Gość: jajaccek IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 12.10.02, 15:58 Ale ktos wykosil watkow??? I postow. I to takich, w ktorych nie bylo wulgaryzmow.Ktos chce resztki tego Forum od srodka rozwalic!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Yani Re: KOSZENIE IP: *.proxy.aol.com 12.10.02, 16:09 Masz racje. Wyrzucili Twoje watki odnosnie wiz i oplat paszportowych. Jeden z moich tez skosili na temat wyjazdow Polakow za granice. Cenzorze, co w nich bylo niewlasciwego i jak to sie ma do swobody wypowiedzi? Yani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: KOSZENIE IP: 213.77.64.* 12.10.02, 16:18 A już łudziłem się, że kosicie w Czikago i potrzeba kosiarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaccek Re: KOSZENIE IP: *.chicago-15-20rs.il.dial-access.att.net 12.10.02, 17:53 Gość portalu: hrabiaa napisał(a): > A już łudziłem się, że kosicie w Czikago i potrzeba kosiarzy. Umyslow!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yani Re: KOSZENIE IP: *.proxy.aol.com 12.10.02, 16:23 Pisalem, ze Polacy powinni przestrzegac prawo kraju, w ktorym przebywaja i miec pretensje do siebie, ze musza miec wizy. Pisalem tez, ze Wielka Brytania i Holandia rozwaza przywrocenie wiz dla Polakow. Skosili to. Why? Yani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: KOSZENIE IP: proxy / *.rpa.ca 12.10.02, 16:34 z tego co widzialem "wsyslo" rowniez wiele watkow i postow m.in. na forum komputerowym, motoryzacyjnym i kilku innych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STrup Adminie! Trzeba to wyjaśnić! IP: *.chem.uni.wroc.pl 12.10.02, 17:35 Gość portalu: jajaccek napisał(a): > Ale ktos wykosil watkow??? I postow. I to takich, w ktorych nie bylo > wulgaryzmow.Ktos chce resztki tego Forum od srodka rozwalic!!! Prosimy o komentarz Admina! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaccek Re: KOSZENIE IP: *.chicago-15-20rs.il.dial-access.att.net 12.10.02, 17:50 Teraz dopiero zauwazylem, ze brak Komentarzy moich i Yaniego z "protestu wizowego", a takze mojego przyznania sie do dziedzicznej i wrodzonej glupoty, za ktora to nie mialem zamiaru nikogo przepraszac, bozem temu niewinny. Odpowiedz Link Zgłoś