Dodaj do ulubionych

Internet z firmy BestGo

11.01.06, 20:40
Witam,

Czy ktos jest uzytkownikiem lacza internetowego z firmy BestGo? Moze ktos mial z nimi do czynienia lub slyszal cos na ten temat. Ciekawa jestem jak dziala ta usluga z tej firmy. Po krotkiej rozmowie z Panem od spraw technicznych dowiedzialam sie, ze BestGo niczego nie gwarantuje i nie radzi sobie z paroma rzeczami, np. programami typu p2p. Czy ktos ma jakiekolwiek doswiadczenia z nimi?
Kupilam mieszkanie przy ul. Krolewieckiej i niestety z mozliwych opcji internetowych zostala mi TPSA i BestGo :-(((
Obserwuj wątek
    • Gość: cypisek Re: Internet z firmy BestGo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 22:29
      zapytaj sie w airbites na wyszynskiego maja siedzibe.
      z tego co wiem sa w calym miescie
      • robak_wroc Re: Internet z firmy BestGo 11.01.06, 23:29
        nie sa. trzeba pytac gdzie maja zasieg. juz 4 razy dzwonilem do nich i 4 razy
        powiedzieli "mamy tam za mala antene i nie dojdzie"
        • cypisek44 Re: Internet z firmy BestGo 12.01.06, 10:02
          u mnie tez niemieli anteny nadawczej w pobliżu ale podpieli mnie dslem do
          gniazdka TPSA i hula :P (fakt że prze telekomunę trwało to, ale....)
      • Gość: stefan Re: Internet z firmy BestGo IP: *.e-wro.net.pl 11.01.06, 23:34
        Airbites? A czy to radio jest aby bezpieczne? Jakie jest szyfrowanie? WEP? EAP? A moze LEAP?
        • Gość: dominik666 Re: Internet z firmy BestGo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.01.06, 09:45
          Gość portalu: stefan napisał(a):

> Airbites? A czy to radio jest aby bezpieczne? Jakie jest szyfrowanie? WEP?
          EAP?
          > A moze LEAP?

niedługo chyba ruszą bo podłaczamy ich do sieci szkieletowej...

jestem tylko ciekaw ilu matołków podepną do jednego hot-spot`a

• mwaclaw Re: Internet z firmy BestGo 21.08.16, 21:18
      Internet sie zacina a zgłaszane problemy sa lekcewazone. Nikomu nie życzę takiej usługi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka