mika.bajkowe1 16.08.06, 14:41 mam pytanie czy istnieje forum bajkowego I, bo ni jak nie moge go namierzyć. Pozdrawiam wszystkich sąsiadów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sdarp Re: Bajkowe I 17.08.06, 11:31 Swego czasu szukałem forum mieszkańców Bajkowego I ale nie znalazłem więc albo nie istnieje, albo jest ukryte i dostępne tylko dla wtajemniczonych wszystko co znalazłem o bajkowym do momentu uruchomienia tego forum zebrałem tutaj forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=40221&w=43173642&a=43176430 Jeśli forum bajkowego 1 by nie istniało to nie widze przeszkód żeby mieszkańcy tegoż osiadla dyskutowali sobie o sprawach B1 na tym forum. Mieszkańcy Bajkowego 1 mają wiedze i doświadczenie (np. ze zmaganiami z developerem, odbiorami, wykańczaniem i zasiedlaniem mieszkań) które może się przydać Nowym bajkowiczom, więc bardzo serdecznie ich zapraszamy do aktywności na tym forum. Sdarp Odpowiedz Link Zgłoś
mika.bajkowe1 Re: Bajkowe I 18.08.06, 08:36 Dziekuję za odpowiedź i zaproszenie do korzystania z forum. Postaram sie powiadomić wszystkich sąsiadów że istnieje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś