Gość: KKW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.05, 08:04 Na początku było (moim zdaniem) rewelacyjne radio klakson, później kiepskie BlueFM, a teraz jakieś Roxy. Co będzie za pół roku??? Może Radio Maryja??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rita Re: Co z tym 106,1 UKF IP: *.ac.pwr.wroc.pl 23.11.05, 08:59 Ale to Roxy mi sie bardzo podoba!To jedyna, podkreslam jedyna stacja, na ktorej mozna uslyszec Nirvane, Pearl Jam,republike itp a nie wciąż jakis chłam z Vivy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktus roxy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.11.05, 15:25 wlaczylem w pracy przez jeden dzien ale jak pomiedzy 8 a 16 cztery czy piec razy puscili ten sam kawalek niejakiego wydry to sie pozegnalem z ta stacja poza tym troche mnie wkurzyli nachalnymi - wydzierajacymi sie - reklamami na stronach (m.in. gazety) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drom Re: Co z tym 106,1 UKF IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.11.05, 09:15 jak na moj gust go w tej chwili graja tam najlepsza muzyke jaka kiedykolwiek plynela na tej czestotliwosci. inne w stylu a rownie dobre jest RAM na 89.8 swoja droga dobrze by bylo gdyby pojawily sie radia tematyczne a nie jednolita papka zetko-esko-rmf-... czlowiek by wlaczyl konkretna rozglosnie chcac posluchac okreslonego rodzaju muzyki i slychal by tego czego chce a nie tego co aktualnie kroluje w dyskotece. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKW Re: Co z tym 106,1 UKF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.05, 12:13 Najgorsze są nowości, powielane np. w Esce co kilkadziesiąt minut. Ja miło wspominam Klakson, ale z początków istnienia. Grano tam wtedy muzykę, jaką nigdzie indziej nie można było usłyszeć i do dziś usłyszeć się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
rw.wro Re: Co z tym 106,1 UKF 23.11.05, 14:55 te stacje wciąż kręciły jakieś szwindle, więc nic dziwnego, że po kolei poupadały. a roxy też zdechnie, bo ma małą słuchalność, a za dużo buli na nędzne reklamy, które i tak nie przełożą się na ilość odbiorców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Co z tym 106,1 UKF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 21:09 ... a następne będa moherowe berety :)) Odpowiedz Link Zgłoś