jest to pokolenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 06:41
      przykro ze zdarzaja sie tacy którzy nie chca sie z nim identyfikowac
      o tyle bedą ubozsi
      • tomek854 Re: Pokolenie JP2 -ciesze sie ze jest to pokoleni 19.11.05, 14:48
        z kim sie mam identyfikować?
        • tomek854 I macie swoje pokolenie JP II 19.11.05, 15:41
          ze strony bash.org.pl zbierającej cytaty:

5X8X3X1@gg.chrome.pl: na niewidocznym o 23.00 wszyscy chcemy mieć czerwone słoneczka przez minute na gg uczcijmy papieża minutą ciszy. Roześlijcie to dalej warszwa
          sznik: znam Cie?
          5X8X3X1@gg.chrome.pl: dupe zamknij i rozsyłaj chodzi o wiare i o papieza
          • Gość: lokomotiv926 Re: I macie swoje pokolenie JP II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 17:39
            tomek854 napisał:

> ze strony bash.org.pl zbierającej cytaty:
            >
            > 5X8X3X1@gg.chrome.pl: na niewidocznym o 23.00 wszyscy chcemy mieć czerwone
            słon
            > eczka przez minute na gg uczcijmy papieża minutą ciszy. Roześlijcie to dalej
            wa
            > rszwa
            > sznik: znam Cie?
            > 5X8X3X1@gg.chrome.pl: dupe zamknij i rozsyłaj chodzi o wiare i o papieza
            >

hyhy, dobre, dobre, ale wy mi tu nie dżejpitujcie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka