Dodaj do ulubionych

Dutkiewicz, Rafał

IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.12.05, 17:53
Przygladam sie osobie szanownego Pana Burmistrza Dutkiewicza od niedawna, ale
z zainteresowaniem. Slyszalem wywiad w radiu i czytalem o planach dzialania
Pana Burmistrza i jego zespolu. Jestem przekonany, ze jest to wlasciwy
czlowiek na wlasciwym miejscu. Jako urodzony Wroclawianin (mieszkajacy -
niestety - po drugiej stronie globu), jestem przepelniony radoscia, ze nasze
miasto jest w tak dobrych rekach!
mj@ny.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Digo Re: Dutkiewicz, Rafał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 09:35
      Miło Pana wspominam z zajęć na Kul-u, odpowiedni czlowiek na odpowiednim
      miejscu.Pozdrawiam i powodzenia
    • Gość: wielbiciel GW Re: Dutkiewicz, Rafał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 09:42
      Dostał się na PPT i od razu potem został dr filozofii??
      A może by tak napisać, jaki kierunek skończył?
    • tram_ktos Re: Dutkiewicz, Rafał 18.12.05, 10:04
      >10 listopada 2002 roku wrocławianie wybrali Rafała Dutkiewicza na prezydenta ?
      >Wrocławia.

O ile wiem, wybrali go wrocławscy radni (wybrani przez wrocławian).
      • mi_ko Re: Dutkiewicz, Rafał 18.12.05, 14:40
        tram_ktos napisał:

> >10 listopada 2002 roku wrocławianie wybrali Rafała Dutkiewicza na prezyden
        > ta ?
        > >Wrocławia.
        >
        > O ile wiem, wybrali go wrocławscy radni (wybrani przez wrocławian).

Mylisz się. To pierwszy prezydent wybrany w wyborach bezpośrednich. W II turze
        wygrał z Lidią Geringer-d'Oedenberg.
        • taxi.wroclaw Re: Dutkiewicz, Rafał 07.10.06, 17:43
          Uwaga! Do tego momentu było kulturalnie, teraz zaczniemy brodzić wśród pomyj.
          Taka jest nowa świecka tradycja nie tylko tego forum. Pozdrawiam i opuszczam.
        • Gość: semafor na tej samej zasadzie Wąłesa wygrał z Tymińskim IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.08, 15:04
          > Mylisz się. To pierwszy prezydent wybrany w wyborach
          > bezpośrednich. W II turze wygrał z Lidią Geringer-d'Oedenberg.

Wybrano mniejsze ZŁO.
    • toka95 Dutkiewicz, Rafał - cudowne dziecko 18.12.05, 10:15
      Jeżeli ma 43 lata, to w 1977 (rozpoczęcie studiów na PPT Politechniki
      Wrocławskiej) miał 15 lat, należałoby to mocno podkreślić, że dostąpiliśmy
      takiego zaszczytu, iż rządzi nami taki geniusz.
      Szkoda tylko, że nie ma prawa jazdy - w dzisiejszych czasach to jednak poważny
      brak - nie mógłby pracować jako akwizytor (gdyby miał prawo jazdy, to zwróciłby
      uwagę swojemu kierowcy na jego chamskie łamanie przepisów ruchu drogowego).
      • Gość: mieszkanka co to za pani na tym zdjęciu? IP: *.br-offline.de 18.12.05, 10:52
        ta pani na zdjęciu wygląda gorzej niż moja babcia.

a babcia nie żyje :-(
      • Gość: josip Re: Dutkiewicz, Rafał - cudowne dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 12:28
        Wszystko jest mozliwe. Dla potwierdzenia tej tezy podaje przyklad niejakiego Huiga de Groota (Grocjusza) ktory jako 14 latek studiowal prawo, filozofie, matematyke. W roku 1607 czyli majac 24 lata zostal adwokatem generalnym Holandii
      • Gość: Mateusz R Re: Dutkiewicz, Rafał - cudowne dziecko IP: *.kom / *.os1.kn.pl 27.04.06, 13:36
        ech ... może prezydent wrocławia być cudownym dzieckiem, tego nie wiem, ale z
        pewnością Ty nie jesteś - sprawdź kiedy ten artykuł został napisany ... jak
        poszedl na studia miał ~18 lat.
      • Gość: mefisto Re: Dutkiewicz, Rafał - cudowne dziecko IP: *.magma-net.pl 20.05.06, 20:53
        artykuł jest z 2002 roku, a więc 2002 i 43 - mamy 1959.
        ergo w 1977 miał lat 18 czyli wsystko się zgadza.

może jednak dobrze byłoby sprawdzić zanim będziesz szkalował?
      • Gość: instr. Re: Dutkiewicz, Rafał - cudowne dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 12:36
        A tak łatwo "załatwić" prawo jazdy w WORD we Wrocławiu.
    • Gość: Emeryt Re: Pochlebca nie jestem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.12.05, 12:47
      ale dla pana Prezydenta Dutkiewicza mam szacunek za twarde trzymanie w cuglach
      budzetu miasta i zmniejszenie ogromnego zadluzenia po nieodzalowanym
      Zachodzacym Sloneczku Sudetow, ktorego blask odbija sie juz tylko w szybach
      firmy Thyssen. Natomiast jak zwykle bede sie czepial dupereli takich jak budowa
      Bramy Trzeciego Tysiaclecia. To wyglada na megolamanie, pragnienie zostawienia
      po sobie wiekopomnego dziela. Panie Prezydencie. Wiecej zyska Pan w opinii
      mieszkancow miasta usprawniajac jego zarzadzanie. A w tym zakresie jest wyrazny
      postep o czym swiadczy uruchomienie COM 2 przy Nowym Targu. Jako priorytet w
      komunikacji powinien Pan postawic szybkie zakonczenie obwodnicy srodmiejskiej,
      a nastepnie przebudowe drog wylotowych z miasta. Platformersow nie lubie ale na
      Pana w Wyborach glosowal bede.
      • Gość: Muniek Do emeryta, który nienawidzi Zdroja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 16:43
        1.Zdrojewski nie zadłuzył miasta - sprawdź sobie dane budżetowe z okresu kiedy
        odchodził, są dostępne w uchwałach Rady Miejskiej. 2. Jeśli podoba ci sie
        Dutkiewicz, to podziekować musisz Słońcu Sudetów, bo to on zostawił miasto w
        dobrych rękach swojego najlepszego przyjaciela.
        • Gość: Emeryt Re: Lekka przesada z nienawiscia. :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.12.05, 16:59
          O danych budzetowych dyskutowal nie bede. Wiem jak zadluzone bylo miasto po
          odejsciu pana Zdrojewskiego i jak wyglada to teraz. Grozil zarzad komisaryczny
          a teraz zadluzenie spadlo grubo ponizej 50%. Pan prezydent Huskowski przez rok
          czasu nie zdazyl zaciagnac dlugow. To po pierwsze. A po drugie. Dlaczego ma mi
          sie podobac czlowiek, ktory dla paru groszy mimo, ze jest przedstawicielem
          wyborcow w najwyzszych wladzach panstwa podejmuje prace w firmie zagranicznej.
          Albo jedno albo drugie, chyba, ze sie jest lobbysta z SLD. I gdzie tu
          nienawisc?
          • Gość: ciril Re: Lekka przesada z nienawiscia. :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.08, 14:29
            Pan Zdrojewski skonsumował w Thyssenie swoje kontakty z szarą sferą
            byznesową,kolesiostwo z Robertem Ch.itd. itp.Miastem jak rządził to
            je "rozdysponował" pośród swojej menażerii i (P)owstającej (O)śmior-
            nicy.Powdszechnie manipulowano przetargami,odcinając prowizje na
            umocowanie do dzisiaj funkcjonującego układu.A o jego ekumenicznosć
            zadbał G. Schetyna.Wrocław jako poniemieckie miasto-za komuny
            pozbawione było prawa własności mienia. To poniemieckie,pożydowskie
            sprzedali wyżej cytowani Panowie a bardziej zagarnęli w ściśle
            zdefiniowanym gronie, dzisiaj zorganizwanym jako dzisiaj rządząca
            opcja!Sprzyjała im nawet powódż stulecia-pozwalając popłynąć śladom
            i dowodom niespotykanych kombinacji.
    • Gość: Muniek Re: Dutkiewicz, Rafał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 17:22
      Kiedy Zdrojewski odchodził zadłużenie miasta wynosiło od 25 do 30%.Wiem, bo
      sprawdzałem. Trudno podać precyzyjnie bo odszedł w połowie roku. Naprawdę łatwo
      to zweryfikować bo dane nie są tajne. Jak sie kogoś oskarża to należy sie
      posługiwać faktami a nie plotkami.
      • Gość: Emeryt Re:Trafiles w sedno IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.12.05, 20:08
        Wszystko sie zgadza jezeli pomnozymy Twoje procenty przez dwa. Potwierdzaja to
        watki w archiwum forum GW. Moze potwierdzic Rafis. Co do innych uwag to nikt
        nikogo nie oskarza. A to, ze mi sie bardziej podoba jako gospodarz pan
        prezydent Dutkiewicz nie podpada pod zaden paragraf. Taka jest prawda. W
        uzupelnieniu nalezy dodac, ze to pan Dutkiewicz jako jeden z zalozycieli Klubow
        Obywatelskich wypromowal pana Zdrojewskiego na prezydenta. I prawda jest fakt,
        ze pan Zdrojewski poparl w ostatnich wyborach pana Dutkiewicza. Dokladnie
        mowiac poparl, a nie wypromowal. Drobne roznice ale jakze istotne.
        • Gość: Olo Re:Trafiles w sedno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 00:11
          Ale ty rąbnięty Emeryt jesteś - nic nie sprawdzasz, nic nie pamiętasz tylko
          jakąś ideologie uprawiasz. Przecież to Zdrój postawił na Dutka, potem
          występował i go reklamował (taxi) etc. A zadłużenie to nie efekt Zdroja ani
          Huskowskiego, lecz tych popaprańców z AWS-u . Jak Zdrój odszedł to się
          zaczeło... Tysiąc postów o tym było ! Amnezja czy co ?!
          • Gość: Emeryt Re:Dziekuje za wyprowadzenie z bledu. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.12.05, 16:37
          • Gość: Emeryt Re:Cos mi sie poknocilo. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.12.05, 16:45
            Ale tylko w klawiaturze. Powtarzam wiec raz jeszcze. Kto z AWS byl prezydentem
            miasta? Jakos tego nie pamietam. A przy okazji zrozumialem, ze zadnych dlugow
            nie bylo. Pan prezydent Dutkiewicz celowo wstawil taka pozycje, zeby teraz sie
            chwalic jak je zmniejsza. Mozna to nazwac kreatywnym zadluzeniem. Czy dobrze
            jako rabniety zrozumialem?
            • Gość: do emeryta Re:Cos mi sie poknocilo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 22:27
              > Powtarzam wiec raz jeszcze. Kto z AWS byl prezydentem
              > miasta? Jakos tego nie pamietam.

Poprzedni prezydenci nie mieli komfortu samodzielnego rządzenia (bądź też
              dyskomfortu jednoosobowej odpowiedzialności) i rządzili kolegialnie wspólnie z
              wiceprezydentami i członkami zarządu. Prezudent był zaledwie "primus inter
              pares", ale mogł być cząsto przegłłosowywany przez koalicjantów. Tak właśnie
              wielokrotnie było ze Zdrojewskim i Huskowskim - a to za sprawą spółki Oszast-
              Jaroch, czyli polityków dawnego AWS. Jeśli były podczas tamtej kadencji
              niedociągnięcia - to właśnie za sprawą tych dwóch panów.

Bardzo mądrze zrobił Dutkiewicz, odmawiając przejęcia schedy bezpośrednio po
              Zdrojewskim, ponieważ wówczas - tak jak to było z zacnym skad inąd Huskowskim -
              przez rok byłby zakładnikiem pazernego AWS (czyli prePIS). Pamiętam, że wówczas
              powiedział coś w stylu "ewentualnie dopiero w bezpośrednich wyborach".
              Tak trzymać, Panie Rafale!
              • Gość: mozna wiedziec Re:Cos mi sie poknocilo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 16:35
                a za co wy sie trzymacie z panem rafałem?
    • Gość: observ Re: Dutkiewicz, Rafał IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 20.12.05, 13:11
      nie lubie goscia, wiem o nim chyba troche za duzo.............uwazaj Panie
      Prezydencie...ja wciaz obserwuje!!
    • Gość: erni Re: NAJLEPSZY PREZYDENT W POLSCE IP: *.ok.ae.wroc.pl 20.12.05, 13:18
      Rafał Dutkiewicz:

www.rzeczpospolita.pl/teksty/wydanie_051220/ekonomia_a_20-1.F.jpg
      • Gość: Musaszi Re: NAJLEPSZY PREZYDENT W POLSCE IP: *.osiedla.net 20.12.05, 23:33
        Zamiast zastanawiac sie czy Dutkiewicz jest zlym czy dobrym prezydentem, mozna tez postawic sobie pytanie: czy znamy kogos innego, kto moglby go zastapic w tej chwili? Jakies propozycje z innych miast? A moze zmienic, bo zmienic? Wiem jedno, ani razu nie musialem sie za niego wstydzic...a to ze niektore decyzje magistratu mi sie moga nie podobac, przypisuje raczej temu, ze kazdy ma inne potrzeby i inaczej ocenia pewne sytuacje czy inicjatywy. Jezeli glownym zarzutem jest to, ze jego kierowca gdzies tam zlamal przepisy drogowe to chyba jest to najlepszy prezydent na swiecie..bo o wiele powazniejszym zarzutem (i na 100% prawdziwym) jest to, ze samochod ktorym sie porusza zatruwa atmosfere :)
        • Gość: Łoś_bimbacz Re: NAJLEPSZY PREZYDENT W POLSCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 23:47
          Czy już zaczęła się kampania wyborcza, że tylu harfistów sławi naszego
          Sternika w spontanicznych wiecach poparcia?
          • Gość: ziomal wyjechany Harfy grają, karawana jedzie dalej - PPP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 01:25
            Teraz próbują nas straszyć że nikogo lepszego nie ma niż wielki twórca Szaletu
            Pawłowego na Powstańców (skrót: PPP)
        • toka95 Re: NAJLEPSZY PREZYDENT W POLSCE 22.12.05, 11:17
          > Jezeli glownym zarzutem jest to, ze jego kierowca gdzies tam
          > zlamal przepisy drogowe to chyba jest to najlepszy prezydent na swiecie..

Ja żadnych zarzutów nie wysuwam, bo i nie wiem cóż tam nasz włodarz porabia.
          Jeżeli jednak widzę, że jeżdżąc służbowym samochodem zachowuje się jak chamyło,
          to jakie mam gwarancje, że w dziedzinie gospodarzenia miastem i groszem
          publicznym zachowuje się inaczej (poprawnie). Raczej będę sądził (rzutując
          tamto jego zachowanie na inne dziedziny życia), że najważniejsze są jego własne
          cztery litery.
      • corgan1 ale część sukecsu RD zawdzięcza WSSE 21.12.05, 00:44
        czyli Wałbrzyskiej Specjalnej Strefie Ekonomicznej. Która została rozszerzona o
        Siechnice, Wrocław, Świdnice i różne takie okoliczne wioski.

Bo ile z tych inwestycji wokół Wrocławia powstało bez wsparcia z budżetu
        państwa a ile ze jego wparciem? HP - coś tam PAiZ odpalił, Zimens - jawohl,
        Volvo - ofkoz, no mówiąc o Toyocie w Jelczu, ktora powstała jako część WSSE.
        czyli zwolnienie z podatku dochodowego itp.

Czy inwestorzy napatoczyliby się tutaj tak czy siak czy przyszli bo urzedkł ich
        urok RD? Oto jest pytanie.

PS: Nie wiedziałem że już się zaczęły wybory lokalne.
        • Gość: Łoś_bimbacz Re: ale część sukecsu RD zawdzięcza WSSE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 01:31
          Wrocław bez Wałbrzycha i jego stref, to jak katamaran na pustyni. Może warto
          uhonorować jakoś prezydentów Wałbrzycha: np. stację metra nazwać ich
          imieniem?
          • corgan1 sęk w tym że Toyota Wałbrzych nie ma ojca sukcesu 21.12.05, 02:27
            tzn nie ma takiego jednego i niepodważalnego, który mógłby wpisać w swoje
            cv "jam ci to sprowadził Toyotę i Japońców na łono Sudetów i biedaszybów". Bo
            to o ile kojarze to była to praca zespołowa.

Tylko na końcu Piechota przeciął wstążeczkę, ale to tak jakby podpisał akt
            urodzenia i tyle. A robote i ciąże odwalił kto inny. Najpierw powstało WSSE i
            więcej było wątpiących czy to cokolwiek wypali. No ale okazało się że wypaliło.
            Nawet jeśli Polska przegrała fabrykę Toyoty ktora poszła do Kolina to
            Japończycy zdecydowali że budują na otarcie łez jeszcze 2 fabryki: 1 w
            Wałbrzychu i 2 w Jelczu. Ale to chyba Japończycy tak o tym sami zdecydowali o
            ile kojarze? Wystarczy że nikt ich nie zniechęcił z to już dużo.

Prezydenta Wałbrzycha lud nazywa "rumuński książę". Moze z powodu urody? Nie
            wiem... sądzisz że to właściwa nazwa dla stacji metra? I chyba Wrocławiowi
            cieżko byłoby przełknąć fakt że zawdzięcza cokolwiek Wałbrzychowi? Dotychczas
            to słyszałem że to z powodu bliskości bijącego blasku, ciepła i chwały stolicy
            DŚ rozpościerającej się aż do Przedgórza Sudetów Toyota zechciała łaskawie
            zaiwestować na Uczniowskiej.
    • kropek0 Re: Dutkiewicz, Rafał 28.04.06, 07:29
      Dla mnie jest troszkę dziwne że tak szanowany urzędznik jakim jest pan Rałał
      Dudkiewicz lekceważy sobie spotkanie z mieszkancem miasta.Nawet na pismo
      skierowane wprost do pana nie raczył odpowiedzieć i podac terminu spotkania a
      miał na to 30 dni w odpowiedzi na pismo wogóle zostało pominięte spotkanie.Więc
      coś jest nie tak.przecież to nasz przedstawiciel.
      • Gość: ....... Re: ??? IP: *.blt.pl 20.05.06, 20:40
    • Gość: Misia Szalet Dutkiewicza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 20:51
      A nie przeszkadza wam planowany Szalet Dutkiewicza za dwadzieścia milionów?
      • Gość: NCFDKLDS Re: Szalet Dutkiewicza? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.05.06, 21:29
        Gość portalu: Misia napisał(a):

> A nie przeszkadza wam planowany Szalet Dutkiewicza za dwadzieścia milionów?

Bardziej nam przeszkadza twój wrodzony debilizm misia
        • Gość: Misia Re: Szalet Dutkiewicza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 01:22
          Witam wyborców dutkiewicza
    • Gość: wrocławianin Dutkiewicz, Rafał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 16:44
      Kompletna klapa, zaraz po wojnie Wrocław lepiej wyglądał niż w lecie 2006.
      Wszystko rozryte, gigantyczne korki, brak koordynacji i kompetencji na każdym
      kroku i w sposobie planowania remontów jak i w sposobie prowadzenia prac o
      rozwiązaniach komunikacyjnych nie wspomnę.
      Wszystko powyżesze składa się na brak poszanowania mieszkańców, modzenie się
      kosztem obywateli za wszelką cenę.
      Przez lata spali a teraz pięć minut przed północą próbują przebudować miasto.
      W trudnych komunikacyjnie miejscach Policji nie uświadczy, za to pełno durnych
      zakazów, nakazów aby wpuścić kierowców w korki. Przed remontem trzeba zrobić
      obwodnicę - Wrocław jej nie ma do dziś. Urząd Miejski rozrzucony po: pl. Nowy
      Targ, G. Zapolskiej, Kotlarska, Kromera i pewnie gdzieś jeszcze- zamiast w
      jednym miejscu poza centrum aby nie robić tłoku i nie narażac petentów na
      koszty opłaty parkingowej.
      Autobusy i tramwaje w swoich kursach są bezużyteczne.
      Lotnisko jak kurnik.
      Co do samego Pana Prezydenta lubi się puszyć jak paw, odbierac splendor i nic
      nie robić poza braniem kasy.
      Po ostrożnym opisie wykształcenia sądzę, że tej matematyki na PWr nie skończył
      bo nie ma nic o magistrze (tylko, że studiował- czytaj robił uniki przed
      wojskiem). Co do KUL'u to kościół zawsze chętnie pomagał wszystkim bez względu
      na sytuację- taka jest rola kościoła. Doktora dostał pewnie jako nagroda, że
      nie będzie rozrabiał i odda się medytacji - ot filozof. Gdyby nie KUL to może
      byłby poligon w Żaganiu i może byłby z niego normalny człowiek a nie Nikoś
      Dyzma.
      Popierany przez PIS i PO - zostawiam bez komentarza poza stwierdzeniem faktu,
      że jest trudny do wykurzenia i czy woda czy ogień i tak przetrwa.
      Mieszka poza Wrocławiem na działce wykupionej za bezcen więc obce są mu
      problemy mieszkańców miasta.
      Załatwił pracę młodzieży po Politechnice za 700 zł na Bielanach w LG.
      Samo LG pewnie zwolnił z podatków a rekompensuje sobie to kilkukrotnie
      pobierając raz już pobrany podatek od mieszkańców.

To jest tylko cząstka tego co potrafi Pan Rafał Dutkiewicz.
      • sztuk6mistrz Re: Dutkiewicz, Rafał 06.10.06, 19:21
        To się wyprowadź, będzie ci lżej. Sądzę, że innym też.
      • Gość: Achilles Re: Dutkiewicz, Rafał IP: *.core.lanet.net.pl 08.10.06, 00:38
        Smutne i nieprawdziwe jest to co napisales. Widac, ze nie interesujesz sie zbytnio Wroclawiem, a tylko potrafisz przelewac na innych swoje frustracje. Wyjasnie ci pare spraw, przyda sie na przyszlosc.
        1. Remonty prowadzone sa w duzej mierze ze srodkow UE, a wykorzystanie tych srodkow ma swoje reguly. Przyznanie "dotacji" w wielu wypadkach odbylo sie w zeszlym lub 2 lata temu i niestety nie jest tak, ze miasto moze sobie tymi srodkami rozporzadac w nieskonczonosc. Jezeli ich nie wykorzysta srodki finansowe po prostu przepadaja.. blizsze szczegoly znajdziesz na www.wroclaw.pl oraz na podforum inwestycje.
        2. Obwodnica Wroclawia, a wlasciwie 2 obwodnice sa juz zaprojektowane i obecnie trwa wykup gruntow.
        3. UM - to prawda ze jest rozrzucony, ale czy to "zasluga" Dutkiewicza?
        4. Lotnisko - jeszcze pare lat temu w niejednym kurniku bylo wiecej kur niz na tym lotnisku pasazerow. Polecam statystyki www.airport.wroclaw.pl . W ciagu najblizszych lat owo lotnisko ma byc gruntownie przebudowane... odsylam na strone lotniska, wszystko tam jest.
        5. Prezydent mieszka na Pawlowicach, nieprawdaz?
        6. Malo wiesz o tym co robia absolwenci PWr. Ci ktorzy sie nie obijali nie narzekaja na brak pracy.
        • Gość: nie wiem Re: Dutkiewicz, Rafał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 23:23
          w/g mnie wszystko bylo prawdziwe
      • Gość: lalka p IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.11.06, 23:29
        wrocławianin czy to prawda co mówią, że zajmujesz się stręczycielstwem pod
        Dworcem Głównym?
        • Gość: a Re: p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 23:38
          nie. to dutkiewicz
    • Gość: marek-zakrzow Re: Dutkiewicz, Rafał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 22:40
      w sobote 04.11.06 splona dom przy ul, okulickiego 34.zwracam sie do pana jako
      do czlowieka i prawie sasiada o zorganizowanie pomocy w pokryciu tego domu
      nowym dachem.nie chodzi o darki pienierzne lecz o konkretne dzialanie aby
      pokryc dom dachem przed mrozami.pan moze dotrzec do swoich sasiadow dla mnie za
      wysokie progi.proboje jakos sasidce pomoc lecz nie jestem w stanie przeskoczyc
      finansow.zostala sama z synem w wieku 11 lat.prosze rownierz gazete o
      przeslanie tej info.do pana prezydenta.......pilne zanim przyjda
      mrozy!!!!!!!!!! moj tel na sms661 479 510.nie chodzi o zbiurke pieniedzy lecz
      okonkretne dzialanie!!!!!!!!!! plne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • czarny.heniek Pan Dudkiewicz byłby!!! 23.11.08, 18:23
      Uważam,że Pan Dudkiewicz był by idealnym kandydatem na Prezydenta
      Polski.Jeśli tylko będzie kandydował napewno zagłosuję. Dosyć mam
      już tych Kaczorków,Donaldów i innych karierowiczów.

• Gość: polski_maratonczyk Kto to jest => Dutkiewicz, Rafał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.08, 15:46
      Wystarczy wejść na stronę www.klementynka.pl
      to okaże się : KTO i KIM jest Rafał Dutkiewicz.

Trzeba naprawdę być ograniczonym, albo ślepym i głuchym i nie być
      nawet zerem, żeby tego nierozumieć.

Atmosfera wokół Rafałka, to jeden wielki blicht i moralny knot :
      żeby otaczająca go sitwa tak okradła dzieci z domów dziecka we
      Wrocławiu, a on w nagrodę się pcha na urząd Prezydenta RP?

Czy to jest cecha absolwenta KUL'u???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka