Gość: robert IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.10.02, 20:35 9.11 bedzie koncert Reni Jusis w Scenie-wybiera sie ktos? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xysztov Re: reni jusis 28.10.02, 21:06 jasne. i piszę to także w imieniu sporej grupy moich znajomych. pozdrawiam i do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amadeusz Re: reni jusis IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.10.02, 22:05 czy scena to klub tylko dla gejów ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: reni jusis IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.10.02, 22:11 Z tego co wiem to raczej tak ale wiesz jezeli ci to nie przeszkadza to na koncert mozesz isc-nikt tego przeciez nie sprawdza czy jestes czy nie:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcel Re: reni jusis IP: 212.127.78.* 29.10.02, 14:19 hejka! ja sie wybieram-na pewno bedzie super impreza!!!Reni jest zajebista- bylem na koncercie w radiu i bylo extra!pozdrowienia dla wszystkich scenowiczow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luis Re: reni jusis IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 21:15 Gość portalu: marcel napisał(a): > hejka! ja sie wybieram-na pewno bedzie super impreza!!!Reni jest zajebista- > bylem na koncercie w radiu i bylo extra!pozdrowienia dla wszystkich scenowiczow to chyba jestes impotentem muzycznym Odpowiedz Link Zgłoś