Gość: cart IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 23:19 a dlaczego TARNOBRZESKĄ specjalna strefą ekonomiczną Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiki Re: Umowy z LG Electronics podpisane IP: *.ppp.dion.ne.jp 23.01.06, 23:38 Dlatego, ze tam wygral PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
corgan1 wcześniej Wałbrzych, teraz Tarnobrzeg 24.01.06, 00:00 kolejny dobrodziej Wrocławia. Jakie inwestycje we Wrocławiu powstały z pominieciem Tarnobrzeskiej i Wałbrzyskiej strefy ekonomicznej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: wcześniej Wałbrzych, teraz Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 00:02 HP powstało z pominięciem SSE. Odpowiedz Link Zgłoś
wow14 Re: wcześniej Wałbrzych, teraz Tarnobrzeg 24.01.06, 08:57 Bez SSE powstał Siemens, HP, Volvo, Capgemini, Macopharma i wiele innych. A co do tarnobrzeskiej strefy, to poprostu tam jest Agencja Rozwoju Przemyslu, ktora inwestuje w nasz park LG. Odpowiedz Link Zgłoś
corgan1 czyli to współny sukces Tarnobrzegu i Wrocławia? 24.01.06, 11:56 tak? > ktora inwestuje w nasz park LG. Jakie korzyści bedzie miał Tarnobrzeg z tego że zainwestował we Wrocławiu? :) Bo mylę się uwazając że Wrocław podbiera strefom ekonomicznym powierzchnie, kasę itp.? bo strefy nie sa z gumy a z załozenia miały wspierać restrukturyzację biednych rejonów z przestarzałym przemysłem i dużym bezrobociem? Odpowiedz Link Zgłoś
wow14 Re: czyli to współny sukces Tarnobrzegu i Wrocław 24.01.06, 12:22 Takie ze w Polsce bedziemy mieli wielka inwestycje. Nikt inny sobie z tym projektem by nie poradzil tylko ARP, ktora jest ogolnopolska agencja (ma np. 30% strefy walbrzyskiej). Chyba ze wolalbys zeby inwestycja poszla do Czech? Wtedy rozumiem Twoje zale. A czemu w Poznaniu powstaje strefa z Nowej Soli, jakie korzysci ma Nowa Sol, mozna by zadac pytanie. Odpowiedz jest analogiczna do mojej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do corgana Re: czyli to współny sukces Tarnobrzegu i Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.06, 13:48 corgan1 napisał: > tak? > > > ktora inwestuje w nasz park LG. > > Jakie korzyści bedzie miał Tarnobrzeg z tego że zainwestował we Wrocławiu? :) > Bo mylę się uwazając że Wrocław podbiera strefom ekonomicznym powierzchnie, > kasę itp.? bo strefy nie sa z gumy a z załozenia miały wspierać > restrukturyzację biednych rejonów z przestarzałym przemysłem i dużym > bezrobociem? Tarnobrzeg nie zainwestował we Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killla Re: Umowy z LG Electronics podpisane IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.06, 08:13 mnie też to zastanowiło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Umowy z LG Electronics podpisane IP: *.chello.pl 24.01.06, 15:01 Tarnobrzeg mial kase na dotacje, ktorej nie mial Walbrzych. Odpowiedz Link Zgłoś
tojahehe w jaki sposob dostac prace w pionie finansowym 24.01.06, 16:42 ..kto mi podpowie na co zwrocic uwage przy pisaniu CV i listu do Koreanczykow ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikita Chruszczow Re: w jaki sposob dostac prace w pionie finansowy IP: *.netcologne.de 24.01.06, 23:20 Zacznij od "A" a pozniej "B"...i tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: w jaki sposob dostac prace w pionie finansowy IP: *.dip.t-dialin.net 28.03.07, 23:52 Hejka @tojahehe,lepiej nie pisz niczego ja pracowalem w tej firmie 16 lat na 4- zmiany(huta szkla)w zeszlym roku oglosili upadlosc i zamkneli w Europie kilka fabryk.Wyobraz sobie niektorzy koledzy pracowali juz 30 lat i po tylu latach zadnych wyprawek ,nic tylko 380pracownikow na bruk.Dziwie sie ze CI panowie w Warszawie wchodza w takie spolki z LG.Philips.Diesplays wiecej informacji o tej bandzie na stronie: www.aachener-glassfront.de Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: | Re: w jaki sposob dostac prace w pionie finansowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 12:59 > Hejka @tojahehe,lepiej nie pisz niczego ja pracowalem w tej firmie 16 lat na 4- > zmiany(huta szkla)w zeszlym roku oglosili upadlosc i zamkneli w Europie kilka > fabryk.Wyobraz sobie niektorzy koledzy pracowali juz 30 lat i po tylu latach > zadnych wyprawek ,nic tylko 380pracownikow na bruk.Dziwie sie ze CI panowie w > Warszawie wchodza w takie spolki z LG.Philips.Diesplays > wiecej informacji o tej bandzie na stronie: www.aachener-glassfront.de Kolega z tych co praca 'im sie nalezy'? To przeciez nie jest skomplikowane: jesli jakies dzialanie (praca) jest dla kogos uzyteczna, to sie ja wykonuje, jak nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Umowy z LG Electronics podpisane IP: *.kom / *.os1.kn.pl 24.01.06, 16:59 zgodnie z umową akcesyjną z UE Polska nie może zakładać nowych stref. Może natomiast przesuwać grunty ze stref które nie cieszą sie dużym zainteresowaniem w miejsca takie np jak Wrocław czy Kobieżyce. Strefy i tak znikną ok 2017 r Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolnoślązaak Re: Umowy z LG Electronics podpisane IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.01.06, 07:17 a jak tam w PO glosowali przeciw obwodnicy autostrady a zarzekali się że popierają obwodnice i w mediach cisza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: Umowy z LG Electronics podpisane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 08:31 PO głosowało za pieniędzmi na AOW. Poprawka przeszła. teraz jeszcze przeprawa w Senacie. Odpowiedz Link Zgłoś