Dodaj do ulubionych

Forum Wrocław...

29.11.05, 18:35
Hej!
W wakacje rozmawiałem z Wami na temat wyboru spośród Was opiekuna
społecznego dla FW. Wtedy ten pomysł nie zyskał Waszego uznania.

Dziś mam propozycję pewnego "półśrodka", który przy odrobinie chęci i dobrej
woli użytkowników forum może zredukować trochę liczbę trolli i nowych wątków o
niczym: wprowadzenie wymogu logowania dla założycieli nowych wątków.

Zatem mam dwa pytania:
a) czy odpowiada Wam obecny wygląd forum?
b) co sądzicie o logowaniu?

pozdrawiam,
j/a
Obserwuj wątek
    • piast9 Re: Forum Wrocław... 29.11.05, 18:44
      jabbur napisał:

> a) czy odpowiada Wam obecny wygląd forum?
      No, może być. Szkoda tylko, że szerokość jest zafiksowana na 800 pixeli, i gdy
      się korzysta z niego na większym monitorze, to jest kupa niewykorzystanego
      białego po bokach. Tyle, że to jest powszechna choroba portali...

> b) co sądzicie o logowaniu?
      A co tu sądzić? Klikam i jestem zalogowany.
      • Gość: PATOLOGICZNY SKIN NIE LOGOWAĆ SIĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 11:08
    • Gość: drinks Spoko, mogę się logować pod warunkiem, że IP: *.magma-net.pl 29.11.05, 18:54
      nikt wcześniej nie "zakosi" mojego nicka :-)))))

W temacie wyglądu forum proponuję wprowadzenie wymogu umieszczania fotek przy
      nickach forumowiczek :-)))))
      • Gość: matt Re: Spoko, mogę się logować pod warunkiem, że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 19:09
        no jasne i jeszcze adresów:)
        • mikka8 Re: Spoko, mogę się logować pod warunkiem, że 29.11.05, 19:20
          Gość portalu: matt napisał(a):

> no jasne i jeszcze adresów:)

To anonimowość ośmiela różnej maści oszołomów do psucia atmosfery
          tego forum. Jak chcą się pobawić niech idą do przedszkola.
          Ci nielogowani chyba nie wiedzą , że przy ich tymczasowym nicku pojawia sie IP ,
          raz taki jest hieną , raz rysiem , a raz zdzisiem .Zabawni ludzie , i żeby
          chociaż mieli zawsze takie samo zdanie , niezaleznie od nicka ;)
          • Gość: drinks Nie uogólniaj, nie wszyscy niezalogowani są.... IP: *.magma-net.pl 29.11.05, 19:26
            ... oszołomiaści. Wśród zalogowanych też są niezłe kwiatki.....
            • mikka8 Re: Nie uogólniaj, nie wszyscy niezalogowani są.. 29.11.05, 19:30
              Gość portalu: drinks napisał(a):

> ... oszołomiaści. Wśród zalogowanych też są niezłe kwiatki.....

Nie wątpię w to .
        • Gość: drinks Adresy są niedopuszczalne, bo...... IP: *.magma-net.pl 29.11.05, 19:24
          .... moja żona będzie zazdrosna :-)))))) Bardziej, bo trochę to już jest :-))))
    • tomek854 Re: Forum Wrocław... 29.11.05, 19:09
      > b) co sądzicie o logowaniu?

Już w wakacje rozmawiałem z Tobą żeby wprowadzić logowanie. Wtedy ten pomysł nie zyskał Twojego uznania :D

A tak poważnie ja jestem jak najbardziej ZA.
    • mikka8 Re: Forum Wrocław... 29.11.05, 19:10
      Czasem czytam to forum .Ostatnio jest do de .
      Niektóre wpisy są żenadą , może logowanie byłoby
      rozwiązaniem tej sytuacji. Jestem za.
      Co do rzekomego cenzurowania. Myślę , ze nie powinien
      być kasowany cały wątek tylko niektóre chamskie wpisy.

• matmichal Re: Forum Wrocław... 29.11.05, 19:18
        a dlaczego logowanie miałoby wyeliminować gadania głupot???
        • tomek854 Re: Forum Wrocław... 29.11.05, 19:31
          Ograniczy. Wszyscy, których się pytałem dlaczego się nie logują (kiedy była fala podszywaczy) tweirdzili, że za dużo klikania. To teraz będą pisa cgłupoty tam gdzi enie trzeba tyle klikać :-)
      • jabbur Re: Forum Wrocław... 29.11.05, 20:10
        Całe wątki nie są kasowane, chyba, że są od pierwszego postu trollowate - wtedy
        idą na Oślą Ławkę. Moderacja dotyczy poszczególnych wypowiedzi.
        j/a
        • tomek854 Re: Forum Wrocław... 29.11.05, 20:21
          Gó.. prawda.

Wątek kometujący artykuł o marszu nie był trollowaty. Był nadzwyczaj kulturalny jak na ten temat.

A po za tym nawet w Oślej Ławce go nie mogłem znaleźć.
        • Gość: nick Re: Forum Wrocław... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 20:54
          skopany pomysł z tym twoim logowaniem.To nie stadion brytyjski budzanie
    • Gość: Fakir Re: Forum Wrocław... IP: 195.117.40.* 29.11.05, 19:14
      jestem za....
    • kolejar Re: Forum Wrocław... 29.11.05, 20:24
      Czy obowiązkowe logowanie ma służyć automatycznemu kasowaniu wypowiedzi
      niektórych osób? Bo czemu innemu?
      Jestem jednak przekonany, że to z powodu Twoich jabburze cenzorskich ambicji, a
      przy tym wrodzonym lenistwie. Lepiej zrobić indeks cenzorski autorów i samo się
      zrobi. W takiej sytuacji, jeśli w ogóle będę miał jeszcze ochotę cokolwiek tu
      pisać, pozakładam sobie więcej kont. To proste...
      A co do Twojej tezy o trollowatości niektórych wątków... Nie wiem, co nazywasz
      trollowatością. Z Twoich działań jednak wynika, że trollowata jest każda
      wypowiedź nie po Twojej albo redakcji GW myśli. Zresztą wcześniej używałeś
      określenia spam, a że bez pojęcia o znaczeniu tego słowa, to teraz jest
      trollowatość.
      Oj, poszukaj sobie lepiej jakiejś innej pracy... Dobrze Ci radzę...
      • Gość: Borba Re: Forum Wrocław...samodekapitalizacja IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.05, 20:29
        Kolejar, nie zaczynaj, bo admin sam siebie jeszcze z rozpedu skasuje :P
      • Gość: tetrahydrobreslau Re: Forum Wrocław... IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 29.11.05, 20:30
        a mi sie wydaje ze GW zqaczeła sie porostu bac tematutów zwiazanych z markiem
        happenerem, bo jak mozna porównac ten watek z bardzo idiotycznym watkiem
        siekeiera motyka
        fakt jest faktem ze watków o marku zaczeło sie mnozyc
        ale to był efekt kasacji 1 gdzies na poczatku listopada vco najmniej 70 postów
        a do tego czasu a zwroccie uwage watek istniał od czerwca
        jakos nikt sie nie stresował nim
        • mikka8 Re: Forum Wrocław... 29.11.05, 21:10
          Gość portalu: tetrahydrobreslau napisał(a):

> a mi sie wydaje ze GW zqaczeła sie porostu bac tematutów zwiazanych z markiem
          > happenerem, bo jak mozna porównac ten watek z bardzo idiotycznym watkiem
          > siekeiera motyka
          > fakt jest faktem ze watków o marku zaczeło sie mnozyc
          > ale to był efekt kasacji 1 gdzies na poczatku listopada vco najmniej 70 postów
          > a do tego czasu a zwroccie uwage watek istniał od czerwca
          > jakos nikt sie nie stresował nim

Apropos........upsssssssssssss
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=32499735&a=32509215
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=32222971&a=32392660
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=31411771&a=31896772
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=32444632&a=32444632
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=32143520&a=32144074
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=31411771&a=31894080
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=32501388&a=32507478
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=31411771&a=31476835
          szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?slowo=mark%20happener
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=32484089&a=32484089
          To jest tylko mały procent wpisów z tego samego komputera .
          A swoją drogą , niezły tam tłok panuje.
          Czy Ty tetra jestes Happenerem ? Jak tak , to niezła AUTOREKLAMĘ odstawiasz ;)
          Ale baw się dobrze . Śmieszniutki jesteś , ale to nie jest wada :)
          • Gość: pan Re: Forum Wrocław... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 21:19
            z tego co wiem to nie są wpisy Marka, a jeżeli by były , to co z tego? Czyż nie
            było większości wpisów z innych kompów? Jeżeli jesteś taki dociekliwy to zobacz
            z ilu!
          • Gość: tetrahydrobreslau Re: Forum Wrocław... IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 29.11.05, 22:10
            nie nie jestem markiem marek jest jeden i niepowtarzalny, nie nie jestem
            smieszniutki , byłem po prostu moderatorem tego watku hahaha, ale to nie znaczy
            ze wiekszosc postów pochhodziła odemnie , moze 10 % reszta wpisów była z
            rozmaitych komputerów i tak wszyscy wiedzieliz jakiego ip to idziwe a prosty
            sposób na takie trollowanie jak to okresla jabbur wystarczy sie przeleciec po
            kafejkakach wokól rynku kazda ma inne ip od innego providera, siadajac w kazdej
            na 10 minut placac po złotóqwce czy jakos tak, ale kto na to ma czas i pieniadze
            • mikka8 Re: Forum Wrocław... 29.11.05, 22:22
              Gość portalu: tetrahydrobreslau napisał(a):

> nie nie jestem markiem marek jest jeden i niepowtarzalny, nie nie jestem
              > smieszniutki , byłem po prostu moderatorem tego watku hahaha, ale to nie
              znaczy
              > ze wiekszosc postów pochhodziła odemnie , moze 10 % reszta wpisów była z
              > rozmaitych komputerów i tak wszyscy wiedzieliz jakiego ip to idziwe a prosty
              > sposób na takie trollowanie jak to okresla jabbur wystarczy sie przeleciec po
              > kafejkakach wokól rynku kazda ma inne ip od innego providera, siadajac w
              kazdej
              > na 10 minut placac po złotóqwce czy jakos tak, ale kto na to ma czas i
              pieniadz
              > e

Dlaczego używasz tylu nicków ? robisz " sztuczny tłok " ?
              Ty nie biegasz po kafejkach w rynku ;) Siadasz przed swoim komputerkiem
              i dla zabawy zamieniasz sie z " zuzi w józia" ;) Nie widzę w tym nic złego ,
              ale to zabawa dla gimnazjalistów , a " sprawa p. Marka" , to przecież sprawa
              wagi państwowej . hihihihi ;)
              • Gość: trzecia woda po wr Re: Forum Wrocław... IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 29.11.05, 22:26
                no coz nie znosze monotonii....
                • mikka8 Re: Forum Wrocław... 29.11.05, 22:52
                  Gość portalu: trzecia woda po wr napisał(a):

> no coz nie znosze monotonii....

Oj , uwielbiasz monotonię . Przykładem jest ten tasiemcowaty wątek , o który
                  walczysz jak LEW ;)
                  Przeczytałam z oślej ławki . Nudne to jak dla mnie , ale jak się komu podoba .
                  Myśle , że może denerwować , ale szkodliwy społecznie nie jest . hehe

• Gość: poloeschatolo Re: Forum Wrocław... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 21:13
        jeżeli podstawą pracy admina forum jest profesjonalizm, i nie istotne czy
        moderatora czy też cenzora, to Sz.P. jabbur nie spełnia tego wymogu. Toleruje
        posty szowinistyczne, epatujące nienawiścią do różnych mniejszości (zwłaszcza
        gejów i lesbijek oraz żydów). Wycina głupoty, które się pojawiły po
        najprawdopodobniej niechlujnym usunięciu sporej ilości postów z wątku Mark
        Happener nr1 of Wrocław, a potem skutecznym usunięciu jego pozostałości.

A jabbur schwał głowę w piasek i udaje że niby nic się nie stało. Żadnych
        przeprosin, żadnej propozycji usprawnienia swojej pracy. W normalnym
        wolnorynkowym przedsiębiorstwie za ww. działania byłoby co najmniej
        "przesunięcie na inne równorzędne stanowisko". Agora widocznie nie jest taką
        firmą pomimo, że jest spółką giełdową i mimo tego że stara się nieść sztandar
        "niekwestionowanego autorytetu moralnego". Więc mamy jabbura per se i możemy
        dalej prowadzić z nim korespondencję w stylu "na Berdyczów".

I w końcu jest jeszcze jedna rzecz jabburze. Niemodne dziś tzw. poczucie
        przyzwoitości. Po tym wszystkim co narobiłeś/narobiłaś posprzątałbyś swoje
        biurko i poszukałabyś innej mniej odpowiedzialnej i stresującej pracy.

Czego Ci z całego serca życzę
      • jabbur Re: Forum Wrocław... 30.11.05, 13:35
        Ma służyć wymuszeniu na trollach dodatkowej czynności
        i umożliwić innym użytkownikom wygaszanie nicków osób,
        których czytać nie chcą.
        j/a
    • no.logo Re: Forum Wrocław... 29.11.05, 20:41
      ad. a) i b) równocześnie:
      Do znudzenia będę powtarzał, że żadne ograniczenia, zmiany, nakazy i zakazy nie wpłyną na jakość forum, bo jego jakość (i NIjakość) tworzą piszący tu ludzie. Czasem mądrze, a czasem (częściej) głupio. Ale ci, którzy piszą głupio mają do tego prawo, bo (na szczęście) głupota w tym kraju jeszcze nie jest zakazana.
      Tyle ogólnych refleksji, a teraz konkrety:

1. Zadymy związanej z Markiem Skwarkiem "Happenerem" można było uniknąć. Nieprzemyślany krok cenzora podziałał na ludzi związanych z dawną Pomarańczową Alternatywą, Tadeuszem Złotorzyckim i pewnym zespołem o wdzięcznej nazwie jak płachta na byka. I zaczęli tu robić bałagan - niefajny, ale sprowokowany przez cenzora.

2. Obowiązkowe logowanie - dla mnie może być, i tak się zawsze loguję. Szkoda tylko, że nie będzie już widać uroczych wpisów z Urzędu Miejskiego :-)
    • no.logo Jabbur - dwa pytania do Cię. Odpowiesz? 29.11.05, 20:46
      1. Czy da się coś zrobić, żeby użytkownikom piszącym w Operze (jak ja, na przykład) forum się "zawijało" automatycznie? Bo bidulki korzystające z Internet Explorera mówią, że to się źle czyta...
      2. Gdzie się podział wątek o Tomku Z...e? Strasznie niefajnie, że go wyciąłeś już chyba ze dwa razy. Padły tam (ok, dość bezpośrednio, ale to jest forum, a nie Wersal) bardzo ważne pytania na temat etyki dziennikarskiej...
    • no.logo Pytania numer trzy, cztery oraz pięć: 29.11.05, 21:00
      3.
      Tak miło sobie tu znami gawędzisz, Jabburze, to powiedz, proszę, czemu w Oślej Ławce znalazły się te dwa wątki:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=32732699&v=2&s=0
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=32734706
      4.
      Dlaczego z kolei wątków (nie wiem ile ich było, bo dopiero wróciłem do domu - dwa? trzy?) o Tomaszu Z...e _w_ogóle_ nie ma w Oślej Ławce. Pomijam kwestię tego, że ich skasowanie CHOLERNIE źle o Tobie świadczy.

5.
      Dlaczego tak bardzo dbasz, by nie pojawił się tu żaden wątek o Tomaszu Z...e, a w ogóle nie reagujesz, gdy w wątku o dyrektorze Czternastki można przeczytać jego pełne nazwisko w połączeniu choćby z czasownikiem "dymać"? Dla mnie i on, i Tomasz Z. to postaci obrzydliwe, ale różnica polega na tym, że o D. mogę sobie u Was przeczytać do woli (i w gazecie, i na forum), a o drugim nie piszecie nic, a jak napisze ktoś z forumowiczów, to od razu wkracza cenzor.

Pozdrawiam i liczę na odpowiedź (naiwny jestem?)
      • tomek854 Re: Pytania numer trzy, cztery oraz pięć: 29.11.05, 23:22
        Aleś narobił no-logo. Teraz jabbur musi wykasować własny wątek ;-)
        • no.logo Re: Pytania numer trzy, cztery oraz pięć: 29.11.05, 23:26
          A widziałeś tę akcję jakies pół godziny temu? Kolega "rzecznik" pozakładał jakieś nowe wątki o Tomaszu Z., pojawiły mi się po refreshu strony, klikam na nie - a tu... pusto. Czyli musiał wyciąć w parę sekund po napisaniu. Czujny jest :-)
          • kolejar Re: Pytania numer... - pl. Solny? 30.11.05, 03:25
            no.logo napisał:

> A widziałeś tę akcję jakies pół godziny temu? Kolega "rzecznik" pozakładał jaki
            > eś nowe wątki o Tomaszu Z., pojawiły mi się po refreshu strony, klikam na nie -
            > a tu... pusto. Czyli musiał wyciąć w parę sekund po napisaniu. Czujny jest :-)
            >

Mnie też tak powycinał - ten ktoś. I to kilka razy. Odpisuję miażdżącą odpowiedź
            na czyjś głupawy post, a tu łup! I nie ma wątku (wcale nie mojego i nie o MH).
            Wcześniej - jakieś pół roku temu znikła moja wypowiedź o Majorze. Nie "do
            kosza", ale tak, jakby nigdy jej nie było. Myślałem, że to awaria mojej Mozilli
            albo serwera w GW...
            Co do teorii o cenzorskiej redakcji na Solnym, to dość prawdopodobna wersja.
            Napisałem o tym jakoś wczoraj (nowy wątek) i wycięli po ok. 2 min. Miałem w tej
            firmie parę ulubionych dziennikarek. Z Naczelną Basią nie znosiliśmy się ze
            wzajemnością, ale to był miód! A ja wtedy tak wybrzydzałem... Teraz mam za swoje
            - moje ulubione autorki już nie piszą, a moje posty znikają z forum... Basiu!!!
            Przepraszam!
      • jabbur Re: Pytania numer trzy, cztery oraz pięć: 30.11.05, 19:28
        forum.abuse@gazeta.pl <- tam zgłaszajcie naruszenia netykiety
        j/a
    • ts2 Re: Forum Wrocław... 29.11.05, 21:08
      logowanie raczej nic nie zmieni.Wystarczy spojrzeć np na forum KRAJ.Tam
      logowanie jest chyba obowiązkowe a liczba durnych wątków (moim zdaniem) nie
      odbiega od normy.
      • Gość: pan Re: Forum Wrocław... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 21:26
        Ten pozorny dialog forumowiczów z moderatorem przypomina dialog narodu z partią
        za komuny . Jest jednostronny. Przecież ten admin nie odpowiada na żadne zadane
        pytania tylko domaga się poklasku za swój wspaniały pomysł z logowaniem. Domaga
        się "konstruktywnej krytyki" a nie "krytykanctwa". Komuna wraca bo jak się
        okazało tworzyli ją ludzie . Właśnie tacy!
      • jabbur Re: Forum Wrocław... 30.11.05, 13:27
        Jest mniejsza w porównaniu z tym co było wcześniej :)
        Poza tym osoby zalogowane można wrzucić na swoją
        wrogów i nie męczyć się czytaniem ich wpisów
        j/a
        • Gość: wroclawiak Re: Forum Wrocław... IP: *.180.219.81.magma-net.pl 30.11.05, 15:47
          z logowanie dobry pomysl, ale co do tego, ze nas nie zainteresowalo
          wspolmoderowanie forum, to jabbur krecisz! byly zgloszenia, ale nie bylo zadnego
          dupoliza wsrod chetnych i dlatego teraz tak twierdzisz.
          • jabbur Re: Forum Wrocław... 30.11.05, 19:30
            Jeżeli masz na myśli, że wśród osób chętnych nie było
            takiej która równocześnie jest akceptowana przez wspólnotę,
            ma odpowiedni staż na forum i nie używa sformułowań typu "d***liz"
            to masz rację. To właśnie nazywam słabym odezwem :)
            j/a
    • Gość: Jaćka Re:Forum zalogowane-zostaną tylko swojaki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 21:25
      nie wywołujcie tendencjonalnych zachowań w tej waszej redakcji i nie
      ośmieszajcie się .Skoro nienormalnie robi sę z pedałami to na forum
      automatycznie musi być tak na syfa
    • Gość: kita nita Re: jabbur - jabcok buraczany taka ksywa czy co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 21:31
      • mikka8 Re: Do Jabbuara 29.11.05, 21:39
        Skoro założyleś ten wątek , rozmawiaj z ludzmi , bo Twoja postawa w tym
        momencie jest niezrozumiała.
        • Gość: pierdzący Re: Do Jabbuara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 21:44
          A gdzie załozysz biuro logowania na Włodkowica???
    • Gość: wojtek Re: Forum Wrocław... IP: *.mat.univie.ac.at 29.11.05, 23:16
      Logowanie, opiekuni spoleczni, itp, to wszystko nie sa nawet "półśrodki" - to sa
      "epsilon-srodki". Mam lepsza propozycje: koniecznosc uzyskania akceptacji
      portalu dla kazdej wypowiedzi zanim ukaze sie ona na forum. Dopiero wtedy jest
      szansa na to, ze forum uzyska pozadany ksztalt.
      • mikka8 Re: Forum Wrocław... 29.11.05, 23:20
        Gość portalu: wojtek napisał(a):

> Logowanie, opiekuni spoleczni, itp, to wszystko nie sa nawet "półśrodki" - to
        s
        > a
        > "epsilon-srodki". Mam lepsza propozycje: koniecznosc uzyskania akceptacji
        > portalu dla kazdej wypowiedzi zanim ukaze sie ona na forum. Dopiero wtedy jest
        > szansa na to, ze forum uzyska pozadany ksztalt.

Wojtusiu , a ja mam to wszystko w de ;)
        Idę spać , bo mnie jabbur do pasji doprowadził . wrrrrrrrrrrrr
        • Gość: wojtek Re: Forum Wrocław... IP: *.mat.univie.ac.at 29.11.05, 23:23
          Jakbys mial(a) w "de" to by cie idioci do pasji nie doprowadzali, no nie?
          :)
    • mikka8 Re: JABBUR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! 29.11.05, 23:18
      Jabbur !!!!!!
      Własnie dopisywałam się do wypowiedzi , a tu trast !

Teraz już wierzę , że można sie wkurzyć...
      Zastanów się zanim coś wychlastasz !!!!

Wiesz co , Ty naprawdę zmień fuchę !!!

• no.logo Re: JABBUR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! 29.11.05, 23:23
        A ja napisałem do kolegi Jakuba Jabbura maila i nieustająco liczę na odpowiedź. Idę sobie teraz zapuścić "Hero", genialny i odstresowujący film, może jak wrócę, to już coś będzie... ;-) Bo że Jabbur nie śpi i czuwa to wiem, niedawno skasował jakieś wątki o Tomaszu Z., które pojawiły się, a do których nawet nie zdążyłem zajrzeć... Szybki był - 10 sekund :-)
        • mikka8 Re: JABBUR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 29.11.05, 23:28
          Co było z tym Tomaszem Z ? Wlaśnie sie pytałam jak przy wysyłaniu wyświetliła
          sie info , że wątek juz kaput i mam sobie nowy założyć . żartują tu czy co ?
          • no.logo Do miki: 29.11.05, 23:33
            relaz.o2.pl/lakmus-msg.php?id=2130
      • jabbur Re: JABBUR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! 30.11.05, 13:31
        W tym wątku nie zmoderowano żadnej Twojej wypowiedzi,
        a admini forum nie pracują w środku nocy ;)

j/a

p.s.
        proszę, nie krzycz wielkimi literami
        • tomek854 Re: JABBUR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 30.11.05, 13:34
          1.
          Skad wiesz o jaki watek jej chodzi? Mnie kiedy zapytałem na forum o forum prosiłeś o szczegóły
          2. Ona pisze, ze nie zmoderowano wypowiedź, a cały wątek poleciał. :-)
          • jabbur Re: JABBUR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 30.11.05, 19:31
            zakładam, że chodzi o ten wątek
            j/a
            • tomek854 Re: JABBUR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 30.11.05, 20:36
              O który ten? ;-)
        • no.logo Kłamstwo. 30.11.05, 13:38
          > a admini forum nie pracują w środku nocy ;)

Między godziną 22 a północą poleciało kilka wątków. Chyba, że dla Ciebie to nie jest środek nocy.
          • mikka8 Re: Kłamstwo. święta prawda ;) 30.11.05, 13:45
            no.logo napisał:

> > a admini forum nie pracują w środku nocy ;)
            >
            > Między godziną 22 a północą poleciało kilka wątków. Chyba, że dla Ciebie to
            nie
            > jest środek nocy.

Pisałam odpowiedz do wątku... ,a jak wcisnęłam " wyślij " , okazało się , ze
            wątek już nie istnieje ;) Ty podobno już wtedy spałeś ;)

>
    • tomek854 A może to nie Jabbur? 29.11.05, 23:25
      jabba the cut napisał do mnie w mejlu:

Opiekuna nie macie - stad naglowek na forum.
      Poniewaz opiekuna brak wiec forum moderujemy
      my /administracja/ za pomoca tego co userzy
      wklikuja do kosza, albo wysylaja w linkach
      do forum.abuse@gazeta.pl. Dodatkowo zaglada do
      Was lokalna redakcja GW.

Może więc to nie on jest sprawcą całego zamieszania a "zaglądająca" do nas lokalna redakcja GW?

To by było całkiem prawdopodobne, bo co jakiś jabbur z wawki czy skąd on tam jest może wiedzieć o wrocławskich klimatach...

Kto to tam na solnym tak nas tnie ostro? He, przyznać się?
      • no.logo Re: A może to nie Jabbur? 29.11.05, 23:31
        Ha! Tomku, po raz kolejny mnie zawstydzasz przenikliwością. Szkoda, że nie zostałeś - mimo chęci - tym adminem społecznym...
        Jabbur o tej porze chyba rzeczywiście śpi, a tu ktoś inny się rozszalał z nożyczkami.

Dobrej nocy! Idę na film :-)
        • tomek854 A ja się własnie cieszę ze nie zostałem. 29.11.05, 23:35
          Bo miałem rację. Wyobraź sobie co by było, gdybym tym adminem był? Czy ktoś by mi teraz uwierzył że to nie ja tnę wszystko? Między innymi właśnie dlatego nie chciałem nim zostać.
          • mikka8 Re: A ja się własnie cieszę ze nie zostałem. 29.11.05, 23:36
            zrobie probę ognia ;)
            • mikka8 Re: A ja się własnie cieszę ze nie zostałem. 29.11.05, 23:41
              Zaspał ?
    • tomek854 Re: Pytania numer trzy, cztery oraz pięć: 29.11.05, 23:33
      e, nie, bo by ten poleciał (ale bym miał ubaw :D)
    • mikka8 Re: Forum Wrocław... 29.11.05, 23:43
      Wykasował . Musi być chyba w tytule , bo do srodka leniowi sie nie chce
      zaglądać . hehe
    • mikka8 Re: Forum Wrocław... 29.11.05, 23:56
      A pies z nimi wszystkimi tańcował . Idę spać . Dobranoc :)
    • kklement Cóż za obłuda. 30.11.05, 01:41
      Pomysł z opiekunami społecznymi nie zyskał uznania ? Nikt się nie zgłosił, jak
      pisałeś mi w mailu ?

Ja się zgłosiłem. I co ? Nawet nie raczyłeś mi odpisać. Myślę, że sprawa OS to
      pic na wodę - ogłoszenie o naborze miało pokazać, jak to Agora pielegnuje idee
      demokracji i samorządności i jak szanuje swoich czytelników, chcąc się z nimi
      podzielić odpowiedzialnością za funkcjonowanie Forum. W rzeczywistości nie
      miało być żadnego OS. Decyzje o wycinaniu wątków podejmowane mają być
      najwidoczniej tylko przez etatowych pracowników Agory S.A., zgodnie z linią
      światopoglądową i polityczną "Gazety Wyborczej".
      • Gość: TylkoNieTo Psychiatra cenzorem??? IP: *.waag.org 30.11.05, 02:18
        GW niech się nie wygłupia, a kklement zajmuje się swoimi pacjentami w szpitalu, my tu na forum nie potrzebujemy jego przymusowej opieki.
      • tomek854 Re: Cóż za obłuda. 30.11.05, 02:37
        A ja napisałem i mi jabbur odpisał (na odwal się, no ale zawsze) :-)

Tylko że ja napisałem to jako podstęp żeby się dowiedzieć, czy już ktoś został tym opiekunem - i jak mu to napisałem, to mi odpisał porządnie :)
    • jureek Re: Forum Wrocław... 30.11.05, 10:01
      Przypomniała mi się piosenka Młynarskiego: "Co by tu jeszcze spieprzyć panowie,
      co by tu jeszcze spieprzyć?"
      Jura
      • no.logo Dzień dobry! 30.11.05, 10:38
        Dzień dobry wszystkim uczestnikom tej pasjonującej dyskusji. Wiecie, tak sobie pomyślałem, że właśnie zyskaliśmy miejsce do niczym nieskrępowanych wypowiedzi - ten wątek. No bo przecież Jabbur nie skasuje wątku, który sam założył, a w dodatku tak pięknie wyróżnił na forum. Prawda?
        Jakubie, fajny z Ciebie facet (sądząc po wizytówce), więc nie rób jaj i odpowiedz normalnym forumowiczom, ok?
        • Gość: wiola Re: Dzień dobry! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 10:42
          masz rację jabbur nas lekceważy i poniza
    • no.logo Cytuję forum: "Dobrzycki dymał woźnego" 30.11.05, 10:42
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=32683615&a=32695217
      Kochany cenzorze. Informuję Cię, że zakazane jest publikowanie nazwiska oskarżonego bez zgody sądu przed zapadnięciem prawomocnego wyroku. I nie ma żadnego znaczenia, że Aleksander D. jest moim skromnym zdaniem wstrętnym, obrzydliwym przestępcą. Przeszkadzają Ci wątki o Tomaszu Z., natomiast na coś takiego pozwalasz?
    • Gość: Jazzek Re: Forum Wrocław... IP: *.wro.volvo.net / 62.29.248.* 30.11.05, 10:55
      Nieprzyjaciel? Idiotyczny pomysł...
      • tomek854 może i tak, ale działa :) 30.11.05, 12:57
        Z moich doświadczeń, kiedy jeszcze forumowałem na Auto-Moto - zapewniam cię, że działa. Dwa kliki i forum było mniejsze o połowę - o wszystkie wpisy "Skodami jeżdżą buraki", "Tylko wieśniaki jeżdżą na gazie" i "Na światłach w dzień jeżdżą tylko idioci i cw..e które są ślepe i nie widzą innych samochodów"
    • mikka8 Re: Forum Wrocław... 30.11.05, 11:01
      Zastanawiam się czy temat logowania się na forum nie miałbyć czymś , co odwróci
      uwagę zbyt wści..kich forumowiczów ;)
      • mikka8 Re: Forum Wrocław... 30.11.05, 11:03
        mikka8 napisała:

> Zastanawiam się czy temat logowania się na forum nie miałbyć czymś , co
        odwróci
        >
        > uwagę zbyt wści..kich forumowiczów ;)

wści..kich* ( poprawiam , bo znów zgarnę za błędy w pisowni).
    • mikka8 Re: Forum Wrocław... 30.11.05, 11:16
      Posuła mi się klawiatura :( hehe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka