Dodaj do ulubionych

Pisze dla młodzieży

IP: *.kom / *.kom-net.pl 20.11.05, 11:45
Pan Roman Kowalczyk jest niewatpliwie bardzo dobrym dyrektorem, pedagogiem i
czlowiekiem godnym szacunku. Wszystkim jeog tworczosc goraco POLECAM !
Obserwuj wątek
    • Gość: ja ;] Re: Pisze dla młodzieży IP: *.net / *.greenlan.pl 20.11.05, 18:24
      Mamy najlepszego Dyrektora jaki tylko moze byc. Bardzo sie ciesze ze trafilem na
      swej drodze zyciowej na p.Romana Kowalczyka ktory burzy wszelkie stareotypy ze
      uczniowie nie lubia sie z dyrektorami szkol bo u nas w szkole jest inaczej
      swiadczyc o tym moze ze jak przyszedlem do tej szkoly to na jednej scianie bylo
      napisane "dyrektor jest spoko" juz tego nie ma bo sciana zostala polalowana ale
      do kilku szkol juz chodzilem i jezeli ktos cos pisal juz na scianie na dyrektora
      to na pewno nic pozytywnego. Pozdrowienia dla calej Rady Pedagogicznej
      ulubionego dyrektora i wszystkich ucznow 17 LO
    • Gość: Ola z 1bo Re: Pisze dla młodzieży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 23:01
      Gratuluje wydania książki :) Wszyscy z XVII LO bardzo szanujemy Pana i pańską
      postawę oraz chęć zainteresowania nami. :) Dziękuję też <skoro już mam okazję),
      za to iż Pan mnie przyjął do tej szkoły. mam nadzieję, ze za kilka lat zdam
      maturę :) Gratulacje jeszcze raz:)
      • zipjc Re: Pisze dla młodzieży 02.12.05, 21:22
        szkola jest swietna...skonczylam ja w zeszlym roku,ze zdana matura... nie na
        piatki ale na 4:) i jestem zadowolona, naprawde fajna szkola, w ktorej mozna
        sie nie tylko uczyc ale tez i bawic... pozdrawiam nauczycieli klasy 4F z
        rocznika 2000-2004;)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka