Dodaj do ulubionych

Umowy z LG Electronics podpisane

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 23:19
a dlaczego TARNOBRZESKĄ specjalna strefą ekonomiczną
Obserwuj wątek
    • Gość: kiki Re: Umowy z LG Electronics podpisane IP: *.ppp.dion.ne.jp 23.01.06, 23:38
      Dlatego, ze tam wygral PiS.
    • corgan1 wcześniej Wałbrzych, teraz Tarnobrzeg 24.01.06, 00:00
      kolejny dobrodziej Wrocławia.

Jakie inwestycje we Wrocławiu powstały z pominieciem Tarnobrzeskiej i
      Wałbrzyskiej strefy ekonomicznej?
      • Gość: erni Re: wcześniej Wałbrzych, teraz Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 00:02
        HP powstało z pominięciem SSE.
      • wow14 Re: wcześniej Wałbrzych, teraz Tarnobrzeg 24.01.06, 08:57
        Bez SSE powstał Siemens, HP, Volvo, Capgemini, Macopharma i wiele innych. A co
        do tarnobrzeskiej strefy, to poprostu tam jest Agencja Rozwoju Przemyslu, ktora
        inwestuje w nasz park LG.
        • corgan1 czyli to współny sukces Tarnobrzegu i Wrocławia? 24.01.06, 11:56
          tak?

> ktora inwestuje w nasz park LG.

Jakie korzyści bedzie miał Tarnobrzeg z tego że zainwestował we Wrocławiu? :)
          Bo mylę się uwazając że Wrocław podbiera strefom ekonomicznym powierzchnie,
          kasę itp.? bo strefy nie sa z gumy a z załozenia miały wspierać
          restrukturyzację biednych rejonów z przestarzałym przemysłem i dużym
          bezrobociem?
          • wow14 Re: czyli to współny sukces Tarnobrzegu i Wrocław 24.01.06, 12:22
            Takie ze w Polsce bedziemy mieli wielka inwestycje. Nikt inny sobie z tym
            projektem by nie poradzil tylko ARP, ktora jest ogolnopolska agencja (ma np.
            30% strefy walbrzyskiej). Chyba ze wolalbys zeby inwestycja poszla do Czech?
            Wtedy rozumiem Twoje zale. A czemu w Poznaniu powstaje strefa z Nowej Soli,
            jakie korzysci ma Nowa Sol, mozna by zadac pytanie. Odpowiedz jest analogiczna
            do mojej.
          • Gość: do corgana Re: czyli to współny sukces Tarnobrzegu i Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.06, 13:48
            corgan1 napisał:

> tak?
            >
            > > ktora inwestuje w nasz park LG.
            >
            > Jakie korzyści bedzie miał Tarnobrzeg z tego że zainwestował we Wrocławiu? :)
            > Bo mylę się uwazając że Wrocław podbiera strefom ekonomicznym powierzchnie,
            > kasę itp.? bo strefy nie sa z gumy a z załozenia miały wspierać
            > restrukturyzację biednych rejonów z przestarzałym przemysłem i dużym
            > bezrobociem?

Tarnobrzeg nie zainwestował we Wrocławiu.
    • Gość: killla Re: Umowy z LG Electronics podpisane IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.06, 08:13
      mnie też to zastanowiło
      • Gość: gosc Re: Umowy z LG Electronics podpisane IP: *.chello.pl 24.01.06, 15:01
        Tarnobrzeg mial kase na dotacje, ktorej nie mial Walbrzych.
    • tojahehe w jaki sposob dostac prace w pionie finansowym 24.01.06, 16:42
      ..kto mi podpowie na co zwrocic uwage przy pisaniu CV i listu do
      Koreanczykow ?????????
      • Gość: Nikita Chruszczow Re: w jaki sposob dostac prace w pionie finansowy IP: *.netcologne.de 24.01.06, 23:20
        Zacznij od "A" a pozniej "B"...i tak dalej
      • Gość: gosc Re: w jaki sposob dostac prace w pionie finansowy IP: *.dip.t-dialin.net 28.03.07, 23:52
        Hejka @tojahehe,lepiej nie pisz niczego ja pracowalem w tej firmie 16 lat na 4-
        zmiany(huta szkla)w zeszlym roku oglosili upadlosc i zamkneli w Europie kilka
        fabryk.Wyobraz sobie niektorzy koledzy pracowali juz 30 lat i po tylu latach
        zadnych wyprawek ,nic tylko 380pracownikow na bruk.Dziwie sie ze CI panowie w
        Warszawie wchodza w takie spolki z LG.Philips.Diesplays
        wiecej informacji o tej bandzie na stronie: www.aachener-glassfront.de
        • Gość: | Re: w jaki sposob dostac prace w pionie finansowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 12:59
          > Hejka @tojahehe,lepiej nie pisz niczego ja pracowalem w tej firmie 16 lat na 4-
          > zmiany(huta szkla)w zeszlym roku oglosili upadlosc i zamkneli w Europie kilka
          > fabryk.Wyobraz sobie niektorzy koledzy pracowali juz 30 lat i po tylu latach
          > zadnych wyprawek ,nic tylko 380pracownikow na bruk.Dziwie sie ze CI panowie w
          > Warszawie wchodza w takie spolki z LG.Philips.Diesplays
          > wiecej informacji o tej bandzie na stronie: www.aachener-glassfront.de

Kolega z tych co praca 'im sie nalezy'?

To przeciez nie jest skomplikowane: jesli jakies dzialanie (praca) jest dla
          kogos uzyteczna, to sie ja wykonuje, jak nie
    • Gość: tom Re: Umowy z LG Electronics podpisane IP: *.kom / *.os1.kn.pl 24.01.06, 16:59
      zgodnie z umową akcesyjną z UE Polska nie może zakładać nowych stref. Może
      natomiast przesuwać grunty ze stref które nie cieszą sie dużym zainteresowaniem
      w miejsca takie np jak Wrocław czy Kobieżyce. Strefy i tak znikną ok 2017 r
    • Gość: dolnoślązaak Re: Umowy z LG Electronics podpisane IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.01.06, 07:17
      a jak tam w PO glosowali przeciw obwodnicy autostrady a zarzekali się że
      popierają obwodnice i w mediach cisza
      • Gość: erni Re: Umowy z LG Electronics podpisane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 08:31
        PO głosowało za pieniędzmi na AOW. Poprawka przeszła. teraz jeszcze przeprawa w
        Senacie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka