alicez 15.12.05, 22:25 Czy to możliwe, czy istnieje jakaś prywatna klinika? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babsee Re: Rodzić prywatnie we Wrocławiu 16.12.05, 13:50 alicez napisała: > Czy to możliwe, czy istnieje jakaś prywatna klinika? Kobiety, czy wy naprawde nie potraficie korzystac z wyszukiwarki?Bylo to juz z 4 razy w ciagu 3 miesiecy.jak nie tu na forum dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
alicez Re: Rodzić prywatnie we Wrocławiu 16.12.05, 15:21 No to ja niedowidzę w takim razie! Bo o Wrocławiu to ja jeszcze nic nie wynalazłam. Odpowiedz Link Zgłoś
lirio Re: Rodzić prywatnie we Wrocławiu 16.12.05, 19:28 Jest Femina w Lubinie, we Wrocławiu chyba nie ma możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
stanowcza Re: Rodzić prywatnie we Wrocławiu 11.01.06, 22:10 Jeśli się jest klientem Medicover, to można. Kosztuje to 4.000 zł, w tym jest anestezjolog (znieczulenie), ginekolog, położna, chyba szkoła rodzenia i pobyt w szpitalu przez 4-5 dni w standardzie hotelowym. Poród odbywa się w szpitalu na Brochowie. Więcej informacji w Medicover we Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
pingwinirzyca Re: Rodzić prywatnie we Wrocławiu 12.01.06, 11:38 dowiedz sie o Mediconcept to jest na Krzyckiej 94 tel 339 90 36 wydaje mi sie ze tam rtez mozna. bylam tam kilka razy prywatnie u lakarza - pracuja tam swietni specjalisci- polecam dr Jarosza ale o porod musisz sie dowiedziac. pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś