Gość: Kociątko IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.11.02, 10:01 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mastat Re: śnieg pada :) 04.11.02, 10:04 Z pewnościa nie u mnie...Buuu!!! :( Niech mnie ktoś przytuli:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: śnieg pada :) IP: proxy / *.gennet.ee 04.11.02, 10:11 juz nie pada :) p.s. mastat, wylacz "shreka"! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kociątko Re: śnieg pada :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.11.02, 11:18 Gość portalu: cyfer napisał(a): > juz nie pada :) > p.s. > mastat, wylacz "shreka"! :P cyfer ty nieczuła istoto :P mastacik zostajesz virtualnie przytulony ;) a ja pomykam na uczelnię (i tak sobie poranne wagary zrobiłam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: śnieg pada :) IP: proxy / *.gennet.ee 04.11.02, 12:00 ja? nieczuly? to zazdrosc przeze mnie przemowila. tez lubie byc tulony... :) p.s. mastat, wiesz co w takiej sytuacji mowia teletubisie? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: śnieg pada :) 04.11.02, 14:33 juz nie pada :P tulic nie bedę :) nie wiem co mówia teletubisie :( Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: śnieg pada :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.11.02, 16:06 o tuleniu to zdaje się kiedyś Elmirka mówiła.... do królików... mastat jak to szło?;))) fajnie że pada(ło)!!!! :) szkoda ze sie roztopilo :( m. Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: śnieg pada :) 04.11.02, 19:05 Gość portalu: magician napisał(a): > > o tuleniu to zdaje się kiedyś Elmirka mówiła.... do królików... mastat jak to > szło?;))) > Ojj..no przeciez wiesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m* Re: ;) IP: *.kask.net.pl 04.11.02, 18:46 wstałam tak poźno,że o sniegu dowiedziałam się z Waszych relacji :) dobrze,że nie widziałam białych płatków. jeszcze nie pora na nie . Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: śnieg pada :) 04.11.02, 19:00 Ja nie widziałam białego puchu. Ale to zapewne moja wina, bo wstałam o 11.00... Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: śnieg pada :) 04.11.02, 19:04 Chyba tylko ja nie widziałem dziś śniegu...wrrr... Kociątku dziękuję za przytulenie:) ps1. Kinga ale jesteś...;P ps2. Cyfer co mówią? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aniel Re: śnieg pada :) 04.11.02, 19:21 uprzejmie proszę o odwolanie tegorocznej zimy. zamrozona na kostke Aniel. ps. ewentualnie zgadzam sie na zime w gorach- dla narciarzy snowbordzistow i innych morsow. ps2. juz wiecej nie zamroze wody- wiem jak sie zle czuja kostki lodu Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: śnieg pada :) 04.11.02, 19:33 Aniel, trzeba Cię utulić i zaraz ci przejdzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: śnieg pada :) IP: proxy / *.gennet.ee 04.11.02, 19:35 mastat napisał: > Aniel, trzeba Cię utulić i zaraz ci przejdzie:) i znowu powiedzenie teletubisiow jest jak najbardziej na miejscu :) i nie mam na mysli "hejo" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: śnieg pada :) IP: proxy / *.gennet.ee 04.11.02, 19:34 aniel napisała: > ps2. juz wiecej nie zamroze wody- wiem jak sie zle czuja kostki lodu myslisz, ze spoczywajac w szklaneczce z alkoholem tez jest im zle? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aniel Re: śnieg pada :) 04.11.02, 19:40 ooo, jak ja bym spoczywala w szklanecce (czyt. szklanicy) alkoholu to na pewno byloby mi cieplej :) Odpowiedz Link Zgłoś