Dodaj do ulubionych

Lord Valium, Laurent

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.01.06, 01:30
Prosze o rade Wrocławianki :) gdzie lepiej się wybrać? I czego mogę się
spodziewać po obu salonach fryzjerskich. Chodzi mi głownie o ceny, jak
oceniacie fryzjerow i oczywiscie same fryzury :) Dodam jeszcze, że mam włosy
bardzo zniszczone zabiegami fryzjerskimi i zależy mi na polepszeniu ich stanu.
Z góry dziękuję za odpowiedzi
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ewitka Re: Lord Valium, Laurent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 12:10
      ani jedno ani drugie. W Laurencie cię skroją, zapłacisz niebotycznie, a lord
      valium to chyba na skraju banktuctwa. pracuje tam znajoma fryzjerka, a ja bym
      do niej na pewno nie poszła...
      Idź lepij do Carlo na Pizze hut, tam jest fajnie.
      • Gość: confused_girl Re: Lord Valium, Laurent IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.01.06, 16:28
        dzięki za odpowiedź :)
        w carlo juz bylam i niestety, ale ciezko mi powiedziec, ze jestem zadowolona :(
        a czy w broadwayu tez jest tak strasznie?
        • Gość: Mika Re: Lord Valium, Laurent IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.01.06, 20:13
          Ja byłam w Broadwayu i jestem zadowolona. BYłam u p. Magdy. Kilka postów niżej
          Broadway ktoś strasznie obsmarował, więc widzisz, jeszcze się taki nie urodził,
          kto by kżdemu dogodził ( albo tak się zwalcza konkurencję ;-/
          • Gość: kami Re: Lord Valium, Laurent IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.01.06, 16:55
            ale w brod.....ceny są wyższe niż Laurencie może coś ktoś jeszcze zaproponuje a
            ja zapytam gdzie jest Lord bo pierwszy raz słyszę chodzę moim zdaniem do bardzo
            dobrego salonu i dzięki temu włosy mam w bardzo dobrej kondycji pomimo że
            farbuję co 3 tygodnie ale być może bym sobie tak dla odmiany się gdzie indziej
            wybrała tylko nie do Carlo bo na każde takie pytanie ktoś taką propozycję
            daje:-(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka