l0czek 21.07.04, 01:31 jakieś współrzędne? Pisz chłopie bo słyszałem, że takich jak ty to wsadzają w Red District za szybę i każą dupskiem kręcić! Ponoć klientek tyle samo co klientów a nawet więcej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woy Re: [ KNS ] wo ist moderator? 21.07.04, 07:44 Jak taaakie tam w niderlandach warunki to prędko nie wróci, oj nie prędko... w. Odpowiedz Link Zgłoś
l0czek Re: [ KNS ] wo ist moderator? 21.07.04, 09:51 woy napisał: > Jak taaakie tam w niderlandach warunki to prędko nie wróci, oj nie prędko... > w. oojj ooooojjjjj oooooooooooooooojjjjjjjjjjjjj ooooooooooooooooooooOOOOJJJ nie prędko... :> Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: [ KNS ] wo ist moderator? 21.07.04, 10:23 ale to wolferator nie wtym celu tam pojechał? pewnie wszystko dokładnie przemyślał i nie ma co się o niego martwić Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: [ KNS ] wo ist moderator? 21.07.04, 10:50 Pojechał? Pewno stoii gdzieś w krzyżakowym kraju z tekturowo tabliczką z napisem "Niderlandy", topi się w upale a beemki i mercedesy śmigają łobok. Piję zimny soczek wiśniowo jabłkowy za wolferatora. Ćwiczyłem stopem barcelonę, niemcy niby przejechaliśy w jeden dzień ale francyja to było 5 dni w skwarze na parkingach. Za to później było bosko. w. Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: [ KNS ] wo ist moderator? 21.07.04, 10:53 ja myslę, zw wolf sie uzbroił w super krótkie szorciki i inne atrybuty wiec nie zalega na poboczu tylko pruje tymi beemami Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: [ KNS ] wo ist moderator? 21.07.04, 11:29 string szorty? w > ja myslę, zw wolf sie uzbroił w super krótkie szorciki i inne atrybuty wiec nie > > zalega na poboczu tylko pruje tymi beemami Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: [ KNS ] wo ist moderator? 21.07.04, 11:39 woy napisał: > string szorty? > w ja myślałam o obcisłych superkrótkich ale każdy ma swoje fanatzje :) Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: [ KNS ] wo ist moderator? 21.07.04, 15:43 mało wzżne w czem on jedzie, jak dojedzie to i tak w gumofilce wskoczy i na plantacje porzeczko-truskawki lub jakiegoś warzywa trafi. Oby ten kombajn miał online połączenie by nam relacyja zdać. w. omarta napisała: > woy napisał: > > string szorty? > > w > > ja myślałam o obcisłych superkrótkich > ale każdy ma swoje fanatzje :) Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: [ KNS ] wo ist moderator? 22.07.04, 15:43 zamigotał wolferator na gg, tylko przez chwile, widać próbuje kombajna podłączyć do sieci, niderlandzki bauer go pogoni. w. Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: [ KNS ] wo ist moderator? 22.07.04, 16:38 czyli, że zyje? a moze ma kabinke z funkcją plug in? Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: [ KNS ] wo ist moderator? 23.07.04, 20:44 A idzcie do diaba. Jakbym w stringach lapal stopa, to by mnie szwabia policaja zwinela... 2 dni sie jechalo. to chyba nie tak zle :) pozdrowienia z niderlandow ! straszne tu imprezy sa. ledwo zipie a dzis juz nastepna :) do centrum amsterdamu nie mialbym sily dojechac Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: [ KNS ] wo ist moderator? 26.07.04, 09:40 wolfgang87 napisał: > A idzcie do diaba. > Jakbym w stringach lapal stopa, to by mnie szwabia policaja zwinela... > > 2 dni sie jechalo. to chyba nie tak zle :) > > pozdrowienia z niderlandow ! > > straszne tu imprezy sa. ledwo zipie a dzis juz nastepna :) > > do centrum amsterdamu nie mialbym sily dojechac > > wiec na imprezy wdzianka stosowne masz :) Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: [ KNS ] wo ist moderator? 26.07.04, 15:32 albo wrecz..nie mam wdzianek :) Odpowiedz Link Zgłoś