Dodaj do ulubionych

Co z naszym forumowym fanclubem TEATRALNYM?!?!

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.10.01, 19:19
miały być spotkania w winiarni...rozmowy o różnych obejrzanych spektaklach...
i gdzie to wszystko? Jarosz przywołuję Cię do porządku!:)
Proszę o jakiejś decyzje! :)

P.S
zapisy do fanclubu od jutra:PPP hyhy
Obserwuj wątek
    • Gość: natasha Re: Co z naszym forumowym fanclubem TEATRALNYM?!?! IP: *.lo5.wroc.pl 03.10.01, 11:08
      Właśnie, właśnie, sezon już kwitnie, a my dalej śpimy snem zimowym...
      Coś zrobić z tym niewątpliwie trzeba!
      • Gość: Jarosz Re: Co z naszym forumowym fanclubem TEATRALNYM?!?! IP: 195.116.104.* 03.10.01, 12:02
        Jarosz skruszony odpowiada, że fanclubowe spotkanie zorganizujemy w drugiej
        połowie października - jak się już DIALOG skończy. Szczegóły w swoim czasie.
        Zapisy do fanclubu oczywiście prowadzone są nieustannie ;-)))
        • Gość: jarq Re: Dobra okazja ?! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.10.01, 16:52
          Być może dobrą okazją do spotkania fan klubu będzie kolejny cykl przedstawień
          Grupy Artystycznej Ad Spectatores .... Dziś wieczorem najprawdopodobniej
          zostanie ostatecznie ustalony dokładny termin przedstawień, ale wszystko
          wskazuje na to, że rozpoczną się one 18 października. Najprawdopodobniej
          wystawiane będą tym razem 2 spektakle: "Rzecz o życiu" i "Kobra". Serdecznie
          wszystkich zapraszam, zwłaszcza fan klub. O rekomendację poproszę Jarosza oraz
          Tirsę -:)). Pozdrawiam!
          • Gość: magician Re: Co z naszym fanclubem TEATRALNYM ?!?! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.10.01, 19:08
            ale ta okazja to tylko do obejrzenia Waszych spektakli a ja miałam na myśli
            spotkania te omawianie kiedyś wcześniej. :)

Zapisani do fan clubu(;>>) Ja i Jarosz. A RESZTA????

pozdrawiam i mam nadzieję że obietnica Jarosza po dialogu nie jest rzucana na
            wiatr :]

pozdrawiaaaaam :)
            • Gość: marsha Re: Co z naszym fanclubem TEATRALNYM ?!?! IP: 192.168.0.* / *.kask.net.pl 04.10.01, 21:04
              pomysł,aby spotkać się po jakimś spektaklu wcale nie jest taki głupi... jestem
              za.
              cieszę się,że dużo się dzieje ostatnio we Wrocławiu.oby tak zawsze było!
          • Gość: Jarosz Re: Dobra okazja ?! IP: 195.116.104.* 06.10.01, 14:59
            Tirsa ostatnimi czasy znikła, niestety, z Forum, więc słów kilka o Ad Spectatores
            przypadnie mnie ;-)))

Kto nie był jeszcze na żadnym przedstawieniu tej grupy, powinien skorzystać z
            okazji, bo są one wznawiane nie za często - co kilka miesięcy. A warto, i to z co
            najmniej kilku powodów:
            1. ze względu na niedostępne na co dzień miejsce grania spektakli - zabytkową
            wieżę ciśnień na ul. Na Grobli (teren MPWiK). W przypadku "Rzeczy o życiu"
            dodatkową atrakcją jest krótka wycieczka "Kaczuszką" po Odrze,
            2. z uwagi na niebanalny materiał literacki i jego pomysłowe podanie widowni, w
            przypadku każdej inscenizacji inne,
            3. aby zobaczyć "w akcji" osoby, o których w przyszłości zapewne będzie głośno -
            część grupy Ad Spectatores bowiem studiuje albo ma zamiar studiować w szkołach
            teatralnych. Ponadto widać, że im się chce grać - wbrew pozorom nie wciska się
            tam widzom amatorszczyzny!
            4. bo to nie będzie zbyt poważny wydatek dla naszych kieszeni. Nie wiem, ile
            teraz będą kosztowały bilety, ale w wakacje były po 15 ("Rzecz o życiu") i po 10
            zł (pozostałe przedstawienia).

Uwaga: bakcyl chodzenia na przedstawienia Semaforów (jak sami się określają) bywa
            zaraźliwy ;-)))

No i stanowić to może świetną okazję do "nocnych Polaków [z fanclubu teatralnego
            z Forum] rozmów"...

Pozdrowionka teatralne :-)))
            • Gość: magician Re: Dobra okazja ?! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.10.01, 15:44
              skąd nazwa "AD Spectatores" ?
              i jeszcze jedno pytanie: co to za obraz na bilecie na "Rzecz o życiu" ?

Marsha zapisana na liście fanclubbowej :>

do zobaczenia na DIALOGU!!!

• Gość: Jarosz Re: Dobra okazja ?! IP: 195.116.104.* 06.10.01, 15:53
                To już pytania do Jarq-a albo do Maćka - szefa grupy.

Poza tym, z tego, co pamiętam, do fanclubu akces swego czasu zgłaszały Kinga i
                Natasha ;-)))

Pozdrowionka :-)))
                • Gość: wędzonka Re: Dobra okazja ?! IP: 156.24.231.* 06.10.01, 16:01
                  Gość portalu: Jarosz napisał(a):

> To już pytania do Jarq-a albo do Maćka - szefa grupy.
                  >
                  > Poza tym, z tego, co pamiętam, do fanclubu akces swego czasu zgłaszały Kinga i
                  > Natasha ;-)))
                  >
                  > Pozdrowionka :-)))

A ja w naglej potrzebie zawsze sluze kartka i olowkiem... ;)
                  • Gość: magician Re: Dobra okazja ?! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.10.01, 16:06
                    skład:
                    magician
                    Jarosz
                    kinga
                    marsha
                    natasha
                    wędzonka (liczydło)

JESZCZE KTOS??? hehehe
                  • Gość: Jarosz Re: Dobra okazja ?! IP: 195.116.104.* 06.10.01, 16:13
                    ...i Excelem ;-)))
                    • Gość: Jarosz Re: Dobra okazja ?! IP: 195.116.104.* 06.10.01, 16:14
                      Powyższe było oczywiście do Wędzonki :-)))
                      • Gość: marsha Re: Dobra okazja ?! IP: 192.168.0.* / *.kask.net.pl 06.10.01, 16:18

chętnie się na oba spektakle wybiorę.
                        zatem,do zobaczenia!
              • Gość: jarq Re: Dobra okazja ?! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.10.01, 20:45
                Gość portalu: magician napisał(a):

> skąd nazwa "AD Spectatores" ?
                > i jeszcze jedno pytanie: co to za obraz na bilecie na "Rzecz o życiu" ?

Odpowiedź na pytanie nr 1:
                "Ad Spectatores" - znaczy (o ile się nie mylę) do widza. Chodzi o złamanie zasad
                teatru pudełkowego oraz iluzji 4-tej ściany, oddzielającej widza od sceny.
                Wczasie przedstawień akcja często przenosi się na widownię.Ad Spectatores brzmi
                trochę górnolotnie i szczerze mówiąc bardziej podobała mi się poprzednia nazwa
                grupy, ale co tam.. :))
                Opowiedzi na pytanie nr 2 nie znam, ale, jak ją poznam, to napiszę :)

Dzięki Jaroszu za dobre słowo, pozdrowienia -:).
                Mam przed sobą oficjalny terminarz spektakli, ale wydaje mi się on w tej chwili
                nieco dziwny, więc przedstawię go nieco później, bo wolałbym go skonsultować.
                Na pewno spektakle zaczynają się 6 lub 7 spektaklami "Rzeczy o życiu". Początek
                25 października o godz. 21. Zobaczyć będzie można również "Kobrę". Wszystkie
                bilety kosztują 15 zł (akce idą w górę -:)))
                Zapraszam wszystkich serdecznie!!!

• do_gory Re: Co z naszym forumowym fanclubem TEATRALNYM?!?! 28.04.02, 16:21
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka