Dodaj do ulubionych

Rekordowe schody Poltegoru

18.12.05, 22:25
w 1m36sek to może wszedłbym na trzecie piętro...
Gratulacje !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: poltegorek Re: Rekordowe schody Poltegoru IP: *.cire.pl 19.12.05, 09:52
      Gratulacje. Dotarł na górę szybciej niż zamykają się drzwi niektórych wind w
      Poltegorze
    • Gość: a to ciekawe Re: Rekordowe schody Poltegoru IP: *.sympatico.ca 19.12.05, 16:05
      A dlaczego panie dostaja polowe wygranej panow?
      • Gość: Raio Re: Rekordowe schody Poltegoru IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.12.05, 18:56
        Jedno piętro w 4 s. to albo ktoś się pomylił albo mi wyobraźni brakuje. Jeśli
        to drugie to wielki szacunek
        • Gość: czas Re: Rekordowe schody Poltegoru IP: *.main.va.us / *.coxfiber.net 19.12.05, 22:26
          4 sekundy to srednia na jedno pietro, skoro tak to grats! Po
          drugie,rozmawialismy z Panem Hrabiom o tej nowatorskiej matematyce: No , Patrz
          Pan "Dwie minuty bez jedej sekundy" to wcale nie dwie minuty bo ile bedzie dwie
          minuty z jedna sekunda???czy nie prosciej napisac;1min.59sek.;2min.1sek. albo
          1'59" i 2'01" /respectively/.
          Uczen Pana Hrabiego pyta ile to jest liczba Pi? Hrabia na to ,ze 3.14 z hakiem.
          No widzisz, jak jedziesz pociagiem i slyszysz jak stukaja kola na szynach , to
          wlasnie ten hak!. Teraz do tego kasa fiskalna i masz Pan cyrk...:DDD
      • Gość: Raf Re: Rekordowe schody Poltegoru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 19:47
        Właśnie też nie jestem pewien, czy to ok.
      • Gość: mag-da7 Re: Rekordowe schody Poltegoru IP: 217.153.80.* 20.12.05, 00:14
        Ja też biegałam po schodach i to za znacznie lepszą nagrodę.
        mag-da7.blog.onet.pl/2,ID54644712,index.html
      • Gość: No właśnie, Re: Rekordowe schody Poltegoru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 00:39
        To jest bardzo dobre pytanie.
        O co chodzi? Ktoś zna jakiś argument?
    • Gość: Dino Nastepny co śle pozdrowienie z II wojny światowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 20:04
      Nastepny co śle pozdrowienie z II wojny światowej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka