Dodaj do ulubionych

BEREK! Wrocław zajecia dla maluchów

20.01.06, 17:20
czy któras z mam posyła tam swoje dziecko,prosze o opinie
Obserwuj wątek
    • anula913 Re: BEREK! Wrocław zajecia dla maluchów 23.01.06, 16:09
      czy naprawdę nie ma tu mama z Wrocławia?
      • joma24 Re: BEREK! Wrocław zajecia dla maluchów 23.01.06, 16:55
        mamy sa, tylko BERKA nie znają :-(
    • asia.ba Re: BEREK! Wrocław zajecia dla maluchów 11.02.06, 19:13
      Witam!Nie jestem mamą (jeszcze!:) ), ale znam troszkę działalność Berka, byłam
      tam na szkoleniu z Zabaw Fundamentalnych.Sama jestem pedagogiem i będę
      prowadzic zajęcia tymi samymi metodami jakie tam stosują. Nie będę się
      rozpisywać- jeśli ma pani mozliwość zapisania dziecka na zajęcia w Berku to
      proszę się nie zastanawiać.Wspaniała kadra i przytulne miejsce.Polecam! :)
    • jalla1 Re: BEREK! Wrocław zajecia dla maluchów 12.02.06, 13:15
      Byliśmy tam na zajęciach pokazowych i super to wygląda.
      • anula913 Re: BEREK! Wrocław zajecia dla maluchów 12.02.06, 19:31
        a na jakich byliście zajeciach i jak wyglądaja?
      • kapelusik Re: BEREK! Wrocław zajecia dla maluchów 13.02.06, 17:55
        Dzieciaczki w jakim wieku uczestniczą w zajęciach?
        • bogibogi Re: BEREK! Wrocław zajecia dla maluchów 14.02.06, 22:47
          Także się zastanawiałam nazapisaniem synka na zajęcia
          Jak wyglądała ta lekcja pokazowa?
          • konradamama Re: BEREK! Wrocław zajecia dla maluchów 15.02.06, 22:00
            Ja tez bylam na zajeciach pokazowych i mam mieszane uczucia. Co do formuly
            samych zajec, nie mam zadnych zastrzezen, moi chlopcy byli bardzo zadowoleni,
            (byly rozne fajne zabawy - wierszyki, malowanie, zajecia ruchowe, gry itp.) ale
            pani prowaadząca te zajecia byla poprostu drewniana. Mam pewne porownanie, bo
            chodze na angielski i na zajecia plastyczne z moimi maluchami i tam te panie
            naprawde sie staraja, choc powtarzaja te zajecia pewnie setki razy, a w Berku
            bylo widac wyraźne znużenie prowadzacej. I co mnie jeszcze zniechecilo, to fakt,
            ze nie mozna odrobic zajec niewykorzystanych w innym terminie z inna grupa(taka
            mozliwosc mam np. na angielskim i to sie sprawdza), a przeciez wiadamo, ze
            dzieci czesto choruja, szczegolnie w zimie. Mozna chyba w ramach rekompensaty
            przyjsc na sale zabaw, ale to jednak nie to samo. I tak, choc dokladnie takich
            zajec szukalam, to jednak nie zapisalam moich dzieci, jeszcze sie waham.
            • katse Re: BEREK! Wrocław zajecia dla maluchów 16.02.06, 09:15
              my chodzimy dla na ZF dla 2-3 latkow
              jest fajnie
              bylysmy 4 razy, bede kontynuowac, bo moja to jedynaczka, zima ma maly kontakt z
              dziecmi i to wlasnie spowodowalo, ze mi sie tam spodobalo.
              Jedna z pan jest faktycznie wyjatkowo dretwa.

K
    • 12345i0 Re: BEREK! Wrocław zajecia dla maluchów 16.02.06, 11:05
      Ja chodziłam cały poprzedni semestr i byłam zadowolaona ale ostatnio coś zaczeło sie psuć. Przed ubiegłymi zajeciami dziecko weszło na sale zabaw na 6 minut i kazano mi zapłacić za to 3 zł. lekka przesada ale podobno zabawa do 15 min tyle kosztuje. Synek wszedł,chwile sie pokręcił i wyszliśmy bo zaczynały sie ZF. Poza tym uczeszczanie na dugie zajęcia miały spowodować,ze płaci sie 10% mniej ale skasowano mnie normalnie 119 zł a koleżanke za to samo 107 zł.
      • kojeczka Re: BEREK! Wrocław zajecia dla maluchów 24.02.06, 09:22
        my też mamy wrazenei ze za bardzo sie na kase nastawili :( .zniżka jest tylko
        jak sie za cały semestr zapąłci z góry. w 1 sem mozna było odebrac
        niewykorzystane godziny,teraz nie:(
    • mama131 Re: BEREK! Wrocław zajecia dla maluchów 28.02.06, 20:17
      Moje dziecko uczęszcza na zajęcia w Berku. W poprzednim semestrze był większy
      chaos. Teraz wydaje mi się, że panuje większy ład. Ja wykupiłam semestr z salą
      zabaw i dlaczego ktoś ma korzystać z niej nie płacąc za to. A jak ma być z tym
      odrabianiem zajęć? Na jednych zajęciach nie byłoby nikogo a na innych ci
      wszyscy, którzy postanowili sobie odrobić. Uważam,że teraz jest sprawiedliwie.
      Szczególnie polecam sprawdzone imprezy urodzinowe, jest bombowo, zwłaszcza
      prowadząca blondynka...
      • 12345i0 Re: BEREK! Wrocław zajecia dla maluchów 01.03.06, 13:02
        Nie chodzi o to,zeby nie płacic tylko uważam,ze we wszystkim trzeba zachować zdrowy rozsądek... a niemoznośc odrobienia zajęc na których dziecko nie uczestniczyło nie do końca jest w porządku. nie każda mame stać,zeby ot tak podarowc 30 zł...
        • annak07 Re: BEREK! a gdzie to jest?? 10.03.06, 11:02
          Dziewczyny, gdzie odbywaja sie te zajecia?
          Dla jakich przedzialow wiekowych dzieci sa przeznaczone?
          • mammma1 Re: BEREK! a gdzie to jest?? 10.03.06, 15:02
            poczytaj wszystko na www.berek.pl
            • katse Re: BEREK! a gdzie to jest?? 11.03.06, 15:41
              nieobecnosc na zajeciach mozna jedynie odebrac na zali zabaw.

Niestety, no ale trudno sie mowi, dobre i to ze dziecko moze sie wybawic na
              sali.

K

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka