Dodaj do ulubionych

LPR plakatuje Wrocław

06.01.06, 22:11
Czy te bezmózgi nie mogą przyklejać tych plakacików w dozwolonych miejscach
nie dewastując przy okazji krajobrazu polski o którą tak niby walczą?
To w jakich miejscach i w jaki sposób przykleili te plakaty swiadczy o ich
szacunku do polski.
Obserwuj wątek
    • Gość: KUBA Re: LPR plakatuje Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 09:20
      najlepiej jak by tobie baranie przyklejli naleb to bys wiedzial co to
      handel polskim towarem a nie chniskim
      • mesty8 Re: LPR plakatuje Wrocław 07.01.06, 09:23
        jak zwykle to nie my to oni! my tylko tam gdzie wolno, a tam gdzie nie wolno to
        nie my!
        gdzie ich klonują?
      • andrzej554 Re: LPR plakatuje Wrocław 07.01.06, 13:49
        Wiele towarów produkowanych w Chinach ma polski kod 590, zabawki, ubrania.
        zarabiają na tym firmy sprowadzające ten chłam, to potężna kasa.
        Ze pomysł z plakatami wylęgł się w tych LPRowskich półmózgach mnie nie dziwi.
        Hitlerowskie bojówki też zaczynały od sklepów
      • niestaly_czytelnik Dobra akcja ! 07.01.06, 14:50
        Bardzo pozytywna akcja! Moje pełne poparcie! Też, jeżeli tylko jest to możliwe,
        kupuję polskie produkty i w polskich sklepach, gdzie zawsze spotkam miłą
        sprzedawczynię. Jedna tylko uwaga techniczna - plakatami nie powinno się
        tapetować, jak to robią narkomani z reklamami swoich "zespołów" "muzycznych" -
        w jednym miejscu wystarczy tylko jeden plakat, za to dobrze by było, aby były
        rozproszone po jak największym terytorium i umieszczanie tam gdzie to możliwe
        wewnątrz sklepów.
        • Gość: jehudi Re: Dobra akcja ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 21:30
          Taaak, baardzo dobra akcja.. Przed wojną też były takie akcje, nazywało się
          to "nie kupuj u żyda" i oprócz plakatowania obejmowało też wybijanie szyb w
          żydowskich sklepikach połączone z biciem żydowskich sklepikarzy.. :-(
      • Gość: drom Re: LPR plakatuje Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.01.06, 17:59
        Gość portalu: KUBA napisał(a):
        > najlepiej jak by tobie baranie przyklejli naleb to bys wiedzial co to
        > handel polskim towarem a nie chniskim

tak sie unosisz polskoscia towarow a nie widac zebys sie pochylil nad polskimi
        murami zdewastowanymi przez twoich (?) kolegow
      • bartollommeo Re: LPR plakatuje Wrocław 07.01.06, 22:51
        Gość portalu: KUBA napisał(a):

> najlepiej jak by tobie baranie przyklejli naleb to bys wiedzial co to
        > handel polskim towarem a nie chniskim

Jesteś takim samym debilem, jak ci którzy przyklejali te plakaty, przecież one
        sa przyklejone na klej ich usunięcie będzie bardzo trudne,a być może nawet
        niemożliwe bez uszczerbku dla tynku,gdyby chociaż te bezmózgi użyły tasmy
        klejacej...
        Jak ktoś przykleja plakaty reklamujące wyprzedaż, albo jakąs imprezę w dyskotece
        i przykleji je w ten sposób to jest to czysty wandalizm, ale po takim kimś
        niewiele się mozna spodziewać, ale jesli robi LPR lub jakis jej zwolennik który
        niby kocha ojczyznę i promuje taka akcję to jest to porażająca glłupota, po kimś
        takim( PRZYNAJMNIEJ TEORETYCZNIE) należałoby się wiecej spodziewać.
        Mam doskonale obojętny stosunek do tej akcji, nie mam nic przeciwko, ale jeśli
        plakaty przyklejane są tak bezmyślnie jak te i to jeszcze w takiej niby
        szczytnej akcji, wywołuje to moje oburzenie i świadczy nienajlepiej o ludziach
        którzy ją prowadzą.
        I co taki plakat niby promuje "kupuj polskie produkty, dewastuj swoje otoczenie" ?
    • Gość: adam Orszak? Orszak? IP: *.media4.pl 07.01.06, 09:27
      czy to ten sam czlowiek, ktory na forum wypisywal brednie i zamieszczal linki
      do swojej zalosnej stronki?
      • mesty8 Re: Orszak? Orszak? 07.01.06, 09:29
        on sam!
    • Gość: :/ ale nierzetelność!!! IP: *.media4.pl 07.01.06, 14:54
      Przecież wszyscy tak kleją - począwszy od politków z PO, a skończywszy na
      koncertach - i wtedy nie ma problemu. Ale alergia wyborczej na LPR jest
      zadzwiająca!
    • Gość: 666 Re: LPR plakatuje Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 14:57
      kiedyś nędzne namiastki grafitti - teraz tapetowanie. gów no mnie obchodzi jaka
      jest treść plakatów. dla mnie mogą propagować nawet rozdawanie chleba biednym.
      zresztą i tak NITK nie zacznie kupować polskich produktów tylko dlatego, że
      przeczytał hasło na plakacie. mniejsza o to. chodzi o DEWASTOWANIE kamienic i
      ścian. jakoś do niektórych nie dociera fakt, że samowolka plakaciarska to
      zwyczajny wandalizm.
    • Gość: joj Re: LPR plakatuje Wrocław IP: *.54.19.14.telsat.wroc.pl 07.01.06, 18:20
      Tylko rozmawiali? Czyżby za wysokie progi aby zacząć wypisywać mandaty? Nie
      jeden, ale za każdy z osobna plakat naklejony w niedozwolonym miejscu.
    • Gość: bart219 przeciez to wandalizm IP: *.wfd79b.dsl.pol.co.uk 07.01.06, 20:51
      daja fajny przyklad mlodym i nie licza sie z prywatna wlasnoscia, moze niedlugo
      beda sprejem wypisywac na budynkach hasla wyborcze. powinni dostac duza
      finansowa kare.
    • stinger47 glupcy!! 07.01.06, 20:59
      zwykli durnie. tak kazdy potrafi. niech walcza z tymi co prowadza taka polityke
      fiskalna ze towary polskie sa drogie. mam kilka sklepow i nie mam zamiaru
      wieszac takich bzdetow bo dobrze wiem czego klienci poszukuja. poszukuja TANICH
      TOWAROW. niech w koncu ci madrzy z LPR zrozumieja ze biedne polskie
      spoleczenstwo nie stac na towary drogie. chociaz rozumiem te akcje. kazdy
      sposob jest dobry aby zaistniec w mediach. bo nie ma ona zadnego innego celu.
      trzeba byc idiota zeby myslec ze ktos kto nie ma pieniedzy kupi towar drozszy
      bo przeczyta jakis glupi plakat
    • Gość: Jazzik Re: LPR plakatuje Wrocław IP: 156.17.253.* 09.01.06, 10:03
      No, wlaśnie np. na własnych debilnych czołach. Przy okazji widzielibysmy, kto
      nie ma wszystkich w domu. Zostały jeszcze b. szerokie plecy Wszypolskiej.
      • Gość: s LPR plakatuje Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 11:17
        Akcja OK!Plakatowanie murów bleee...
        • Gość: manny Re: LPR plakatuje Wrocław IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 09.01.06, 11:42
          barany, jak widzialem zaplakatowane zabytkowe przejście na Ruskiej, to az mie
          sie slabo zrobilo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka