Gość: zyga IP: *.kom / *.kom-net.pl 20.11.05, 11:45 Pan Roman Kowalczyk jest niewatpliwie bardzo dobrym dyrektorem, pedagogiem i czlowiekiem godnym szacunku. Wszystkim jeog tworczosc goraco POLECAM ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja ;] Re: Pisze dla młodzieży IP: *.net / *.greenlan.pl 20.11.05, 18:24 Mamy najlepszego Dyrektora jaki tylko moze byc. Bardzo sie ciesze ze trafilem na swej drodze zyciowej na p.Romana Kowalczyka ktory burzy wszelkie stareotypy ze uczniowie nie lubia sie z dyrektorami szkol bo u nas w szkole jest inaczej swiadczyc o tym moze ze jak przyszedlem do tej szkoly to na jednej scianie bylo napisane "dyrektor jest spoko" juz tego nie ma bo sciana zostala polalowana ale do kilku szkol juz chodzilem i jezeli ktos cos pisal juz na scianie na dyrektora to na pewno nic pozytywnego. Pozdrowienia dla calej Rady Pedagogicznej ulubionego dyrektora i wszystkich ucznow 17 LO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola z 1bo Re: Pisze dla młodzieży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 23:01 Gratuluje wydania książki :) Wszyscy z XVII LO bardzo szanujemy Pana i pańską postawę oraz chęć zainteresowania nami. :) Dziękuję też <skoro już mam okazję), za to iż Pan mnie przyjął do tej szkoły. mam nadzieję, ze za kilka lat zdam maturę :) Gratulacje jeszcze raz:) Odpowiedz Link Zgłoś
zipjc Re: Pisze dla młodzieży 02.12.05, 21:22 szkola jest swietna...skonczylam ja w zeszlym roku,ze zdana matura... nie na piatki ale na 4:) i jestem zadowolona, naprawde fajna szkola, w ktorej mozna sie nie tylko uczyc ale tez i bawic... pozdrawiam nauczycieli klasy 4F z rocznika 2000-2004;))))) Odpowiedz Link Zgłoś