anula913 20.01.06, 17:20 czy któras z mam posyła tam swoje dziecko,prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula913 Re: BEREK! Wrocław zajecia dla maluchów 23.01.06, 16:09 czy naprawdę nie ma tu mama z Wrocławia? Odpowiedz Link Zgłoś
joma24 Re: BEREK! Wrocław zajecia dla maluchów 23.01.06, 16:55 mamy sa, tylko BERKA nie znają :-( Odpowiedz Link Zgłoś
asia.ba Re: BEREK! Wrocław zajecia dla maluchów 11.02.06, 19:13 Witam!Nie jestem mamą (jeszcze!:) ), ale znam troszkę działalność Berka, byłam tam na szkoleniu z Zabaw Fundamentalnych.Sama jestem pedagogiem i będę prowadzic zajęcia tymi samymi metodami jakie tam stosują. Nie będę się rozpisywać- jeśli ma pani mozliwość zapisania dziecka na zajęcia w Berku to proszę się nie zastanawiać.Wspaniała kadra i przytulne miejsce.Polecam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
jalla1 Re: BEREK! Wrocław zajecia dla maluchów 12.02.06, 13:15 Byliśmy tam na zajęciach pokazowych i super to wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
anula913 Re: BEREK! Wrocław zajecia dla maluchów 12.02.06, 19:31 a na jakich byliście zajeciach i jak wyglądaja? Odpowiedz Link Zgłoś
kapelusik Re: BEREK! Wrocław zajecia dla maluchów 13.02.06, 17:55 Dzieciaczki w jakim wieku uczestniczą w zajęciach? Odpowiedz Link Zgłoś
bogibogi Re: BEREK! Wrocław zajecia dla maluchów 14.02.06, 22:47 Także się zastanawiałam nazapisaniem synka na zajęcia Jak wyglądała ta lekcja pokazowa? Odpowiedz Link Zgłoś
konradamama Re: BEREK! Wrocław zajecia dla maluchów 15.02.06, 22:00 Ja tez bylam na zajeciach pokazowych i mam mieszane uczucia. Co do formuly samych zajec, nie mam zadnych zastrzezen, moi chlopcy byli bardzo zadowoleni, (byly rozne fajne zabawy - wierszyki, malowanie, zajecia ruchowe, gry itp.) ale pani prowaadząca te zajecia byla poprostu drewniana. Mam pewne porownanie, bo chodze na angielski i na zajecia plastyczne z moimi maluchami i tam te panie naprawde sie staraja, choc powtarzaja te zajecia pewnie setki razy, a w Berku bylo widac wyraźne znużenie prowadzacej. I co mnie jeszcze zniechecilo, to fakt, ze nie mozna odrobic zajec niewykorzystanych w innym terminie z inna grupa(taka mozliwosc mam np. na angielskim i to sie sprawdza), a przeciez wiadamo, ze dzieci czesto choruja, szczegolnie w zimie. Mozna chyba w ramach rekompensaty przyjsc na sale zabaw, ale to jednak nie to samo. I tak, choc dokladnie takich zajec szukalam, to jednak nie zapisalam moich dzieci, jeszcze sie waham. Odpowiedz Link Zgłoś
katse Re: BEREK! Wrocław zajecia dla maluchów 16.02.06, 09:15 my chodzimy dla na ZF dla 2-3 latkow jest fajnie bylysmy 4 razy, bede kontynuowac, bo moja to jedynaczka, zima ma maly kontakt z dziecmi i to wlasnie spowodowalo, ze mi sie tam spodobalo. Jedna z pan jest faktycznie wyjatkowo dretwa. K Odpowiedz Link Zgłoś
12345i0 Re: BEREK! Wrocław zajecia dla maluchów 16.02.06, 11:05 Ja chodziłam cały poprzedni semestr i byłam zadowolaona ale ostatnio coś zaczeło sie psuć. Przed ubiegłymi zajeciami dziecko weszło na sale zabaw na 6 minut i kazano mi zapłacić za to 3 zł. lekka przesada ale podobno zabawa do 15 min tyle kosztuje. Synek wszedł,chwile sie pokręcił i wyszliśmy bo zaczynały sie ZF. Poza tym uczeszczanie na dugie zajęcia miały spowodować,ze płaci sie 10% mniej ale skasowano mnie normalnie 119 zł a koleżanke za to samo 107 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
kojeczka Re: BEREK! Wrocław zajecia dla maluchów 24.02.06, 09:22 my też mamy wrazenei ze za bardzo sie na kase nastawili :( .zniżka jest tylko jak sie za cały semestr zapąłci z góry. w 1 sem mozna było odebrac niewykorzystane godziny,teraz nie:( Odpowiedz Link Zgłoś
mama131 Re: BEREK! Wrocław zajecia dla maluchów 28.02.06, 20:17 Moje dziecko uczęszcza na zajęcia w Berku. W poprzednim semestrze był większy chaos. Teraz wydaje mi się, że panuje większy ład. Ja wykupiłam semestr z salą zabaw i dlaczego ktoś ma korzystać z niej nie płacąc za to. A jak ma być z tym odrabianiem zajęć? Na jednych zajęciach nie byłoby nikogo a na innych ci wszyscy, którzy postanowili sobie odrobić. Uważam,że teraz jest sprawiedliwie. Szczególnie polecam sprawdzone imprezy urodzinowe, jest bombowo, zwłaszcza prowadząca blondynka... Odpowiedz Link Zgłoś
12345i0 Re: BEREK! Wrocław zajecia dla maluchów 01.03.06, 13:02 Nie chodzi o to,zeby nie płacic tylko uważam,ze we wszystkim trzeba zachować zdrowy rozsądek... a niemoznośc odrobienia zajęc na których dziecko nie uczestniczyło nie do końca jest w porządku. nie każda mame stać,zeby ot tak podarowc 30 zł... Odpowiedz Link Zgłoś
annak07 Re: BEREK! a gdzie to jest?? 10.03.06, 11:02 Dziewczyny, gdzie odbywaja sie te zajecia? Dla jakich przedzialow wiekowych dzieci sa przeznaczone? Odpowiedz Link Zgłoś
mammma1 Re: BEREK! a gdzie to jest?? 10.03.06, 15:02 poczytaj wszystko na www.berek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
katse Re: BEREK! a gdzie to jest?? 11.03.06, 15:41 nieobecnosc na zajeciach mozna jedynie odebrac na zali zabaw. Niestety, no ale trudno sie mowi, dobre i to ze dziecko moze sie wybawic na sali. K Odpowiedz Link Zgłoś