ewencja 14.10.02, 20:37 Jakie macie marzenia? Czy uważacie, że marzenia się spełniają? Moim największym marzeniem jest, żeby ktoś mnie pokochał...Mam na myśli męża...Żeby mieć gromadkę dzieciaków zdrowych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Birbant Re: MARZENIA! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.02, 22:21 Czyli classic. Bogaty mąż , urodzić dzieci i do końca życia można już leżeć do góry brzuchem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: MARZENIA! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.02, 22:48 Mnie sie marzy czyste rasowo forum bez klonów ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: MARZENIA! IP: *.elblag.dialog.net.pl 14.10.02, 23:09 Gość portalu: Birbant napisał(a): > Czyli classic. Bogaty mąż , urodzić dzieci i do końca życia można już leżeć do > góry brzuchem. Birbant: Wydaje mi się, że Ewencji niezupełnie o to chodziło.. Napisała przecież, że marzy o miłości i zdrowych dzieciach, a nie o bogatym mężu.. Ewencja: miło, że w dzisiejszych czasach są jeszcze ludzie tacy jak Ty, dla których w życiu liczy się przede wszystkim miłość, a nie robienie kasy. Serdeczne pozdrówki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: MARZENIA! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.02, 23:15 Gość portalu: M. napisał(a): > Gość portalu: Birbant napisał(a): > > > Czyli classic. Bogaty mąż , urodzić dzieci i do końca życia można już leże > ć > do > > góry brzuchem. > > Birbant: Wydaje mi się, że Ewencji niezupełnie o to chodziło.. Napisała > przecież, że marzy o miłości i zdrowych dzieciach, a nie o bogatym mężu.. W dzisiejszych czasach kobiety biora to za pewnik, o którym nie trzeba wspominać bo rozumie sie sam przez sie ;-) > Odpowiedz Link Zgłoś
balanescu Re: MARZENIA! 14.10.02, 23:42 Moje dwa wielkie marzenia: 1. Miłość - wielka, wstrząsająca do głębi, prawdziwie romantyczna 2. Piec lampowy do gitary Fender Twin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: MARZENIA! IP: *.crowley.pl 14.10.02, 23:55 Żeby być noramalny ! Przepraszam Was wszystkich bardzo i bardzo dziękuje ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: MARZENIA! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.02, 23:57 Wal się na ryj klonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: MARZENIA! IP: *.crowley.pl 14.10.02, 23:59 Przepraszam Was wszystkich bardzo i bardzo dziękuje ! Ja się staram. Dziękuje za wszystko ! Odpowiedz Link Zgłoś
dutka Re: MARZENIA! 14.10.02, 23:58 Gość portalu: Janek napisał(a): > Żeby być noramalny ! > Przepraszam Was wszystkich bardzo > i bardzo dziękuje ! Hesus, hesus z al Kaidy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: MARZENIA! IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 15.10.02, 00:22 chata w górach,przy niej ogród z kwiatami i marchewką,sad,rudy kocur no i ukochany mężczyzna... niby to wszystko takie banalne... ale jakże nieosiągalnie [na razie przynajmniej]... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: MARZENIA! IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 15.10.02, 00:24 ...i jeszcze-bardzo,bardzo chciałabym umieć grać na fortepianie!!! wszystko,co do tej pory osiągnęłam, oddałabym za to,by umieć "grać jazz i Chopina"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Birbant Re: MARZENIA! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.10.02, 00:55 Ja to wszystko potrafię, mam dom w górkach (bez marchewki co prawda), kocur jest trochę walnięty ale jest. Z wad to chyba takie, że nie śpiewam , nie maluję i nie znam pieciu języków ale nie uważam, że zarabiam za mało.;) Odpowiedz Link Zgłoś
wedzonka Re: MARZENIA! 15.10.02, 19:17 Gość portalu: m. napisał(a): > chata w górach,przy niej ogród z kwiatami i marchewką,sad,rudy kocur no i > ukochany mężczyzna... > niby to wszystko takie banalne... ale jakże nieosiągalnie [na razie > przynajmniej]... Ale wlasciwie o co chodzi z ta marchewka? Odpowiedz Link Zgłoś
ewencja Re: MARZENIA! 15.10.02, 17:24 Bir...(nie pamiętam loginu), ale nie o tym jest wątek. Hmmm m. nio tak niby mało, a jednak dużo...A co do fortepianu, to powiedzmy, że umiem grać;))) Ale nie znam nut;) Nauczyłąm się grać na literkach (każdy klawisz ma literki, te się powtarzają) Nio i umiem;) I zagram Ci wszystko;) Pozdrawiam;) Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: MARZENIA! 15.10.02, 19:27 jestem przesądna i nie powiem o swoich marzeniach! choć marzę teraz o swietym spokoju...;) Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: MARZENIA! 15.10.02, 19:25 no to ja mam dużo takich małych marzeń, typu grać skalę jońską dis-moll w dowolnej pozycji, jakiś ładny Fenderek z piecykiem... jedno z moich małych marzeń się niedługo spełni, mianowicie pojadę do Lwowa! a takie życiowe - mieć pracę niezbyt ciężką i dobrze płatną, piękną kobietę u boku, chałupę na poddaszu i gromadkę kotów :) Odpowiedz Link Zgłoś
wedzonka Re: MARZENIA! 15.10.02, 19:28 szarykot napisał: > no to ja mam dużo takich małych marzeń, typu grać skalę jońską dis-moll w > dowolnej pozycji, jakiś ładny Fenderek z piecykiem... jedno z moich małych > marzeń się niedługo spełni, mianowicie pojadę do Lwowa! > > a takie życiowe - mieć pracę niezbyt ciężką i dobrze płatną, piękną kobietę u > boku, chałupę na poddaszu i gromadkę kotów :) > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: MARZENIA! IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 15.10.02, 19:38 > Czy ta chalupa moze stac w sadzie w gorach a koty moga byc brazowe? Oj,wędzony,... :) a marchewka -to podstawa mego żywienia,zatem musi być jej w ogrodzie baaardzo dużo! [do tego oczywiście grządki z wszelakimi inszymi warzywami] :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: MARZENIA! IP: proxy / *.rpa.ca 15.10.02, 19:39 szarykot napisał: >mieć pracę niezbyt ciężką i dobrze płatną, piękną kobietę u boku, chałupę na poddaszu i gromadkę kotów :) kobitke masz. stadko kotow tez zapoczatkowales :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Birbant Re: MARZENIA! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.10.02, 01:35 szarykot napisał: > no to ja mam dużo takich małych marzeń, typu grać skalę jońską dis-moll w > dowolnej pozycji, jakiś ładny Fenderek z piecykiem... jedno z moich małych > marzeń się niedługo spełni, mianowicie pojadę do Lwowa! > > a takie życiowe - mieć pracę niezbyt ciężką i dobrze płatną, piękną kobietę u > boku, chałupę na poddaszu i gromadkę kotów :) > > Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.s Re: MARZENIA! 06.11.02, 13:58 Gość portalu: Birbant napisał(a): > szarykot napisał: > > > no to ja mam dużo takich małych marzeń, typu grać skalę jońską dis-moll w > > dowolnej pozycji, jakiś ładny Fenderek z piecykiem... jedno z moich małych > > > marzeń się niedługo spełni, mianowicie pojadę do Lwowa! > > > > a takie życiowe - mieć pracę niezbyt ciężką i dobrze płatną, piękną kobiet > ę u > > boku, chałupę na poddaszu i gromadkę kotów :) > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doris Re: MARZENIA! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.10.02, 14:24 Chciałabym spotkać kogoś, kto nigdy nie powie, że zmarnował przeze mnie 10 lat życia. A rude koty posiadam - 3. Odpowiedz Link Zgłoś