iwonaholka 09.01.06, 12:03 Witam! szukam w miarę taniego notariusza we wrocławiu. Takiego który nie ma taks wyśrubowanych na maxa. Dziękuję i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Trener Re: tani notariusz we wrocławiu IP: *.kom / *.os1.kn.pl 09.01.06, 13:12 Wszyscy mają maksymalne, bo tak sie umówili. Słyszałe, ż etylko jest jedna "czarna owca" co się wyłamała i robi 10% taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaholka Re: tani notariusz we wrocławiu 09.01.06, 13:19 A mogę wiedzieć kim jest ta czarna owca?10% to zawsze coś :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killla Re: tani notariusz we wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.01.06, 13:20 źle słyszałeś, tak było kilka lat temu, teraz nawet osoba z ulicy może ponegocjować ceny, a koszty na poziomie 50 % wcale nie są już wyjątkiem. Ponadto w okresie styczeń - luty prawie każdy notariusz "zjeżdża" z cenami, bo mają pusty okres, większość ludzi czeka z aktami notarialnymi do marca, bo wówczas wchodzą nowe przepisy o wpisach do KW i będą one znaaaaacznie niższe niż obecne. W związku z tym, żeby mieć na koszty w styczniu i lutym można spokojnie ponegocjować ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaholka Re: tani notariusz we wrocławiu 09.01.06, 13:36 Tzn że mogę powiedzieć że za rozdzielność majątkową zapłacę połowę taksy a nie stawkę maksymalną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killla Re: tani notariusz we wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.01.06, 14:48 pewnie że tak, stawki są jedynie maksymalne, tzn. że notariusze nie mogą wziąść więcej. Mniej mogą wziąść zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: tani notariusz we wrocławiu IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 09.01.06, 14:19 Każdy z notariuszy koszty tak na prawdę może wyceniać z tzw "widełek" więc wdużej mierze od Twoich umiejętności negocjacyjnych zależy ile wynegocjujesz. Odradzam notariusza z Dach Budu (Komandorska), gość wycenia się na dużo więcej,zmusza do płacenia za rzeczy zaktóre płacić nie trzeba.... Polecam notariusza z ul.Zapolskiej, koło znanej firmy "Jedynka" Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: tani notariusz we wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 07:56 Polecam Panią z Podwale 62. Miła, sympatyczna, zna się na tym co robi - i jest tania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirella Re: tani notariusz we wrocławiu IP: *.e-wro.net.pl 10.01.06, 19:54 Polecam wspaniałą Panią notariusz/uczciwa,kompetentna-potrafi doradzić w indywidualnych sprawach/ - dla stałych klientów duże rabaty - Danuta Prus - kancelaria ul. Świebodzka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ipi Re: tani notariusz we wrocławiu IP: *.jgora.dialog.net.pl 10.01.06, 21:00 taaa widelki i notariusz........ oczywiscie pod warunkiem ze KRN sie nie dowie i nie ukarze za nieetyczne zachowanie;-) upusty to oni moga dawac przy poświadczeniach i podobnej drobnicy ale przy innych sprawach to MZOESZ NAPISAC DO SĄDU O ZWOLNEINIE Z OPLATY i to radze .........tak na marginesie to TANI NOTARIUSZ to jest oxymoron?? bo si enie znam za bardzo w kazdym razei dwa przeciwstawne wyrazy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaholka Re: tani notariusz we wrocławiu 11.01.06, 14:37 A jednak można znaleźć takiego :) Napisałm kilka maili i jedna Pani notariusz odpisała, że da mi 25 % rabatu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drom Re: tani notariusz we wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.06, 21:52 wez ksiazke telefoniczna i klika numerow wykrec - powiesz ze jutro idziesz do notariusza podpisac taka i taka sprawe i masz zaplacic kwote X. dzwonisz bo masz watpliwosci czy nie jest to stwaka wygorowana i chcesz spytac czy to uczciwa cena. jesli bedziesz przekonujaca to masz jak w banku, ze zanim wykrecisz 5 numer dowiesz sie, ze twoj notariusz to oszust i zlodziej i zebys przyszla z ta sprawa gdzies indziej - takie czasy sie porobily, ze notariusze tez czuja konkurencje :-) powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trener Re: Dramat. Do czego to doszło. IP: *.kom / *.os1.kn.pl 11.01.06, 22:29 Notariusze muszą na maile odpisywać i bić się o klienta. Ale w sumie sami są sobie winni, bo przez tyle lat maksymalne lody kręcili z aplikacjami. Odpowiedz Link Zgłoś
listopad50 Re: tani notariusz we wrocławiu 12.01.14, 23:40 jest dobry notariusz: mila, bardzo kompetentna, z wieloletnim doswiadczeniem i niedroga. Bylam bardzo zadowolona korzystajac z jej uslug. Biuro w poblizu sądów: pani Janina Zaporowska. Adres emailowy: www.wroclaw-notariusz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
eleonore82 Re: tani notariusz we wrocławiu 23.03.14, 20:43 Ja korzystałem kilkakrotnie z usług Pani notariusz Anny Sobków-Kielar. Jako jeden z nielicznych notariuszy przyjmuje poza centrum miasta, więc nie ma problemu z dojazdem i parkowaniem :) Ich storna to zdaje się www.rejent.wroc.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luc Re: tani notariusz we wrocławiu IP: 78.9.6.* 20.06.14, 10:01 Polecam notariusz Natalię Grosz link => Notariusz Wrocław Natalia Gosz Odpowiedz Link Zgłoś
blogowe24 Re: tani notariusz we wrocławiu I Jeleniej Górze 16.05.14, 18:23 Z czystym sumieniem mogę polecić bardzo kompetentnego i fachowego notariusza Pana Malinowskiego. Robiłam u niego przede wszystkim sprawy spadkowe i działka budowlana. Szczerze mogę polecić. Notariusz Jelenia Góra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALA Re: tani notariusz we wrocławiu I Jeleniej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.14, 08:55 Jak notariusz, który nie przestrzega zakazu reklamy może być dobry, uczciwy, rzetelny ?. Notariusz powinien przede wszystkim przestrzegać prawa. Skoro nie przestrzega jednych przepisów to innych też zapewne nie przestrzega - jak takiemu notariuszowi powierzyć swoją sprawę ?. Na taką autoreklamę na forum nikt nie powinien się nabierać - wiadomo, to pisze "sam polecany". Odpowiedz Link Zgłoś
blogowe24 Re: tani notariusz we wrocławiu I Jeleniej Górze 14.04.15, 15:31 Najlepiej wejść na stronę z przeglądem wszystkich notariuszy w danym mieście i tam wybrać, np. notariusz Jelenia Góra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupujący Re: tani notariusz we wrocławiu IP: 195.82.182.* 14.07.14, 18:19 Potwierdzam,że dobry notariusz (a w zasadzie notariusze) jest na ul. Świdnickiej 1/1 we Wrocławiu, pierwsza brama za pocztą idąc od rynku w stronę Świdnickiej, mają taką złotą tablicę przy drzwiach. Profesjonalna i miła obsługa,co do ceny też można się dogadać, mają łatwy nr tel 71 329 29 29. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem swoje Re: tani notariusz we wrocławiu IP: *.static.ip.netia.com.pl 03.07.15, 22:42 taaaa jasne, chyba sami Ci państwo pisali sobie tą opinię.....MASAKRA! Ja korzystałem i zdecydowanie odradzam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.Krawczyk Re: tani notariusz we wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.14, 12:27 Polecam Kancelarię przy ul. Marii Curie-Skłodowskiej 49/2, miła obsługa, szybko i sprawnie, bez zarzutów. Telefon 713210500 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: tani notariusz we wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.14, 15:36 polecam notariusz z Leszczyńskiego koło Rynku tel. kancelarianotarialna-wroclaw.pl tel.798 300 938 nożna neg ceny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: tani notariusz we wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.14, 16:32 kancelarianotarialna-wroclaw.pl/ Polecam kancelarię notarialną na ul. Leszczyńskiego 4/47 we Wrocławiu (RYNEK ) poniedziałek i środa czynne do 20:00 !, bardzo dobre ceny (można negocjować) rzetelna, fachowa obsługa ! tel. 71 346 84 36, 798 300 938 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyga Re: tani notariusz we wrocławiu IP: *.internetia.net.pl 02.09.14, 18:11 Który to notariusz taki niesolidny bo w sąsiedztwie jest ich sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpod Re: tani notariusz we wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.15, 09:59 Niesolidnych nie znam ale za to z czystym sumieniem mogę polecić solidnego notariusza - Julita Rogowska na ul. Piłsudskiego. Kupowałam u niej mieszkanie z trochę "zagmatwaną przeszłością" i zanim doszło do transakcji bardzo dużo poświęciła nam czasu na wyjaśnienie wszelkich naszych wątpliwości. I cena też była bardzo przystępna Odpowiedz Link Zgłoś
czainak Re: tani notariusz we wrocławiu 26.01.15, 14:21 Karolina Warczak-Mańdziak, rondo na Powst - polecam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody_ktos Re: tani notariusz we wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.15, 19:56 Ja dostałem super upust u Pani Notariusz na Świętego Antoniego. Czasami warto negocjować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: tani notariusz we wrocławiu IP: *.ip4.greenlan.pl 23.05.15, 14:55 Teraz jest na gwiaździstej w Sky tower nie na rondzie na powstancow :) Odpowiedz Link Zgłoś
michael_wittmann Re: tani notariusz we wrocławiu 12.04.16, 13:28 Polecam notariusza na ul. Białoskórniczej ,Maciej Hawranek, gość konkretny i elastyczny, robiłem u niego kilka rzeczy, również wieczorami jak było trzeba,pracuje też w soboty. Cenowo tez daje radę. tel prosty 666 206 666. Odpowiedz Link Zgłoś
valhall Re: tani notariusz we wrocławiu 11.09.17, 18:26 Skorzystałam, faktycznie o 19 ej mnie przyjął(wcześniej się telefonicznie umówiłam) i nie kręcił nosem na godzinę. Konkretny i uprzejmy, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
liczyli Re: tani notariusz we wrocławiu 02.11.17, 06:33 A czy ktoś orientuje się , czy aktualna notariusz dachbudu - Bańkosz -ruśkowska, jest w miarę ok? Deweloper robi u niej umowy przedwstępne, wiec nie wiem czy jest sens szukac tańszej, czy prościej u niej robić przeniesienie aktu własności, ale nei wiem czy ona jets faktycznie droga? Odpowiedz Link Zgłoś
adaxx123 Re: tani notariusz we wrocławiu 28.03.18, 13:29 Jeżeli nie musisz podpisywać tego we wrocławiu to zastanów się nad podjechaniem do podwrocławskich miast, np. siechnic. Tam notariusze biorą dużo dużo mniej :) --- armora.pl/oferta/sprzatanie-siechnice Odpowiedz Link Zgłoś
wcodziennosc Re: tani notariusz we wrocławiu 02.08.18, 13:20 jeżeli deweloper poleca Ci jakiegoś notariusza to albo faktycznie jest wszystko ok albo notariusz będzie działał na korzyść dewelopera, musisz to zbadać, porównać ceny i przeczytać dokładnie umowę, jeżeli szukasz własnego dobrego notariusza który będzie kierował się głównie Twoim dobrem to u mnie sprawdzili sie Panowie z notariusz Warszawa Śródmieście Odpowiedz Link Zgłoś