Gość: m Re: Schronisko na skarbowcu IP: *.rlan.pl / 81.219.156.* 08.04.06, 15:42 Amfi - 2 lata, pies, sredniej wielkosci, mieszaniec amstaffa. Trafil do schroniska po skomplikowanym zlamaniu nogi (jest juz calkowicie zdrowy). Zostal adoptowany, niestety znowu czeka na nowy dom. Pies jest mily, energiczny i silny. Potrzebuje stanowczego opiekuna. www.wroclaw.mm.pl/~piotrwalasek/schronisko/afik1.jpg www.wroclaw.mm.pl/~piotrwalasek/schronisko/afik2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
m0jo Re: Schronisko na skarbowcu 09.04.06, 19:25 zapraszamy nas strone wrocławskiego schroniska dla bezdomnych zwierzat i do odwiedzin live. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minio Re: Schronisko na skarbowcu IP: *.centrala.kaczmarski.pl 10.04.06, 08:05 do góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Schronisko na skarbowcu IP: *.rlan.pl / 81.219.156.* 11.04.06, 13:40 Psie dziecko prosi.. -zabierz mnie do domu img232.imageshack.us/img232/8025/136eu.jpg img232.imageshack.us/img232/9853/219cg.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minio Re: Schronisko na skarbowcu IP: *.centrala.kaczmarski.pl 12.04.06, 07:46 One są głodne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroctez Re: Schronisko na skarbowcu IP: *.lubin.dialog.net.pl 12.04.06, 11:31 tak adoptujmy i niezapomnijmy wyprowadzać na zrobienie kupy, koniecznie na chodniku Odpowiedz Link Zgłoś
m0jo Re: Schronisko na skarbowcu 16.04.06, 22:18 wrocrez.. psiej kupy bym nie ryzykowala na chodniku, ale ... przed Toba... Czy to ze pies zrobi kupe na srodku jest jego wina? Moze niech pan sie pofatyguje z woreczkiem i ja zabierze. Mysle, ze wieksze pretesje nalezy miec do tych, ktorzy ze zwierzetami wychodza..??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Schronisko na skarbowcu IP: *.rlan.pl / 81.219.156.* 16.04.06, 22:52 www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21233 Odpowiedz Link Zgłoś
m0jo Re: Schronisko na skarbowcu 17.04.06, 20:41 Zapraszam na strone Wrocławskiego Schroniska www.psy.info.pl/schronisko_wroclaw/default.html Odpowiedz Link Zgłoś
m0jo Re: Schronisko na skarbowcu 18.04.06, 21:29 HOP do gory! Pozdciagamy wątek Wrocławskich psisiaków i kociaków ze schroniska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minio Re: Schronisko na skarbowcu IP: *.centrala.kaczmarski.pl 19.04.06, 07:42 do góry Odpowiedz Link Zgłoś
m0jo Re: Schronisko na skarbowcu 19.04.06, 22:56 www.wroclaw.mm.pl/~piotrwalasek/schronisko/glowna.htm zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minio Re: Schronisko na skarbowcu IP: *.centrala.kaczmarski.pl 20.04.06, 07:48 pomóżcie schroniskowym zwierzakom Odpowiedz Link Zgłoś
m0jo HOP! 11.05.06, 23:05 uu, coz to za spadek tematu? brak zainteresowania.. a w schronie ponad 350 psow czeka na milosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mojo Re: Schronisko na skarbowcu IP: *.rlan.pl / 81.219.156.* 16.05.06, 12:12 nikt tutaj juz nie zagląga, a ja uparcie temat podnosze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minio Re: Schronisko na skarbowcu IP: *.centrala.kaczmarski.pl 18.05.06, 07:59 To wciąż aktualne. Te zwierzaczki czekają na swój dom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
m0jo Re: Schronisko na skarbowcu 18.05.06, 15:39 www.psy.info.pl/schronisko_wroclaw/zwierzeta_do_adopcji.html Odpowiedz Link Zgłoś
m0jo Re: Schronisko na skarbowcu 19.05.06, 10:15 Schronisko jest przepelnione i wola o pomoc.. Odpowiedz Link Zgłoś
m0jo Ponowny apel i prosba o pomoc. 20.05.06, 16:55 Drodzy Panstwo! Schronisko na Skarbowców przeżywa przepełnienie. Wiele zdrowych psów jest usypianych, wiele zagryza się, jeszcze inne odchodzą z powodów załamania. Wyobraźcie sobie ślicznego rasowca, kundelka lub kota.. Kochany, wypieszczony, kanapowiec. ... Nagle wszystko się urywa... ..Z dnia na dzień staje się niechcianym stworzeniem.. ..Trafia za kratki, do boksów, w ktorych trzeba walczyć o przetrwanie.. ..Słabsze osobniki 'niedopychają' sie do misek z jedzeniem, z wodą.. Stają się apatyczne, tracą nadzieję.. Większość odchodzi w samotności.. Myślę, że nie trzeba więcej pisac.. Wystarczy wyobrazić sobie mokre oczy psów i zwinięte w kulke, przestraszone koty.. Weźcie pod uwagę wszystki za i przeciw.. Taki pies to nieodkryta kula radości i miłości (wiem cos o tym!! :)) Taki pies to wsaniały kompan na dobre i na złe.. On wie co znaczy psia/kocia bieda, brak miłości i przeganianie z kąta w kąt. One wiedzą co znaczy czuć sie niepotrzebnym.. Drodzy Panstwo.. uratujcie chociaż jedno nieszcześliwe stworzenie. Pomozcie i pozwolcie życ .. To tak wiele, dla takiego malego serca. Pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
m0jo Prośba o pomoc.. do upadłego! 21.05.06, 11:18 Drodzy Panstwo! Schronisko na Skarbowców przeżywa przepełnienie. Wiele zdrowych psów jest usypianych, wiele zagryza się, jeszcze inne odchodzą z powodów załamania. Wyobraźcie sobie ślicznego rasowca, kundelka lub kota.. Kochany, wypieszczony, kanapowiec. ... Nagle wszystko się urywa... ..Z dnia na dzień staje się niechcianym stworzeniem.. ..Trafia za kratki, do boksów, w ktorych trzeba walczyć o przetrwanie.. ..Słabsze osobniki 'niedopychają' sie do misek z jedzeniem, z wodą.. Stają się apatyczne, tracą nadzieję.. Większość odchodzi w samotności.. Myślę, że nie trzeba więcej pisac.. Wystarczy wyobrazić sobie mokre oczy psów i zwinięte w kulke, przestraszone koty.. Weźcie pod uwagę wszystki za i przeciw.. Taki pies to nieodkryta kula radości i miłości (wiem cos o tym!! :)) Taki pies to wsaniały kompan na dobre i na złe.. On wie co znaczy psia/kocia bieda, brak miłości i przeganianie z kąta w kąt. One wiedzą co znaczy czuć sie niepotrzebnym.. Drodzy Panstwo.. uratujcie chociaż jedno nieszcześliwe stworzenie. Pomozcie i pozwolcie życ .. To tak wiele, dla takiego malego serca. Pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minio Re: Schronisko na skarbowcu IP: *.centrala.kaczmarski.pl 24.05.06, 07:40 do góry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Schronisko na skarbowcu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.05.06, 17:03 Mam pytanie... czy wie ktoś coś na temat wolontariatu w schronisku na Skarbowców? W wakacje będe miała 2 miesiące wolnego, mam 17 lat, więc nie mam pieniędzy aby przekazać tym zwierzaczkom, ale może w jakiś sposób mogłabym im pomóc? W domu mam już jednego kociaka, więc o kolejnej adopcji nie mogę myśleć. Jak ktoś coś wie, proszę pisać, pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
m0jo Re: Schronisko na skarbowcu 26.05.06, 18:20 Marta, odwiedz skarbowców najlepiej w sobotę, tam zazwyczaj mozna spotkac wolnotariuszki i z nimi mozna porozmawiac jak i co :) Dziewczyny sa mlode, prezne, n apewno pomoga. A Ty bedziesz mogla pomoc bezdomniastym zwierzakom, ktore bardzo, ale to bardzo potrzebuja ciepla. Pozdrawiam :) ps. tutaj podaje ci link to bloga jednej z wolnotariuszek swiat- zwierzat.blog.pl/, moze znajdziesz tam jakis kontakt :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Schronisko na skarbowcu IP: *.rlan.pl / 81.219.156.* 30.05.06, 23:03 W góre! Prosimy o wsparcie w adopcji i pomoc. Zwierzeta skrzywdzone przez czlowieka chca jeszcze TOBIE zaufac.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Schronisko na skarbowcu IP: *.rlan.pl / 81.219.156.* 01.06.06, 19:54 do góry! Odpowiedz Link Zgłoś
m0jo Re: Schronisko na skarbowcu 02.06.06, 20:13 Rasowe, kundle, duze, małe, czarne, rude, białe... wszystkie czekaja na swoja szanse. Wszystkie mają jeszcze nadzieje w mokrych oczach patrzacych zza krat.. Koty, psy, swinki morskie, kroliki..itd.. Wszystkie kiedys czuly sie potrzebne, zastapily zabawki.. teraz ludzie wyrosli nawet z nich.. Pozucili, wyzucili, oddali.. Odpowiedz Link Zgłoś