Dodaj do ulubionych

Owsiak kontra Rydzyk - film telewizji Trwam zag...

• bischof Re: Owsiak kontra Rydzyk - film telewizji Trwam z 29.12.05, 20:45
      Dla mnie ta cała historia z Wielką Orkiestrą to wielka bzdura.
      To produkt polskiej skorumpowanej rzeczywistości, jak również wielkiej
      tolerancji społeczeństwa polskiego na korupcje. Z czego, mam wrażenie, nie
      bardzo społeczeństwo zdaje sobie sprawę.
      Dlaczego ?
      Na moje odczucie Owsiak dobrze wykorzystał potrzeby społeczeństwa polskiego.
      Dowartościował je, dał im odczucie że są „ Fajni” , potrzebni .
      Owsiak zorganizował społeczeństwo do kupienia „ strzykawki dla chorych
      dzieci ” .
      Jest trochę frustrujące iż w polskich szpitalach nie ma sprzętu medycznego do
      ratowania ludzi. Sprzętu który jest podstawowym wyposażeniem każdego szpitala w
      cywilizowanym kraju europy.
      Uświadomiono społeczeństwo iż nie ma w Polsce pieniędzy , jednocześnie polski
      kapitał narodowy został podzielony wśród polskich cwaniaków.
      W ten sposób zdobytą popularność Owsiak wykorzystał do dalszego profilowania
      polskiej rzeczywistości. Zajął się „wychowywaniem” polskiej młodzieży , nadając
      jej pewien sens w życiu. Tu miałem na myśli szczególnie tą młodzież niechcianą,
      straconą przez mit solidarności.
      Przez to też, nawet patologie wprowadził do salonów polskiej normalności.
      I choć nie jestem zwolennikiem polskiego kościoła , a tym bardziej Rydzyka .
      Muszę stanąć po stronie która moim zdaniem zawiera w sobie mniej patologii
      społecznych.
      Ta strona to stanowisko polskiego kościoła.
      Jeśli Polacy kochają Owsieka , to niech go kochają . Widocznie mają taką
      potrzebę.
      Owsiak moim zdaniem to płód tych polskich potrzeb, płód wyrosły na patologii
      polskiej rzeczywistości.

Siema.

Bischof.
      • kung Re: Owsiak kontra Rydzyk - film telewizji Trwam z 29.12.05, 20:52
        haha dobre, a może dodasz że mordów katyńskich nie było - to tylko taki wymysł.

Trwaj w swoich absuralnych domysłach.
        • zhk Re: Owsiak kontra Rydzyk - film telewizji Trwam z 29.12.05, 20:57
          Ma do tego toż to telewizję do trwania. Specjalną, co sięprzecież tak nazywa.
          • kung Re: Owsiak kontra Rydzyk - film telewizji Trwam z 29.12.05, 20:59
            pewnie jak nie trawi do dziury w uchy to może do tyłka bez wazeliny wejdzie...
            • Gość: Zenon Prostaczy tłumek wielbicieli prostaka Owsiaka ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 21:45
              Na forum GW.
              • kung Re: Prostaczy tłumek wielbicieli prostaka Owsiaka 29.12.05, 21:48
                Wyjasnił nam prostakom moherowy bereciarz od swietego kabotyna RYJdzyka.
                • Gość: Wuko Re: Prostaczy tłumek wielbicieli prostaka Owsiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 21:51
                  W Owsiaku trzeba widzieć przede wszystkim prymitywa. Chamskiego, bezczelnego
                  prymitywa.
                  • kupa.lnick Re: Prostaczy tłumek wielbicieli prostaka Owsiaka 30.12.05, 00:35
                    a kogo trzeba widzieć w Rydzyku który pił wódę razem z sowieckim agentem i
                    szmaclownikiem Kobylańskim ?
      • zhk Re: Owsiak kontra Rydzyk - film telewizji Trwam z 29.12.05, 20:55
        Ciekawe tworem czego jest Rydzyk?
        • kung Re: Owsiak kontra Rydzyk - film telewizji Trwam z 29.12.05, 20:56
          zMARCHWIwstał? a może z buraków :)
        • Gość: Piwko Re: Owsiak kontra Rydzyk - film telewizji Trwam z IP: *.wroclaw.mm.pl 30.12.05, 15:08
          Czasami oglądam TV TRWAM. Podoba mi się ta kabaretowa atmosfera. Tylko piosenki
          dużo gorsze niż w Monte Pythonie.
    • zhk Re: Owsiak kontra Rydzyk - film telewizji Trwam z 29.12.05, 20:47
      Wszyscy co myślą inaczej niż Rydzyk i na dodatek naprawdę pomagają innym (a nie
      tylko pipeprzą o tym) to obiekt zazdrości i nienawiści. Takie toruńsko-
      katolickie sekciarstwo. Normalka. Podkreślam - toruński odłam. Nie mylić z
      przyzwoitą większością.
      • taziuta Re: Przyzwoita większość w KK? Salezjanie? :-) 29.12.05, 21:07
        Masz na myśli innych kryminalistów z KK? Złodzieji salezjanów, czy księży z
        oficyny Stella Maris? A czym oni gorsi albo lepsi od o. Rydzyka? Oddajmy in
        należny hołd! :-)

zhk napisał:

> Wszyscy co myślą inaczej niż Rydzyk i na dodatek naprawdę pomagają innym (a
        nie
        >
        > tylko pipeprzą o tym) to obiekt zazdrości i nienawiści. Takie toruńsko-
        > katolickie sekciarstwo. Normalka. Podkreślam - toruński odłam. Nie mylić z
        > przyzwoitą większością.
    • Gość: mee... ROBTA CO CHCETA... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 29.12.05, 20:47
      ...widze ,ze ta zasada obowiazuje litylko w jedna strone...bo juz jezeli chodzi
      o film nakrecony o polskim blocie...pijanstwie...narkotykach i rozbijaniu
      kapuscianych glow o slupy trakcji kolejowej...o_o tu owsiak zachowuje sie
      jak ...kali...-)))
      • Gość: mordzinas TRWAM POKAZAŁA PRAWDĘ . DLATEGO JEST ZŁA. IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.05, 20:59
        TV TRWAM ośmieliła się jako jedyna telewizja pokazać to co dzieje
        się na spędzie organizowanym przez Jurasa Owsiaka.

Przecież każdy kto ma mózg , wie , że tkz. Woodstok to jedne wielkie
        pijaństwo , ćpuństwo i łajdactwo.

Zgoda. Nie wszyscy uczestnicy tego "festiwalu" zachowują się
        skandalicznie.

Ale jest to zdecydowana mniejszość.

Mamy wolność. Każdy może sobie robić co chce. I bardzo dobrze.

Ale czy pieniądze z Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy powinny być
        przekazywane na organizowanie Woodstoku????

Zdecydowanie NIE.

WOŚP ma z założenia piękny cel .

Ale od czasu gdy "nieoceniony " JURAS część pieniążków przeznacza na
        Woodstok grosza odemnie nie dostanie.

Są instytucje charytatywne , które w całości zebrane pieniądze
        przeznaczają dla potrzebujących a nie dla ćpunów , pijaków i łajdaków.

Tam ludzie z mózgiem powierzą swoje ofiary.

Reszta znów zapieje z zachwytu na widok Jurasa.

SIEMA - ŚCIEMA.

• Gość: siedemnastka Re: TRWAM POKAZAŁA PRAWDĘ . DLATEGO JEST ZŁA. IP: *.aster.pl 29.12.05, 21:40
          A ja na pielgrzymce straciłam cnotę. Szlag by to trafił.
          • agaj.agaj Re: TRWAM POKAZAŁA PRAWDĘ . DLATEGO JEST ZŁA. 29.12.05, 22:46
            Ty 17-ka zartujesz sobie, a problem z Owsiakiem i Woodstock jest powazny.
            Ludzie daja datki z mysle, ze zostanie za to kupiony sprzet lekarski. Tak sie
            tez dzieje, ale czesc trafia tez na organizowanie balangi. Jest jasne i
            oczywiste dla kazdego, ze wiekszosc uczestnikow Woodstock zbierala do puszek
            tylko pety, a nie zadne pieniadze.

Nikt nie ma nic przeciwko balandze, ale jak sie ja pokazuje w TV to niech
            Owsiak nie pyszczy i niech nie udaje swietego.
          • Gość: mordzinas [...] IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.05, 23:28
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • zhk Re: ROBTA CO CHCETA... 29.12.05, 21:00
        Wszystkich dotyczy. Ciebie też. Pier.olta co chceta. Tutaj można.
        • Gość: mordzinas Re: ROBTA CO CHCETA... IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.05, 21:01
          ...tylko mnie do tego nie mieszajta!!!
          • taziuta Re: ROBTA CO CHCETA... 29.12.05, 21:09
            A co, już cię wybladziło, boisz się, że całkiem znikniesz? :-)

Gość portalu: mordzinas napisał(a):

> ...tylko mnie do tego nie mieszajta!!!
          • Gość: wonder Re: ROBTA CO CHCETA... IP: *.devs.futuro.pl 29.12.05, 21:29
            A odpowiedz mi na takie pytanko : co sobotę w tysiącach klubów młodzież w całej
            Polsce upija się i ćpa na potęgę.
            Dlaczego O TYM Rydzyk nie kręci filmu, tylko o tej imprezie - jedynej w roku
            zresztą.
            Potrafisz odpowiedzieć ?
            • Gość: mee.. Re: ROBTA CO CHCETA... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 29.12.05, 21:44
              ...mee...tylko chodzi ...o to zeby owsiak tak nie wazelinowal...normalnie
              swiety w lewacko-liberalnych mediach...-)))

...Gość portalu: wonder napisał(a):

> A odpowiedz mi na takie pytanko : co sobotę w tysiącach klubów młodzież w
              całej
              >
              > Polsce upija się i ćpa na potęgę.
              > Dlaczego O TYM Rydzyk nie kręci filmu, tylko o tej imprezie - jedynej w roku
              > zresztą.
              > Potrafisz odpowiedzieć ?

• Gość: wonder Re: ROBTA CO CHCETA... IP: *.devs.futuro.pl 29.12.05, 23:25
                Rozumiem. Właśnie potwierdziłeś, że Rydzykowi faktycznie nie chodzi o ochronę
                moralności młodych tylko o Owsiaka, żeby mu dołożyć.
                Celnie i pięknie nam wyłożyłeś credo RM i TV TRWAM.
                • Gość: mordzinas [...] IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.05, 23:32
                  • Gość: wonder Re: ROBTA CO CHCETA... IP: *.devs.futuro.pl 29.12.05, 23:39
                    Owszem, wolę Owsiaka niż Rydzyka z powodów oczywistych, ale w tym wypadku
                    kwestia mojego osobistego stosunku nie ma nic do rzeczy.
                    Tylko emocjonalny dystans pozwala zobaczyć rzecz we właściwych proporcjach.
                    • Gość: mordzinas Re: ROBTA CO CHCETA... IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.05, 23:42
                      No i wszystko jasne.

Kochaj swego Jurasa.

To Twój problem. Medyczny.
                      • Gość: wonder Re: ROBTA CO CHCETA... IP: *.devs.futuro.pl 29.12.05, 23:58
                        Ty i tobie podobni schiz(o)matycy macie znacznie bardziej poważny problem.

Etyczny :

www.forum-znak.org.pl/index.php?t=przeglad&id=2496

www.forum-znak.org.pl/index.php?t=wydarzenia&id=2705

• taziuta Re: Polski łudstok to pijanstwo, narkotyki i qres 29.12.05, 21:00
      Ależ droga marianno, czyż nasza opinia o świętych ojczulkach, którzy szerzą
      zgorszenie, nie powinna być brana pod uwagę kiedy rozpatrujemy ich (tych
      zakłamanych oszustów w sutannach) fałszywe świadectwa o festiwalu Owsiaka? :-)

marianna_777 napisała:

> to nie ojczulkowie organizuja łudstok, zas JO.
      > wiec nie mowmy o obyczajach ojczulkow
      > lecz o tym co sie odbywa na łudstokach
      >
    • Gość: pasqdniq a bylas chociaz raz ? IP: *.bochnia.com.pl / *.os-witosa.bochnia.pl 29.12.05, 21:00
      masz jakiekolwiek dowody, cokolwiek widzialas ? czy tylko powtarzasz te brednie
      ktore wygaduje pan rydzyk w swoim antysemickim radiu ? Bylem. Widzialem. I
      pojade po raz kolejny w tym roku i znow za rok ...
      alkohol - jest wszedzie. Fajnie by bylo gdyby ktos zrobil jakies porownanie z
      dowolna inna impreza masowa ... bo po tym co widzialem na pielgrzymce rok temu -
      btw zaraz po woodstocku - to wydaje mi sie ze woodstock byl zgromadzeniem
      abstynentow.
      a co do narkotykow. wyjdz na ulice i poszukaj. wszedzie kupisz. to czemu niby na
      woodstocku mialoby nie byc ? ale pieprzenie bredni w stylu ze sa to oznaczone
      punkty i jeszcze ktos zacheca wola o pomste. to co tam do cholery policja robi w
      takim razie i po co w ogole jest ?
      glupota socjalrydzykow jest wprost przerazajaca ...
    • Gość: rydz pieprznik Re: Owsiak kontra Rydzyk - film telewizji Trwam z IP: *.aster.pl 29.12.05, 21:32
      Czy może być coś bardziej paskudnego od moherowego beretu? Tak, może. Dwa
      moherowe berety!
      • Gość: Pamietaj, Re: Owsiak kontra Rydzyk - film telewizji Trwam z IP: *.abhsia.telus.net 29.12.05, 21:47
        Moherowe Berety to Wasze Matki. LusiaP.
    • halpe Re: Owsiak kontra Rydzyk - film telewizji Trwam z 29.12.05, 21:36
    • Gość: cycek Owsiak kontra Rydzyk - film telewizji Trwam IP: *.aster.pl 29.12.05, 21:37
      Niech będzie pochylony.
      Niech bedzie pozdrowiony Ojciec Dyrektor, zawsze prawiczek.
      • Gość: Paweł Re: Owsiak ten pieszczoch żydokomuny, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 21:43
        ...nadal jest hołubiony przez niektóre osobniki.
        • Gość: jozfa Re: Owsiak ten pieszczoch żydokomuny, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 01:03
          Pawełek srawełek napaćkał:

> ...nadal jest hołubiony przez niektóre osobniki.

tak. Zwlaszcza przez mlodziez. A wiesz czemu? Bo mlodziez woli go od
          zaklamanego rydzyka ani daremnego pitolenia.
          Natomiast starym wiarusom twojego pokroju jak najbardziej nie przeszkadza to
          zaklamanie i dziadostwo:) Ani rydzyka ani jego kolesi. Wyscie towarzysze
          przywykli do gomulkowego pie..nia i jest wam to jak najbardziej na reke. Bo
          spisek musi byc. Spisek jest wszedzie..
          hehehe:P
      • wet3 Pokazanie prawdy n.t. "Owsiak i ska" ! 29.12.05, 21:50
        Bardzo dobrze, ze pokazano. Nie ma to nic wspolnego z zagrozeniem moralnosci
        publicznej. Niech wszyscy dowiedza sie jak to w rzeczywistosci jest. Prawda
        uczy, a nie zagraza moralnosci. Po co taka dwulicowosc i ekwilibrystyka slowna?
        Powinno sie natychmiast zakazac Owsiakowi urzadzania takich imprezek. - Ale tu
        GW nabrala wody w usta, bo Owsiak jest cacy a Rydzyk jest be.
        • 3l337 Re: Pokazanie prawdy n.t. "Owsiak i ska" ! 29.12.05, 21:55
          wet3 napisał:

> Powinno sie natychmiast zakazac Owsiakowi urzadzania takich imprezek. - Ale tu
          > GW nabrala wody w usta, bo Owsiak jest cacy a Rydzyk jest be.

troszkę nieprzemyślane wytłumaczenie tego, co wg. Ciebie robi GW. Informacje o
          Owsiaku znaleźć nietrudno, trudniej o rzetelne informacje dotyczące Rydzyka i
          jego działalności, dlatego gorąco polecam www.radiomaryja.pl.eu.org

z najlepszymi życzeniami noworocznymi,

3|337
          • doktor.1 Do 31337 ! 29.12.05, 22:02
            Nie bądź taki cwany z tym linkiem na RM.
            Nie muszę tego g........ otwierać, by wiedzieć, co tam jest.
            Ktoś, kto tę stronę założył, jest pospolitym "użytecznym durniem"
            w rękach masońsko -żydowskiej oligarchii.
            • kung Re: Do 31337 ! 29.12.05, 22:08
              No tak, doktor jako znawca wszystkich tematów nigdzie nie musi zagladać i niczego czytać. Wystarczą mu swoje domysły i książeczki do nabożeństwa.
              • doktor.1 Do Kunga ! 29.12.05, 22:15
                EOT synu, EOT !!!
                Jeśli jesteś taki inteligentny,
                ( wszak reszta dla ciebie to tylko ciemne moherowe berety ! ),

to rozwiń ten skrót i dostosuj się do niego.
                • kung Re: Do Kunga ! 29.12.05, 22:19
                  Ty lepiej rozszyfruj to:
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=34088672&a=34128082
                • Gość: Stwór z Bagien Re: Do Kunga ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 15:18
                  > EOT synu, EOT !!!
                  > Jeśli jesteś taki inteligentny,
                  > ( wszak reszta dla ciebie to tylko ciemne moherowe berety ! ),
                  >
                  > to rozwiń ten skrót i dostosuj się do niego.

A Ty doktorku nie szpanuj znajomością akronimów, bo patrząc na Twojego bloga to
                  jestem przekonany, że nie powinieneś niczego w Internecie publikować, gdyż
                  patrząc do źródła strony widać tam wielkie siano.
                  Tak więc nie masz pojęcia o stworzeniu porządnego szablonu albo korzystasz z
                  koszmarnego serwisu z blogami.
                  Podobno lepiej nie robić czegoś o czym nie ma się pojęcia.
                  • kung Re: Do Kunga ! 30.12.05, 18:02
                    A gdzie ten oszczerca ma swój blog?
                    • Gość: Stwór z Bagien Re: Do Kunga ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 18:09
                      Z godnie z jedną z wypowiedzi:
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=34088672&a=34097687
                      pod adresem:
                      qvovadis.eblog.pl/
                      • kung Re: Do Kunga ! 30.12.05, 18:24
                        Dzięki znalazłem troche inaczej. Ale się uśmiałem z teorii spiskowej. Zgodnie jego nickiem on na serio się powinien leczyć.
            • 3l337 Re: Do 31337 ! 29.12.05, 22:18
              doktor.1 napisał:

> Nie bądź taki cwany z tym linkiem na RM.
              > Nie muszę tego g........ otwierać, by wiedzieć, co tam jest.

Gdzież mi do cwaniaka? Podaję link do strony, której autor (co rzadkie w tym
              akurat temacie) w sposób rzetelny przedstawia problematyczne zachowania i
              poglądy Rydzyka oraz jego popleczników z RM.

> Ktoś, kto tę stronę założył, jest pospolitym "użytecznym durniem"
              > w rękach masońsko -żydowskiej oligarchii.

Pragnę zaprotestować. Stronę znalazłem przypadkowo, a z osobą autora miałem
              jakiś czas temu styczność - prowadzi(ł?) zajęcia na jednym z polskich
              uniwersytetów (tam akurat studiowałem). Jest świetnym wykładowcą (to już moja
              opinia). Proszę o więcej powsciągliwości w ferowaniu inwektywami. 'Użyteczny
              dureń w rękach masońsko-żydowskiej oligarchii' w określeniu do jego osoby to
              grube nieporozumienie.

pozdrawiam,

3|337
        • doktor.1 Do Wet3 ! 29.12.05, 21:58
          Dzięki Ci Wet3, że mnie tu na forum wspomagasz, bo jak widzisz,
          libertyńskie pomioty i "użyteczni durnie" na etatach swoich
          mocodawców są skłonni mi za chwilę wmówić, że ... jestem wielbłądem.

Serdecznie pozdrawiam.
    • Gość: Wojna Re: Owsiak kontra Rydzyk - film telewizji Trwam z IP: *.abhsia.telus.net 29.12.05, 21:44
      Pomiedzy Mass-Mediami sie zaczyna. Nie tylko politycy w demokracji szlifuja
      inteligencje i Pazury w walkach miedzypartyjnych ale rowniez Politycy Szarej
      Wladzy takze to zaczynaja robic. Jest to dobry objaw roznorodnosci towarow w
      sklepie z mass-mediami. byloby zle gdyby na polce tego sklepu byl tylko ocet.
      Dziekuje. LusiaP.
      • Gość: Wuko W Owsiaku trzeba widzieć prymitywa, i to wielkiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 21:49
        • kung Re: W Owsiaku trzeba widzieć prymitywa, i to wiel 29.12.05, 21:52
          Trzeba, trzeba bo tak powiedział RYJdzyk maRYJny, co?

• gigiart .......... 29.12.05, 21:49
      najwjększym zagrożeniem dla polski są żydzi,masoni i katolicy, rydzykowi gula
      skakała że kasy tyle koło nos mu idzie wiec kręci jakieś bzdurne filmy,
      żeby nie było nie popieram zlotu lewaków na woodstok czy jak to tam się pisze
    • halpe Re: Owsiak kontra Rydzyk - film telewizji Trwam z 29.12.05, 21:55
      TO OWSIAK ZASŁUŻYŁ SOBIE NA POMNIK ZA ŻYCIA CZYNIĄC TYLE DOBREGO DLA LUDZI-NIKT POZA NIM-ON NIE MA WPŁYWU NA PATOLOGIE KTÓRE SĄ WSZĘDZIE.
    • Gość: _* ^ *_ Re: Owsiak kontra Rydzyk IP: 217.97.168.* 29.12.05, 22:09
      Panie Owsiak boi się Pan prawdy? Przecież to co pokazywali jest wiadome nie
      tylko z TV. Sama prawda. Czyżby Pan tam nie był i nie widział tego? To radzę
      bardziej kontrolować to towarzycho, co oni wnoszą na te "koncerty" i jak
      spędzają wolny czas :(
    • Gość: @@@ Oj się będzie działo IP: 217.97.168.* 29.12.05, 22:12
      Owsiak ciagle krzyczy: Oj się będzie działo! i się dzieje...
      • kosa44 Re: Oj się będzie działo 29.12.05, 22:18
        No dzieje się...Polonia go olała...i grzecznie podziękowała...
    • wuuuj [...] 29.12.05, 22:19
      • kung [...] 29.12.05, 22:26
        • wuuuj [...] 29.12.05, 22:28
          • kung Re: Owsiak jest pedofilem i zyje z dilerki w szko 29.12.05, 22:30
            Czyżbyś opisywał swój życiorys?
            • Gość: Olek Re: Owsiak jest pedofilem i zyje z dilerki w szko IP: *.ists.pl / *.ists.pl 29.12.05, 22:57
              Oczywiscie. Tylko nick sobie zmienil. Powinien miec ch.. na poczatku
          • Gość: Leszek powinienes miec nick ch.. IP: *.ists.pl / *.ists.pl 29.12.05, 22:56
    • Gość: KrzychWawa Re: Owsiak kontra Rydzyk - film telewizji Trwam z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 22:45
      Niesety już w sądzie boją się Rydzyka.Któś cóś za duzo powie pan sie poskarży
      wiecie komu wiecie po co.Ja pier.gdzie ja żyje?
    • Gość: maris Re: Owsiak kontra Rydzyk - film telewizji Trwam z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 22:53
      najprawdopodobniej mocherowy sędzia każe Jurkowi przeprosić Rydzyka i całątę
      sektę
    • czarnycenzor Wielka trwoga w sędziach i ich togach!!!!!!!!!!!!! 29.12.05, 23:02
      To co pokazała TV TRWAM, to prawda w prawdzie.
      A gdzie tu deprawowanie młodzieży, to jest ostrzeżenie jej przed tą deprawacją.
      Ten film wyświetlany w innym miejscu lub innej telewizji powinien być zabroniony.
      W telewizji o Dyrektora należy go wyświetlać zawsze, a szczególnie przed akcją
      Wielkiej orkiestry Świątecznej Pomocy.
      O Dyrektor prawiczkiem teraz i zawsze.
      Amen.
    • Gość: KATECHETKA BOGA NIE MA - JEST TYLKO RYDZYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 23:06
      jeśli Owsiak przegra to znaczy, że Boga nie ma - jest tylko Wszystkowiedzący Tadeusz Rydzyk i Jego Eskcelencja Moherowa Koalicja hehehe
      • Gość: matt Re: BOGA NIE MA - JEST TYLKO RYDZYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 23:22
        no juz raz wygrali w 2000 roku
        przystanku nie było!!!
      • Gość: mordzinas Re: BOGA NIE MA - JEST TYLKO RYDZYK IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.05, 23:27
        Wygra Owsiak czy nie wygra .... Ważne, że Ty zawsze bedziesz sybolem
        głupoty i otępienia .

Nie ma Boga - jest tylko Rydzyk...... Boże. Widzisz tych głupców i
        nie grzmisz. Twoje miłosierdzie jest naprawde Wielkie.
    • Gość: Dude ;] Re: Polski łudstok to pijanstwo, narkotyki i qres IP: *.crowley.pl 29.12.05, 23:21
      "Kto z was jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień"

Czemuż to chcesz rzucać kamienie nie zwracając uwagi na własne czyny (ale czyny
      tych, o których nie chcesz mówić)? Jeśli chcesz coś zmieniać zacznij od siebie.
      Skutek takiego działania (zmieniania siebie) dostrzeżesz prędzej, a i może
      zainspirujesz innych do czynienia podobnie?
    • Gość: Tomek Re: Owsiak kontra Rydzyk - film telewizji Trwam z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 23:24
      Z innej beczki WOŚP - czy Juras nie widzi jak pieniądze dawane na Orkiestrę
      wyciekają przez farbowanych wolontariuszy? Dlaczego to toleruje? Jednocześnie
      szacuneczek dla JO i tych, którzy się poświęcają żeby zrobić coś dla innych (w
      tym uczciwych wolontariuszy.
    • Gość: Silent Bob Re: Owsiak kontra Rydzyk - film telewizji Trwam z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 23:25
      A może powinno się pokazać film o tym, co się dzieje na pielgrzymkach
      maturzystów na Jasną Górę...Ja na swojej byłem trzeźwy, więc dokładnie pamiętam
      co widziałem. I nie trzeba by stosować żadnych manipulacji...Zdelegalizować
      sektę ojca Muchomorka...od ręki...
    • Gość: Rumcajs Re: Owsiak kontra Rydzyk - film telewizji Trwam z IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 29.12.05, 23:25
      Nie będę wdawał się w gorącą dyskusję pomiędzy pro i anty "Rydzami"... powiem
      krótko: Niech Ojciec Dyrektor zorganizuje sam taką imprezę (WOŚP, czy PW) i
      niech rozliczy się z pieniędzy chć w połowie tak skrupulatnie jak Owsiak, wtedy
      pogadamy. Powodzenia
    • Gość: jack Zgadzam się z Tobą - jeżeli Sąd utajnia rozprawę IP: *.icpnet.pl 29.12.05, 23:25
      bo materiał zagraża moralności tzn że obraża tego kto nie czuje się winny
      tworzeniu tego zagrożenia.
    • notexistinggod moherowy debilizm 29.12.05, 23:26
      noja 15 letnia kuzynka ma na kurtce naszywkę z marychą... czy to oznacza według
      rydzowych babek że jest dilerką? ......reszta bez komentarza... mają katoćwoki
      swoje 5 minut (szkoda że potrwa ono 4 lata)
      • igel1 Ciemnota i tyle 29.12.05, 23:30
        WOlalbym aby sie Rydzyk zabral za pokazanie zla jakie wyrzadzil kosciol palac i
        mordujac ludzi....wciskajac ciemnote o homoseksualizmie itp
        • Gość: mordzinas Re: Ciemnota i tyle IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.05, 23:38
          Aleś głupi. Szkoda słów po prostu na twój umysłowy debilizm.

Gdybys był świadomy jak jesteś głupi i prymitywny to rozbiłbys
          swój "uczony" łeb o pierwszy napotkany mur.

Tego ci nie życzę.

Ale polecam specjalistów psychiatrów.

• Gość: mordzinas CENZURUJESZ WYBIÓRCZY "DEMOKRATO"???? IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.05, 23:40
          Dlaczego mnie wycinacie???

Boli prawda???

Kole w wybiórcze oczka????

• Gość: mordzinas GAZETA WYBIÓRCZA - "BEZ CENZURY" hahahahahaa IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.05, 23:44
            Cenzura. To jest wasza wybiórcz metoda na powstrzymanie niewygodnych
            komentarzy.

Jesteście żałośni.
      • wuuuj Nie, to tylko znaczy, ze jest glupia pi.., widac, 29.12.05, 23:56
        ze to u was rodzinne.
        • Gość: mordzinas OWSIAK JEST PANEM BOGIEM !!!! IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.05, 00:03
          Mam nadzieję ,że tym razem cenzorzy z Gazety Wybiórczej mnie nie
          wytną .

Tym, razem jestem poprawny.

Prawda wybiórczy burku????
          • kupa.lnick RYDZYK JEST DRUGIM PAPIEŻEM !!! 30.12.05, 00:36
            Też nieźle.
        • Gość: Olek Czy nie pomyliles litery w nicku. Jestes chuu IP: *.ists.pl / *.ists.pl 30.12.05, 00:22
    • Gość: alojz Re: to tylko w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 00:08
      to tylko w Polsce ludzie sa tak podli i zaklamani ze chca niszczyc wszystko co
      dobre. I to w imie zasad wiary katolickiej. "Wiara".....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka