bischof Re: Owsiak kontra Rydzyk - film telewizji Trwam z 29.12.05, 20:45 Dla mnie ta cała historia z Wielką Orkiestrą to wielka bzdura. To produkt polskiej skorumpowanej rzeczywistości, jak również wielkiej tolerancji społeczeństwa polskiego na korupcje. Z czego, mam wrażenie, nie bardzo społeczeństwo zdaje sobie sprawę. Dlaczego ? Na moje odczucie Owsiak dobrze wykorzystał potrzeby społeczeństwa polskiego. Dowartościował je, dał im odczucie że są „ Fajni” , potrzebni . Owsiak zorganizował społeczeństwo do kupienia „ strzykawki dla chorych dzieci ” . Jest trochę frustrujące iż w polskich szpitalach nie ma sprzętu medycznego do ratowania ludzi. Sprzętu który jest podstawowym wyposażeniem każdego szpitala w cywilizowanym kraju europy. Uświadomiono społeczeństwo iż nie ma w Polsce pieniędzy , jednocześnie polski kapitał narodowy został podzielony wśród polskich cwaniaków. W ten sposób zdobytą popularność Owsiak wykorzystał do dalszego profilowania polskiej rzeczywistości. Zajął się „wychowywaniem” polskiej młodzieży , nadając jej pewien sens w życiu. Tu miałem na myśli szczególnie tą młodzież niechcianą, straconą przez mit solidarności. Przez to też, nawet patologie wprowadził do salonów polskiej normalności. I choć nie jestem zwolennikiem polskiego kościoła , a tym bardziej Rydzyka . Muszę stanąć po stronie która moim zdaniem zawiera w sobie mniej patologii społecznych. Ta strona to stanowisko polskiego kościoła. Jeśli Polacy kochają Owsieka , to niech go kochają . Widocznie mają taką potrzebę. Owsiak moim zdaniem to płód tych polskich potrzeb, płód wyrosły na patologii polskiej rzeczywistości. Siema. Bischof. Odpowiedz Link Zgłoś
kung Re: Owsiak kontra Rydzyk - film telewizji Trwam z 29.12.05, 20:52 haha dobre, a może dodasz że mordów katyńskich nie było - to tylko taki wymysł. Trwaj w swoich absuralnych domysłach. Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: Owsiak kontra Rydzyk - film telewizji Trwam z 29.12.05, 20:57 Ma do tego toż to telewizję do trwania. Specjalną, co sięprzecież tak nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
kung Re: Owsiak kontra Rydzyk - film telewizji Trwam z 29.12.05, 20:59 pewnie jak nie trawi do dziury w uchy to może do tyłka bez wazeliny wejdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Prostaczy tłumek wielbicieli prostaka Owsiaka ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 21:45 Na forum GW. Odpowiedz Link Zgłoś
kung Re: Prostaczy tłumek wielbicieli prostaka Owsiaka 29.12.05, 21:48 Wyjasnił nam prostakom moherowy bereciarz od swietego kabotyna RYJdzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wuko Re: Prostaczy tłumek wielbicieli prostaka Owsiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 21:51 W Owsiaku trzeba widzieć przede wszystkim prymitywa. Chamskiego, bezczelnego prymitywa. Odpowiedz Link Zgłoś
kupa.lnick Re: Prostaczy tłumek wielbicieli prostaka Owsiaka 30.12.05, 00:35 a kogo trzeba widzieć w Rydzyku który pił wódę razem z sowieckim agentem i szmaclownikiem Kobylańskim ? Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: Owsiak kontra Rydzyk - film telewizji Trwam z 29.12.05, 20:55 Ciekawe tworem czego jest Rydzyk? Odpowiedz Link Zgłoś
kung Re: Owsiak kontra Rydzyk - film telewizji Trwam z 29.12.05, 20:56 zMARCHWIwstał? a może z buraków :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piwko Re: Owsiak kontra Rydzyk - film telewizji Trwam z IP: *.wroclaw.mm.pl 30.12.05, 15:08 Czasami oglądam TV TRWAM. Podoba mi się ta kabaretowa atmosfera. Tylko piosenki dużo gorsze niż w Monte Pythonie. Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: Owsiak kontra Rydzyk - film telewizji Trwam z 29.12.05, 20:47 Wszyscy co myślą inaczej niż Rydzyk i na dodatek naprawdę pomagają innym (a nie tylko pipeprzą o tym) to obiekt zazdrości i nienawiści. Takie toruńsko- katolickie sekciarstwo. Normalka. Podkreślam - toruński odłam. Nie mylić z przyzwoitą większością. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Przyzwoita większość w KK? Salezjanie? :-) 29.12.05, 21:07 Masz na myśli innych kryminalistów z KK? Złodzieji salezjanów, czy księży z oficyny Stella Maris? A czym oni gorsi albo lepsi od o. Rydzyka? Oddajmy in należny hołd! :-) zhk napisał: > Wszyscy co myślą inaczej niż Rydzyk i na dodatek naprawdę pomagają innym (a nie > > tylko pipeprzą o tym) to obiekt zazdrości i nienawiści. Takie toruńsko- > katolickie sekciarstwo. Normalka. Podkreślam - toruński odłam. Nie mylić z > przyzwoitą większością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... ROBTA CO CHCETA... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 29.12.05, 20:47 ...widze ,ze ta zasada obowiazuje litylko w jedna strone...bo juz jezeli chodzi o film nakrecony o polskim blocie...pijanstwie...narkotykach i rozbijaniu kapuscianych glow o slupy trakcji kolejowej...o_o tu owsiak zachowuje sie jak ...kali...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordzinas TRWAM POKAZAŁA PRAWDĘ . DLATEGO JEST ZŁA. IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.05, 20:59 TV TRWAM ośmieliła się jako jedyna telewizja pokazać to co dzieje się na spędzie organizowanym przez Jurasa Owsiaka. Przecież każdy kto ma mózg , wie , że tkz. Woodstok to jedne wielkie pijaństwo , ćpuństwo i łajdactwo. Zgoda. Nie wszyscy uczestnicy tego "festiwalu" zachowują się skandalicznie. Ale jest to zdecydowana mniejszość. Mamy wolność. Każdy może sobie robić co chce. I bardzo dobrze. Ale czy pieniądze z Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy powinny być przekazywane na organizowanie Woodstoku???? Zdecydowanie NIE. WOŚP ma z założenia piękny cel . Ale od czasu gdy "nieoceniony " JURAS część pieniążków przeznacza na Woodstok grosza odemnie nie dostanie. Są instytucje charytatywne , które w całości zebrane pieniądze przeznaczają dla potrzebujących a nie dla ćpunów , pijaków i łajdaków. Tam ludzie z mózgiem powierzą swoje ofiary. Reszta znów zapieje z zachwytu na widok Jurasa. SIEMA - ŚCIEMA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedemnastka Re: TRWAM POKAZAŁA PRAWDĘ . DLATEGO JEST ZŁA. IP: *.aster.pl 29.12.05, 21:40 A ja na pielgrzymce straciłam cnotę. Szlag by to trafił. Odpowiedz Link Zgłoś
agaj.agaj Re: TRWAM POKAZAŁA PRAWDĘ . DLATEGO JEST ZŁA. 29.12.05, 22:46 Ty 17-ka zartujesz sobie, a problem z Owsiakiem i Woodstock jest powazny. Ludzie daja datki z mysle, ze zostanie za to kupiony sprzet lekarski. Tak sie tez dzieje, ale czesc trafia tez na organizowanie balangi. Jest jasne i oczywiste dla kazdego, ze wiekszosc uczestnikow Woodstock zbierala do puszek tylko pety, a nie zadne pieniadze. Nikt nie ma nic przeciwko balandze, ale jak sie ja pokazuje w TV to niech Owsiak nie pyszczy i niech nie udaje swietego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordzinas [...] IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.05, 23:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: ROBTA CO CHCETA... 29.12.05, 21:00 Wszystkich dotyczy. Ciebie też. Pier.olta co chceta. Tutaj można. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordzinas Re: ROBTA CO CHCETA... IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.05, 21:01 ...tylko mnie do tego nie mieszajta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: ROBTA CO CHCETA... 29.12.05, 21:09 A co, już cię wybladziło, boisz się, że całkiem znikniesz? :-) Gość portalu: mordzinas napisał(a): > ...tylko mnie do tego nie mieszajta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wonder Re: ROBTA CO CHCETA... IP: *.devs.futuro.pl 29.12.05, 21:29 A odpowiedz mi na takie pytanko : co sobotę w tysiącach klubów młodzież w całej Polsce upija się i ćpa na potęgę. Dlaczego O TYM Rydzyk nie kręci filmu, tylko o tej imprezie - jedynej w roku zresztą. Potrafisz odpowiedzieć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee.. Re: ROBTA CO CHCETA... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 29.12.05, 21:44 ...mee...tylko chodzi ...o to zeby owsiak tak nie wazelinowal...normalnie swiety w lewacko-liberalnych mediach...-))) ...Gość portalu: wonder napisał(a): > A odpowiedz mi na takie pytanko : co sobotę w tysiącach klubów młodzież w całej > > Polsce upija się i ćpa na potęgę. > Dlaczego O TYM Rydzyk nie kręci filmu, tylko o tej imprezie - jedynej w roku > zresztą. > Potrafisz odpowiedzieć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wonder Re: ROBTA CO CHCETA... IP: *.devs.futuro.pl 29.12.05, 23:25 Rozumiem. Właśnie potwierdziłeś, że Rydzykowi faktycznie nie chodzi o ochronę moralności młodych tylko o Owsiaka, żeby mu dołożyć. Celnie i pięknie nam wyłożyłeś credo RM i TV TRWAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordzinas [...] IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.05, 23:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wonder Re: ROBTA CO CHCETA... IP: *.devs.futuro.pl 29.12.05, 23:39 Owszem, wolę Owsiaka niż Rydzyka z powodów oczywistych, ale w tym wypadku kwestia mojego osobistego stosunku nie ma nic do rzeczy. Tylko emocjonalny dystans pozwala zobaczyć rzecz we właściwych proporcjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordzinas Re: ROBTA CO CHCETA... IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.05, 23:42 No i wszystko jasne. Kochaj swego Jurasa. To Twój problem. Medyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wonder Re: ROBTA CO CHCETA... IP: *.devs.futuro.pl 29.12.05, 23:58 Ty i tobie podobni schiz(o)matycy macie znacznie bardziej poważny problem. Etyczny : www.forum-znak.org.pl/index.php?t=przeglad&id=2496 www.forum-znak.org.pl/index.php?t=wydarzenia&id=2705 Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Polski łudstok to pijanstwo, narkotyki i qres 29.12.05, 21:00 Ależ droga marianno, czyż nasza opinia o świętych ojczulkach, którzy szerzą zgorszenie, nie powinna być brana pod uwagę kiedy rozpatrujemy ich (tych zakłamanych oszustów w sutannach) fałszywe świadectwa o festiwalu Owsiaka? :-) marianna_777 napisała: > to nie ojczulkowie organizuja łudstok, zas JO. > wiec nie mowmy o obyczajach ojczulkow > lecz o tym co sie odbywa na łudstokach > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasqdniq a bylas chociaz raz ? IP: *.bochnia.com.pl / *.os-witosa.bochnia.pl 29.12.05, 21:00 masz jakiekolwiek dowody, cokolwiek widzialas ? czy tylko powtarzasz te brednie ktore wygaduje pan rydzyk w swoim antysemickim radiu ? Bylem. Widzialem. I pojade po raz kolejny w tym roku i znow za rok ... alkohol - jest wszedzie. Fajnie by bylo gdyby ktos zrobil jakies porownanie z dowolna inna impreza masowa ... bo po tym co widzialem na pielgrzymce rok temu - btw zaraz po woodstocku - to wydaje mi sie ze woodstock byl zgromadzeniem abstynentow. a co do narkotykow. wyjdz na ulice i poszukaj. wszedzie kupisz. to czemu niby na woodstocku mialoby nie byc ? ale pieprzenie bredni w stylu ze sa to oznaczone punkty i jeszcze ktos zacheca wola o pomste. to co tam do cholery policja robi w takim razie i po co w ogole jest ? glupota socjalrydzykow jest wprost przerazajaca ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rydz pieprznik Re: Owsiak kontra Rydzyk - film telewizji Trwam z IP: *.aster.pl 29.12.05, 21:32 Czy może być coś bardziej paskudnego od moherowego beretu? Tak, może. Dwa moherowe berety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamietaj, Re: Owsiak kontra Rydzyk - film telewizji Trwam z IP: *.abhsia.telus.net 29.12.05, 21:47 Moherowe Berety to Wasze Matki. LusiaP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycek Owsiak kontra Rydzyk - film telewizji Trwam IP: *.aster.pl 29.12.05, 21:37 Niech będzie pochylony. Niech bedzie pozdrowiony Ojciec Dyrektor, zawsze prawiczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Owsiak ten pieszczoch żydokomuny, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 21:43 ...nadal jest hołubiony przez niektóre osobniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozfa Re: Owsiak ten pieszczoch żydokomuny, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 01:03 Pawełek srawełek napaćkał: > ...nadal jest hołubiony przez niektóre osobniki. tak. Zwlaszcza przez mlodziez. A wiesz czemu? Bo mlodziez woli go od zaklamanego rydzyka ani daremnego pitolenia. Natomiast starym wiarusom twojego pokroju jak najbardziej nie przeszkadza to zaklamanie i dziadostwo:) Ani rydzyka ani jego kolesi. Wyscie towarzysze przywykli do gomulkowego pie..nia i jest wam to jak najbardziej na reke. Bo spisek musi byc. Spisek jest wszedzie.. hehehe:P Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Pokazanie prawdy n.t. "Owsiak i ska" ! 29.12.05, 21:50 Bardzo dobrze, ze pokazano. Nie ma to nic wspolnego z zagrozeniem moralnosci publicznej. Niech wszyscy dowiedza sie jak to w rzeczywistosci jest. Prawda uczy, a nie zagraza moralnosci. Po co taka dwulicowosc i ekwilibrystyka slowna? Powinno sie natychmiast zakazac Owsiakowi urzadzania takich imprezek. - Ale tu GW nabrala wody w usta, bo Owsiak jest cacy a Rydzyk jest be. Odpowiedz Link Zgłoś
3l337 Re: Pokazanie prawdy n.t. "Owsiak i ska" ! 29.12.05, 21:55 wet3 napisał: > Powinno sie natychmiast zakazac Owsiakowi urzadzania takich imprezek. - Ale tu > GW nabrala wody w usta, bo Owsiak jest cacy a Rydzyk jest be. troszkę nieprzemyślane wytłumaczenie tego, co wg. Ciebie robi GW. Informacje o Owsiaku znaleźć nietrudno, trudniej o rzetelne informacje dotyczące Rydzyka i jego działalności, dlatego gorąco polecam www.radiomaryja.pl.eu.org z najlepszymi życzeniami noworocznymi, 3|337 Odpowiedz Link Zgłoś
doktor.1 Do 31337 ! 29.12.05, 22:02 Nie bądź taki cwany z tym linkiem na RM. Nie muszę tego g........ otwierać, by wiedzieć, co tam jest. Ktoś, kto tę stronę założył, jest pospolitym "użytecznym durniem" w rękach masońsko -żydowskiej oligarchii. Odpowiedz Link Zgłoś
kung Re: Do 31337 ! 29.12.05, 22:08 No tak, doktor jako znawca wszystkich tematów nigdzie nie musi zagladać i niczego czytać. Wystarczą mu swoje domysły i książeczki do nabożeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
doktor.1 Do Kunga ! 29.12.05, 22:15 EOT synu, EOT !!! Jeśli jesteś taki inteligentny, ( wszak reszta dla ciebie to tylko ciemne moherowe berety ! ), to rozwiń ten skrót i dostosuj się do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
kung Re: Do Kunga ! 29.12.05, 22:19 Ty lepiej rozszyfruj to: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=34088672&a=34128082 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stwór z Bagien Re: Do Kunga ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 15:18 > EOT synu, EOT !!! > Jeśli jesteś taki inteligentny, > ( wszak reszta dla ciebie to tylko ciemne moherowe berety ! ), > > to rozwiń ten skrót i dostosuj się do niego. A Ty doktorku nie szpanuj znajomością akronimów, bo patrząc na Twojego bloga to jestem przekonany, że nie powinieneś niczego w Internecie publikować, gdyż patrząc do źródła strony widać tam wielkie siano. Tak więc nie masz pojęcia o stworzeniu porządnego szablonu albo korzystasz z koszmarnego serwisu z blogami. Podobno lepiej nie robić czegoś o czym nie ma się pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stwór z Bagien Re: Do Kunga ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 18:09 Z godnie z jedną z wypowiedzi: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=34088672&a=34097687 pod adresem: qvovadis.eblog.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kung Re: Do Kunga ! 30.12.05, 18:24 Dzięki znalazłem troche inaczej. Ale się uśmiałem z teorii spiskowej. Zgodnie jego nickiem on na serio się powinien leczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
3l337 Re: Do 31337 ! 29.12.05, 22:18 doktor.1 napisał: > Nie bądź taki cwany z tym linkiem na RM. > Nie muszę tego g........ otwierać, by wiedzieć, co tam jest. Gdzież mi do cwaniaka? Podaję link do strony, której autor (co rzadkie w tym akurat temacie) w sposób rzetelny przedstawia problematyczne zachowania i poglądy Rydzyka oraz jego popleczników z RM. > Ktoś, kto tę stronę założył, jest pospolitym "użytecznym durniem" > w rękach masońsko -żydowskiej oligarchii. Pragnę zaprotestować. Stronę znalazłem przypadkowo, a z osobą autora miałem jakiś czas temu styczność - prowadzi(ł?) zajęcia na jednym z polskich uniwersytetów (tam akurat studiowałem). Jest świetnym wykładowcą (to już moja opinia). Proszę o więcej powsciągliwości w ferowaniu inwektywami. 'Użyteczny dureń w rękach masońsko-żydowskiej oligarchii' w określeniu do jego osoby to grube nieporozumienie. pozdrawiam, 3|337 Odpowiedz Link Zgłoś
doktor.1 Do Wet3 ! 29.12.05, 21:58 Dzięki Ci Wet3, że mnie tu na forum wspomagasz, bo jak widzisz, libertyńskie pomioty i "użyteczni durnie" na etatach swoich mocodawców są skłonni mi za chwilę wmówić, że ... jestem wielbłądem. Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojna Re: Owsiak kontra Rydzyk - film telewizji Trwam z IP: *.abhsia.telus.net 29.12.05, 21:44 Pomiedzy Mass-Mediami sie zaczyna. Nie tylko politycy w demokracji szlifuja inteligencje i Pazury w walkach miedzypartyjnych ale rowniez Politycy Szarej Wladzy takze to zaczynaja robic. Jest to dobry objaw roznorodnosci towarow w sklepie z mass-mediami. byloby zle gdyby na polce tego sklepu byl tylko ocet. Dziekuje. LusiaP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wuko W Owsiaku trzeba widzieć prymitywa, i to wielkiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 21:49 Odpowiedz Link Zgłoś
kung Re: W Owsiaku trzeba widzieć prymitywa, i to wiel 29.12.05, 21:52 Trzeba, trzeba bo tak powiedział RYJdzyk maRYJny, co? Odpowiedz Link Zgłoś
gigiart .......... 29.12.05, 21:49 najwjększym zagrożeniem dla polski są żydzi,masoni i katolicy, rydzykowi gula skakała że kasy tyle koło nos mu idzie wiec kręci jakieś bzdurne filmy, żeby nie było nie popieram zlotu lewaków na woodstok czy jak to tam się pisze Odpowiedz Link Zgłoś
halpe Re: Owsiak kontra Rydzyk - film telewizji Trwam z 29.12.05, 21:55 TO OWSIAK ZASŁUŻYŁ SOBIE NA POMNIK ZA ŻYCIA CZYNIĄC TYLE DOBREGO DLA LUDZI-NIKT POZA NIM-ON NIE MA WPŁYWU NA PATOLOGIE KTÓRE SĄ WSZĘDZIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _* ^ *_ Re: Owsiak kontra Rydzyk IP: 217.97.168.* 29.12.05, 22:09 Panie Owsiak boi się Pan prawdy? Przecież to co pokazywali jest wiadome nie tylko z TV. Sama prawda. Czyżby Pan tam nie był i nie widział tego? To radzę bardziej kontrolować to towarzycho, co oni wnoszą na te "koncerty" i jak spędzają wolny czas :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@@ Oj się będzie działo IP: 217.97.168.* 29.12.05, 22:12 Owsiak ciagle krzyczy: Oj się będzie działo! i się dzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: Oj się będzie działo 29.12.05, 22:18 No dzieje się...Polonia go olała...i grzecznie podziękowała... Odpowiedz Link Zgłoś
wuuuj [...] 29.12.05, 22:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kung [...] 29.12.05, 22:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wuuuj [...] 29.12.05, 22:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kung Re: Owsiak jest pedofilem i zyje z dilerki w szko 29.12.05, 22:30 Czyżbyś opisywał swój życiorys? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Re: Owsiak jest pedofilem i zyje z dilerki w szko IP: *.ists.pl / *.ists.pl 29.12.05, 22:57 Oczywiscie. Tylko nick sobie zmienil. Powinien miec ch.. na poczatku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek powinienes miec nick ch.. IP: *.ists.pl / *.ists.pl 29.12.05, 22:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrzychWawa Re: Owsiak kontra Rydzyk - film telewizji Trwam z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 22:45 Niesety już w sądzie boją się Rydzyka.Któś cóś za duzo powie pan sie poskarży wiecie komu wiecie po co.Ja pier.gdzie ja żyje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maris Re: Owsiak kontra Rydzyk - film telewizji Trwam z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 22:53 najprawdopodobniej mocherowy sędzia każe Jurkowi przeprosić Rydzyka i całątę sektę Odpowiedz Link Zgłoś
czarnycenzor Wielka trwoga w sędziach i ich togach!!!!!!!!!!!!! 29.12.05, 23:02 To co pokazała TV TRWAM, to prawda w prawdzie. A gdzie tu deprawowanie młodzieży, to jest ostrzeżenie jej przed tą deprawacją. Ten film wyświetlany w innym miejscu lub innej telewizji powinien być zabroniony. W telewizji o Dyrektora należy go wyświetlać zawsze, a szczególnie przed akcją Wielkiej orkiestry Świątecznej Pomocy. O Dyrektor prawiczkiem teraz i zawsze. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KATECHETKA BOGA NIE MA - JEST TYLKO RYDZYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 23:06 jeśli Owsiak przegra to znaczy, że Boga nie ma - jest tylko Wszystkowiedzący Tadeusz Rydzyk i Jego Eskcelencja Moherowa Koalicja hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt Re: BOGA NIE MA - JEST TYLKO RYDZYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 23:22 no juz raz wygrali w 2000 roku przystanku nie było!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordzinas Re: BOGA NIE MA - JEST TYLKO RYDZYK IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.05, 23:27 Wygra Owsiak czy nie wygra .... Ważne, że Ty zawsze bedziesz sybolem głupoty i otępienia . Nie ma Boga - jest tylko Rydzyk...... Boże. Widzisz tych głupców i nie grzmisz. Twoje miłosierdzie jest naprawde Wielkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dude ;] Re: Polski łudstok to pijanstwo, narkotyki i qres IP: *.crowley.pl 29.12.05, 23:21 "Kto z was jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień" Czemuż to chcesz rzucać kamienie nie zwracając uwagi na własne czyny (ale czyny tych, o których nie chcesz mówić)? Jeśli chcesz coś zmieniać zacznij od siebie. Skutek takiego działania (zmieniania siebie) dostrzeżesz prędzej, a i może zainspirujesz innych do czynienia podobnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Owsiak kontra Rydzyk - film telewizji Trwam z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 23:24 Z innej beczki WOŚP - czy Juras nie widzi jak pieniądze dawane na Orkiestrę wyciekają przez farbowanych wolontariuszy? Dlaczego to toleruje? Jednocześnie szacuneczek dla JO i tych, którzy się poświęcają żeby zrobić coś dla innych (w tym uczciwych wolontariuszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Silent Bob Re: Owsiak kontra Rydzyk - film telewizji Trwam z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 23:25 A może powinno się pokazać film o tym, co się dzieje na pielgrzymkach maturzystów na Jasną Górę...Ja na swojej byłem trzeźwy, więc dokładnie pamiętam co widziałem. I nie trzeba by stosować żadnych manipulacji...Zdelegalizować sektę ojca Muchomorka...od ręki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: Owsiak kontra Rydzyk - film telewizji Trwam z IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 29.12.05, 23:25 Nie będę wdawał się w gorącą dyskusję pomiędzy pro i anty "Rydzami"... powiem krótko: Niech Ojciec Dyrektor zorganizuje sam taką imprezę (WOŚP, czy PW) i niech rozliczy się z pieniędzy chć w połowie tak skrupulatnie jak Owsiak, wtedy pogadamy. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Zgadzam się z Tobą - jeżeli Sąd utajnia rozprawę IP: *.icpnet.pl 29.12.05, 23:25 bo materiał zagraża moralności tzn że obraża tego kto nie czuje się winny tworzeniu tego zagrożenia. Odpowiedz Link Zgłoś
notexistinggod moherowy debilizm 29.12.05, 23:26 noja 15 letnia kuzynka ma na kurtce naszywkę z marychą... czy to oznacza według rydzowych babek że jest dilerką? ......reszta bez komentarza... mają katoćwoki swoje 5 minut (szkoda że potrwa ono 4 lata) Odpowiedz Link Zgłoś
igel1 Ciemnota i tyle 29.12.05, 23:30 WOlalbym aby sie Rydzyk zabral za pokazanie zla jakie wyrzadzil kosciol palac i mordujac ludzi....wciskajac ciemnote o homoseksualizmie itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordzinas Re: Ciemnota i tyle IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.05, 23:38 Aleś głupi. Szkoda słów po prostu na twój umysłowy debilizm. Gdybys był świadomy jak jesteś głupi i prymitywny to rozbiłbys swój "uczony" łeb o pierwszy napotkany mur. Tego ci nie życzę. Ale polecam specjalistów psychiatrów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordzinas CENZURUJESZ WYBIÓRCZY "DEMOKRATO"???? IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.05, 23:40 Dlaczego mnie wycinacie??? Boli prawda??? Kole w wybiórcze oczka???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordzinas GAZETA WYBIÓRCZA - "BEZ CENZURY" hahahahahaa IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.05, 23:44 Cenzura. To jest wasza wybiórcz metoda na powstrzymanie niewygodnych komentarzy. Jesteście żałośni. Odpowiedz Link Zgłoś
wuuuj Nie, to tylko znaczy, ze jest glupia pi.., widac, 29.12.05, 23:56 ze to u was rodzinne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordzinas OWSIAK JEST PANEM BOGIEM !!!! IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.05, 00:03 Mam nadzieję ,że tym razem cenzorzy z Gazety Wybiórczej mnie nie wytną . Tym, razem jestem poprawny. Prawda wybiórczy burku???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Czy nie pomyliles litery w nicku. Jestes chuu IP: *.ists.pl / *.ists.pl 30.12.05, 00:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alojz Re: to tylko w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 00:08 to tylko w Polsce ludzie sa tak podli i zaklamani ze chca niszczyc wszystko co dobre. I to w imie zasad wiary katolickiej. "Wiara"..... Odpowiedz Link Zgłoś