Dodaj do ulubionych

Owsiak kontra Rydzyk - film telewizji Trwam zag...

• Gość: jw23 Re: rydzyk chce okrasc dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 00:15
      tadek ma sraczke ze ludzie daja wiecej na sprzet dla ratowania chorych dzieci
      niz na to jego chore 'radio'.
      rydzyk chce zniszczyc konkurenta Owsiaka przekrecajac fakty, poslugujac sie
      klamstwem i manipulacja. To typowe. Tak dzialala ubecja, dziady wychowane w
      komunie. Ale tak jak komuna w koncu zdechla tak i czas rydzyka kiedys w koncu
      przeminie. Miejmy nadzieje ze ludzie sie ogarna i zmaderzeja niedlugo, zanim
      naprawde ten chory jelop narobi balaganu.
      • Gość: matt Re: rydzyk chce okrasc dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 00:59
        jest w twojej wypowiedzi cos bardzo ważnego"ubeckie metody" ciekawą sprawą jest
        to,że rydzykowe radyjo cały czas robi "ubecką robotę" jeśli chodzi
        o "odklejanie koru od robotników"-nazywanych żydami-czyli unia wolności,po to
        żydzi których trzeba zniszczyć-"zatopić platformę" itd. jeszcze gdy mówi to
        człowiek,który przesiedział lata 80-te na zachodzie a teraz uważa się za
        patriotę to jest przerażające!!!
        • jotesz Re: rydzyk chce okrasc dzieci 30.12.05, 15:22
          krucho u mnie z kasą przez ten koniec roku, ale w początku stycznia wysupłam
          parę dziesiątaków na Orkiestrę - myślę, że akcja Padre Direttore zmobilizuje
          ofiarność Polaków jeszcze bardziej, bo Polak przekorny jest!!!
          Rydzolowi pokazać można jaki plon zbierze Orkiestra, choć jego pretorianie
          pewnie się ani zająkną o tym w jedynym radiu co ma "twarz"...
        • Gość: drinks Re: rydzyk chce okrasc dzieci IP: *.magma-net.pl 05.01.06, 17:12
          >jeszcze gdy mówi to
          > człowiek,który przesiedział lata 80-te na zachodzie a teraz uważa się za
          > patriotę to jest przerażające!!!

zgadzam się, gość, który za komuny robił coś, czego do dziś się wstydzi, bo do
          dziś w wywiadach nie mówi otwarcie, co to było, zamiast walczyć o wolną Polskę
          siedział w RFN teraz pluje na Wałęsę i mówi nam, jak powinna wyglądać wolna
          Polska???
          Niech moherowe babcie, dają na Radio MaWRyja, ja idę dać na Orkiestrę!!!
          • tsy Po tylu latach 06.01.06, 03:16
            gdy na scenie polskiej charyratywności gra gwiazda Owsiak (owsik?) można zrobić
            remanent. Komu on rzeczywiście pomógł (z kim się pokłócił, kogo chciał
            wychować). Jeśli tego argumentu nie ma, całą dyskusję można o kant d-u=p=y rozbić...
    • Gość: Gosy Re: Owsiak kontra Rydzyk - film telewizji Trwam z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 13:47
      jako czlowiek wrazliwy popieram zawsze Jurka Owsiaka, Telewizja Trwam przynosi
      wstyd Polsce i Polakom, to przez takich ludzi postrzegani jestesmy jako
      ciemnogrod, pozdrawiam wszelkich ludzi czyniacych bezintersowne dobro - Gosy
    • Gość: ppp Re: Owsiak kontra Rydzyk - film telewizji Trwam z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 21:25
      Rydzyk to .... brak słów!!Byłam na Woodstocku 2 razy i napewno pojade tam nie raz!Jest bardzo bezpiecznie i wesoło!Nie rozumiem ludzi którzy wypowiadaja sie na ten temat nie bedac na tej imprezie!Owsiak jest spoko ;-)!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka