Dodaj do ulubionych

BYłam u fryzjera - relacje

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.11.05, 14:42
PO 2ch razach w Carlo Biani postanowiłam odwiedzić inne studio fryzjerskie.
Tym razem byłam w Broadway. Szczerze polecam panią Magdę. Świetnie nie
obcięła i zaproponowała nowy kolor, w którym dobrze się czuję.
Polecam
Obserwuj wątek
    • jola_wroc Re: BYłam u fryzjera - relacje 19.11.05, 22:07
      ile zapłaciłaś
      • Gość: Agulka Re: BYłam u fryzjera - relacje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.11.05, 20:41
        Niestety dużo, za dwukolorowy balejaż zapłaciłam 180zł. Zobaczymy jak szybko
        będzie się zmywał. Balejaż Carlo Biani zmył się już po miesiącu.
        • Gość: mania Re: BYłam u fryzjera - relacje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.11.05, 22:58
          pomyśl co ty piszesz każde farbowanie po jednym miesiącu jest już do bani
          trzeba robić włosy odnowa odrosty i te rzeczy ja farbuję włosu od wielu lat
          używam bardzo dobrych kosmetyków kupowanych w salonach KErastase itp.ale farba
          po miesiącu jest zawsze do odświerzenia pozdrawiam
          • Gość: Natalia Oj Agulka IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 24.11.05, 12:58
            Mialas isc do Michala Krzyszychy :))) Czekalam niecierpliwie na opis, bo to moj
            kiedys byl staly fryzjer, ale porzucilam go niestety. Nie potrafie z polrocznym
            wyprzedzeniem planowc wizyt u fryzjera, a umawianie sie do Michala doszlo
            wlasnie do takich absurdow.

Pozdrawiam
            Natalia

ps. Studio, o ktorym piszesz wykreslilam na zawsze z pamieci, gdy szef tego
            zadymionego przedsiewziecia Artur Andruszczyszyn wlasnorecznie BEZ KONSULTACJI
            ZE MNA, bez uprzedzenia, obcial mnie z poldlugich wlosow na jeza, kwitujac moje
            oburzenie komentarzem, ze zawsze chcial to kumus zrobic. (Uprzedzam pytanie czy
            nie moglam go powstrzymac - nie. Wzial moje wlosy w rece, caly pukiel i obcial w
            jednej sekundzie przy skorze. Potem ja plakalam, a on wyrownywal maszynka.)
            • Gość: znajoma Artura Re: Oj Agulka IP: 83.147.131.* 24.11.05, 13:41
              chyba za to nie zaplacilas?Artur forse na swoj bines dostal od wroclawskiej
              mafii narkotykowej ktora przez jego dzialalnosc pierze brudne pieniadze.
              Gdyby mnie wycial taki numer to chyba bym go zabila!!
              • Gość: Agulka Re: Oj Agulka IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.11.05, 11:09
                A kim jest Artur?
                • Gość: Agulka Re: Oj Agulka IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.11.05, 11:15
                  Dopiero teraz przeczytałam cd wypowiedzi Natalii. To chyba jakiś żart. A z tą
                  mafią... skąd wiesz o takich rzeczach? A może zamiast na forum należałoby
                  powiadomić policję?
            • Gość: Agulka Re: Oj Agulka IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.11.05, 11:08
              Nie mogłam się do niego zapisać. Ale Jak dzisiaj zadzwonię, to może na marzec
              będzie miejsce.
            • Gość: ja Re: Oj Agulka IP: *.pl / 80.50.252.* 27.11.05, 22:53
              kiedyś weszłam do salonu Michała i nie miał ani jednej Klientki,a powiedział mi
              że mnie nie przyjmie!! Więc to jest jego chwyt reklamowy nie działa.Bo są lepsi
              od niego.Czas jego gwiazdowania dobiega końca.
          • Gość: Agulka Re: BYłam u fryzjera - relacje IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.11.05, 11:12
            Maniu, kiedyś farbowałam włosy w Uniqe oraz w saloniku Aga na Czekoladowej i
            nie musiałam po miesiącu farbować, nie wiem dlaczego, czy kolor dobrze dobrany,
            że odrostów nie było tak widać.
            PS a gdzie są salony kerastase?
            • Gość: mania Re: BYłam u fryzjera - relacje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.05, 20:57
              ja nie lubię odrostów i takich nie świeżych kolorów a po miesiącu odrosty mniej
              lub bardziej widoczne są zawsze a Kerastas kupisz napewno w le grand kiedyś
              kupowałam w saloniku w rynku i chyba widziałam w salonie w koronie ale głowy
              nie dam ja ostatnio używam tigi to równie dobra firma a może nawet lepsza a
              napewno tansza
              jedyna farba a własciwie chyba jekiś szampon koloryzujący który nie zmienił
              barwy a nawet pociemniał to jakieś cudo matrixa musiałam to ściągać z włosów
              bo były zaciemne
        • alabina Re: BYłam u fryzjera - relacje 08.12.05, 15:18
          hej nie chce podbijac ale ja za balejaż w unique płacę 260 zł na krótkie włosy
          uważam że to cholernie drogo ale efekt jest cudowny
    • Gość: GOSIA Re: BYłam u fryzjera - relacje IP: *.wro.tvp.com.pl / *.tvp.pl 24.11.05, 17:33
      znacie fajnego fryzjera na powstancow slaskich?
      • Gość: Figa Re: BYłam u fryzjera - relacje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.05, 19:18
        ja i jeszcze pare znajomych chodzimy na Hallera ,z a wiaduktem, po lewej str,
        to nie na Powst, ale niedaleko - niedrogo i włascicielka fajnie strzyze ! p.
        Jola - reszty pań nie znam, więc nie polecam !
        • medea11 Re: BYłam u fryzjera - relacje 26.11.05, 14:31
          A ja polecam salonik w Przejsciu Garncarkim - chodze tam od dluzszego czasu i
          jestem bardzo zadowolona:)
          • Gość: sylwia Re: BYłam u fryzjera - relacje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.11.05, 19:22
            mam pytanie czy ktoś chodzi do fryzjera do Leklerka mam tam blisko może mi
            kogoś polecicie
            • Gość: ada Re: BYłam u fryzjera - relacje IP: *.pl / 80.50.252.* 27.11.05, 22:09
              byłam tam u Konrada i mogę go polecić,bo jest ok
      • Gość: ola Re: BYłam u fryzjera - relacje IP: *.pl / 80.50.252.* 27.11.05, 22:21
        mogę gorąco ci polecić super stylistkę która naprawdę świetnie strzyże,z
        metamorfozy,P.Ewa super zmienia image!!!Mój facet mnie nie poznał.A wierzcie mi
        że obleciałam cały rynek i nikt tak mi nie podpasował jak ona.Polecam
      • Gość: ola Re: BYłam u fryzjera - relacje IP: *.pl / 80.50.252.* 27.11.05, 22:21
        mogę gorąco ci polecić super stylistkę która naprawdę świetnie strzyże,z
        metamorfozy,P.Ewa super zmienia image!!!Mój facet mnie nie poznał.A wierzcie mi
        że obleciałam cały rynek i nikt tak mi nie podpasował jak ona.Polecam
    • Gość: pippi Re: BYłam u fryzjera - relacje IP: *.pl / 80.50.252.* 27.11.05, 22:03
      na temat tego salonu nie będę sie wypowiadać , bo brak mi słów!!!!!!!
      • Gość: ola Re: BYłam u fryzjera - relacje IP: *.pl / 80.50.252.* 27.11.05, 22:35
        słyszałam o salonie Artura,i widziałam dziewczyne po jego strzyżeniu i masz
        rację.Kicz!!!!!
        • Gość: Agulka Re: BYłam u fryzjera - relacje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.12.05, 22:59
          Olu, ale ja nie byłam u jakiegoś Artura, tylko u Magdy.
      • Gość: Ania Re: BYłam u fryzjera - relacje IP: *.pl / 80.50.252.* 27.11.05, 22:41
        jakiego salonu?? Broadway?
        • Gość: pippi Re: BYłam u fryzjera - relacje IP: *.pl / 80.50.252.* 27.11.05, 22:58
          tak!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka