GoĹÄ: MY IP: 217.41.240.* 20.09.05, 14:41 Jak mozna powrocic do kraju z Belfastu???chodzi mi o autokar??moze znacie jakies biura podrozy??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Dobra Rada Re: Belfast...powrot do PL IP: *.server.ntli.net 20.09.05, 17:52 Tak samo ja tam sie znalezliscie tylko udajcie sie w przeciwnym kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Blekot Re: Belfast...powrot do PL IP: *.chello.pl 20.09.05, 20:24 Super odpowiedź - wyjąłeś mi ją z ust Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Drzazga Re: Belfast...powrot do PL IP: *.chello.pl 20.09.05, 20:26 Oj coś mi się zdaje, że z Angielskim u Was cieniutko.... i z kasą pewnie też... Idźcie może do ambasady polskiej - na pewno Was coś poradzą.... Odpowiedz Link Zgłoś
mruwa9 Re: Belfast...powrot do PL 20.09.05, 23:45 tylko ze najblizsza ambasada RP w Londynie.. Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Re: Belfast...powrot do PL 20.09.05, 23:56 a co sie stalo z ambasada w Dublinie? wysadzili ja? Odpowiedz Link Zgłoś
mruwa9 Re: Belfast...powrot do PL 21.09.05, 08:51 Masz racje..chwilowe zacmienie..bo myslalam kategoriami ambasady RP w UK, nie w Irlandii jako takiej. ale ani ambasada, ani konsulat, to nie biuro podrozy. Mozna jechac z Belfastu do Dublina autobusem (z hotelu Europa, Ulsterbus), potem samolotem np. do Krakowa (Skyeurope), albo z Belfastu samolotem do GB (Luton, Stansted, Liverpool) np. easyjet i potem np. wizzair do Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bywalec Re: Belfast...powrot do PL IP: *.chello.pl 21.09.05, 00:56 Ja lecialem z Belfastu do Luton a tam przesiadka i do Warszawy lub Krakowa masz mnostwo polaczen. Bilet z Belfastu do Luton cos ok. 30 funtow w Easyjet Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krotofila Re: Belfast...powrot do PL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 07:55 jest na pewno autokar do polski ale z przesiadka w londynie to mail firmy ktora sie tym zajmuje wikiel@wikiel.pl ale cena nie jest zbyt zachecajaca około 850zł pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krotofila Re: Belfast...powrot do PL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 08:04 aaa i jeszcze stronke znalazlam www.wikel.pl/irlandia.htm Odpowiedz Link Zgłoś