Gość: satan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 20:35 pokolenie dżejpitu. Papież pewnie byłby dumny, gdyby się dowiedział, jak się go teraz określa: dżejpitu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cancro Re: Pokolenie JP2 18.11.05, 08:16 Tak sobie patrzę na to zdjęcie i z podziwu wyjść nie mogę. Dorodną mamy młodzież! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tot Re: Pokolenie JP2 - bzdura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 09:34 nie ma pokolenia JP2. to jedna z wiekszych bzdur medialnych ostatniego czasu. ortega y gasset bylby zalamany wami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sklepowa Ale sliczni ci klerycy na zdjeciu ! IP: *.cybernet.ch 18.11.05, 20:37 Ale sliczni ci klerycy na zdjeciu ! z cyklu: kazdy jest ko-nio-walem wlasnego losu ?! Ten w okularach to chyba przesadzil. Widocznie zaszkodzilo na oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz m. Re: Pokolenie JP2 -ciesze sie ze jest to pokolenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 06:41 przykro ze zdarzaja sie tacy którzy nie chca sie z nim identyfikowac o tyle bedą ubozsi Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Pokolenie JP2 -ciesze sie ze jest to pokoleni 19.11.05, 14:48 z kim sie mam identyfikować? Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 I macie swoje pokolenie JP II 19.11.05, 15:41 ze strony bash.org.pl zbierającej cytaty: 5X8X3X1@gg.chrome.pl: na niewidocznym o 23.00 wszyscy chcemy mieć czerwone słoneczka przez minute na gg uczcijmy papieża minutą ciszy. Roześlijcie to dalej warszwa sznik: znam Cie? 5X8X3X1@gg.chrome.pl: dupe zamknij i rozsyłaj chodzi o wiare i o papieza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokomotiv926 Re: I macie swoje pokolenie JP II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 17:39 tomek854 napisał: > ze strony bash.org.pl zbierającej cytaty: > > 5X8X3X1@gg.chrome.pl: na niewidocznym o 23.00 wszyscy chcemy mieć czerwone słon > eczka przez minute na gg uczcijmy papieża minutą ciszy. Roześlijcie to dalej wa > rszwa > sznik: znam Cie? > 5X8X3X1@gg.chrome.pl: dupe zamknij i rozsyłaj chodzi o wiare i o papieza > hyhy, dobre, dobre, ale wy mi tu nie dżejpitujcie! Odpowiedz Link Zgłoś