lukero 20.01.06, 00:14 Czy wszyscy w LPR są takimi tępakami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qwerty Re: Za groźby wyleciał z LPR IP: 82.160.122.* 20.01.06, 03:38 ze to tepaki to widzac jak pokazuja w tv ich wodza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Za groźby wyleciał z LPR IP: *.wroclaw.mm.pl 20.01.06, 08:20 Raczje duża większość tak. Przecież to ludzie, którzy prezentują światopogląd rodem z lat 30 - tych XX w. A jacyś faszyści z ONR to w ogóle zasługują na pobyt w psychiatryku, bo to jest zupełna aberracja umysłowa. Fajnie, jak ktoś kocha swój kraj, ale dlaczego większa część kocha go tak jak w dwudziestoleciu, to ja nie mam już pojęcia. Czas się nie zatrzymał, a Romand Dmowski nie żyje i to nie od wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patriota Re: Za groźby wyleciał z LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 21:04 dziekuj bogu ze byli tacy ludzie jak Roman Dmowski bo bys durniu inaczej teraz żyl,a wy chwalcie komuniste pilsuckiego i pozwalajcie pedalom brac sluby a potem adoptowac biedne dzieci. Takimi bzdetnymi komentarzami przyczyniasz sie do degenerowania spoleczenstwa a mowienie na ludzi z onr-u faszystami jest szczytem glupoty i niewiedzy historycznej.Dla ciekawostki historycznej slynna grupa "zośka" to byli czynni dzialacze onr-u.mam nadzieje ze reszta polakow nie mysli tak jak ty.Z pozdrowieniami nie faszysta nie nazista ale polak patriota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: Za groźby wyleciał z LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 21:11 "Takimi bzdetnymi komentarzami przyczyniasz sie do degenerowania spoleczenstwa" buahaha padam ze śmiechu! posty na forum przyczyną degeneracji społeczeństwa. to już wiadomo, dlaczego ten naród durny taki - wszystko wina internetu! jeśli ktoś przebije ten cytat to ma u mnie DUŻE piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patriota Re: Za groźby wyleciał z LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 21:24 Szkoda mi ciebie i ludzi ktorzy mysla jak ty.Tak naprawde masz gdzies Polske i polskosc.Najlepiej oddaj dowod osobisty(jezeli jest tam napisane-obywatel Polski)albo jeszcze lepiej stworzmy panstwo anarchistyczne albo utrzymajmy ta dzika demokracje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: Za groźby wyleciał z LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 22:56 a mi szkoda takich jak Ty. posiadam dowód osobisty, bo to urocze państwo wymusiło na mnie posiadanie go. podobnież z obywatelstwem. uczę się tu, mieszkam i pracuję, więc jakie mam mieć obywatelstwo? demokracja Ci się nie podoba? zapewne byłoby Ci w smak państwo wyznaniowo-autokratyczne z aparatem inwigilacji i zalegalizowanymi groźbami w stronę pedałów, dewiantów i myślących inaczej, niż zakłada ogólnie przyjęta doktryna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wavecatcher Re: Za groźby wyleciał z LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 12:30 Jesli Ty reprezentujesz "prawdziwych polaczkow" to faktycznie wole oddac i uciekac, zanim paszporty zaczniecie odbierac :) Co za oszolom :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikita Chruszczow Re: Za groźby wyleciał z LPR IP: *.netcologne.de 21.01.06, 17:03 ..." a u was bija Murzynow".... Jakis ty zalosny pATRYJOTO przezmale "P" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apasz a ty juz uciakłes i siedzisz u krzyzaków na socjal IP: *.e-wro.net.pl 21.01.06, 18:12 a ty juz uciakłes i siedzisz u krzyzaków na socjalu ... nie przechodz obok katedry bo cie dopadnie duch Ryhezy ... pedale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patriota Re: Za groźby wyleciał z LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 23:13 jezeli tolerowanie wszelkiego ZBOCZENIA jest teraz kwestia mody to nie znam sie na modzie ale wiem jedno,ze tylko zdechle ryby plyna z pradem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @_@ Re: Za groźby wyleciał z LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 09:39 no raczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drom Re: Za groźby wyleciał z LPR IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.01.06, 11:41 wystarczy wlaczyc telewizor i zaraz bedziesz mial odpowiedz :-/ wywalili jednego dla pozorow, bo wpadl na tym co i tak pewnie wiekszosc z nich robi - wystarczy popatrzec co sie dzieje na maniwestacjach, w ktorych biora udzial oni sami albo ich faszystowskie bojowki. Odpowiedz Link Zgłoś
666_satan_666 Re: Za groźby wyleciał z LPR 20.01.06, 14:22 ha ha LPR... nie musieli pisać, że ten idiota jest z tej partii, bo można się tego łatwo domyślić. wiadomo, że jak ktoś robi taką wiochę to musi być z LPR albo MW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F Gnojek IP: *.3vnet.pl 20.01.06, 14:33 Gnojek jak oni wszyscy... brak słów, powiniem pomiesc wszelkie konsekwencje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jekdok Kowal zawinił, a Cygana powiesili ;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 15:00 "Tomasz W. jest sekretarzem w kole miejskim LPR. Studiuje zaocznie pedagogikę. Sympatyzuje z Obozem Narodowo-Radykalnym, trzy lata temu wziął udział w manifestacji neofaszystów w Opolu. (...) Mężczyzna przyznał się do zarzutów. (...) Jeśli sąd się zgodzi, Tomasz W. dostanie osiem miesięcy więzienia w zawieszeniu na dwa lata i zapłaci trzy tysiące złotych grzywny. (...) W czwartek późnym popołudniem zapadła decyzja. - Wykluczamy Marka W. z naszej partii - powiedział poseł Marek Kawa, szef opolskiej LPR. - Ubolewam nad tym, co się stało. " Reasumując: Tomasz W. dostanie osiem miesięcy więzienia w zawieszeniu <->Wykluczamy Marka W. 1. Szkoda, że nie mogę mieć pewności, że to poseł a nie dziennikarka nie wie co mówi (pisze). 2. "Dla ludzi takich jak on nie ma u nas miejsca. " Buahahahahahahahahaha, a dla jakich jest???? :-))))) 3. "Ubolewam nad tym, co się stało." To znaczy nad czym? Że się wydało??? 4. "Tomasz W. (...) Studiuje zaocznie pedagogikę" (!!!!!!!!), czyżby specjalną? Nie żal tracić takich kadr??? Ale niech żywi nie tracą nadziei, przecież jest tryb odwoławczy, a "demokratyczne procedury obowiązujące w partii" umożliwią powrót na łono zbłąkanej owieczki. Bo przecież więcej jest radości z jednego nawróconego niż stu sprawiedliwych ;-)))))))))))) Poza tym żal nie skorzystać ze światłych pisiaczych wzorów ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś