cezarea 20.11.05, 22:57 Ludzie byli lepsi, afer nie było, blo wiele super spraw. Po co nam ta demokracja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Emeyt Re: JA CHCEM PRL-u IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.05, 00:53 "... Nutka pamieci, nicia pajecza, Zapachem bzu. Wiesz juz napewno, swiezoscia rzewna, To wlasnie tu." To nie ja, to pan Kofta. Odpowiedz Link Zgłoś
kolejar Re: JA CHCEM PRL-u 21.11.05, 02:48 Prowokacja, czy byłaś agentką SB? A może pracowałaś w KW PZPR na ówczesnym placu Dąbrowszczaków (teraz pl. Maxa Borna)? Odpowiedz Link Zgłoś
moherowy_berecik Re: JA CHCEM PRL-u 21.11.05, 15:13 stwórz sobie PRL w domu, dzieciom wydawaj jedzenie na kartki, do piwa wrzuć sobie ludzkie oko, owijaj dzieciakom śniadanie do szkoły w szary papier. dzisiaj można sobie żyć jak się chce - w końcu mamy demokrację. Odpowiedz Link Zgłoś
chata.wolna Re: JA CHCEM PRL-u 21.11.05, 17:07 moherowy_berecik napisał: > stwórz sobie PRL w domu, dzieciom wydawaj jedzenie na kartki, do piwa wrzuć > sobie ludzkie oko, owijaj dzieciakom śniadanie do szkoły w szary papier. > dzisiaj można sobie żyć jak się chce - w końcu mamy demokrację. Skąd to znasz ? Prtowadzisz domowe PRL na codzień? hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donio Re: JA CHCEM PRL-u IP: *.pwsz.legnica.edu.pl / *.pwsz.legnica.edu.pl 21.11.05, 17:15 Cezarea bawi sie w tanie prowokacje, w rzeczywistosci to pewnie zadna Cezarea ale masywny, tłustawy, wąsiasty facet w spoconej koszulce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: JA CHCEM PRL-u IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 17:18 No, no! Ten donio to jasnowidz. I siedzi w spodenkach marki Dynamo i porwanej tieliaszce - hehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
atsieta Re: JA CHCEM PRL-u 21.11.05, 18:27 moherowy_berecik napisał: > stwórz sobie PRL w domu, dzieciom wydawaj jedzenie na kartki, do piwa wrzuć > sobie ludzkie oko, owijaj dzieciakom śniadanie do szkoły w szary papier. > dzisiaj można sobie żyć jak się chce - w końcu mamy demokrację. Demokrację czy raczej DUPOKRACJĘ Odpowiedz Link Zgłoś