pawel.low 24.01.06, 20:02 Też mi "buchanie". Na Legnickiej wstawili do dziury komin 2 m. Tam dopiero bucha. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niezapowiedziany Re: Para bucha na Dominikańskim 24.01.06, 21:32 no, hehehe. fajnie to wyglada. dosc abstrakcyjnie. :) jakby sie pojawilo tego wiecej, to moznaby zrobic z tego atrakcje turystyczna. "gorące gleby we Wroclawiu" :D dzis widzialem na Legnickiej tez koksownik kolo przystanku. z reszta kolo tego szybu, z ktorego bucha :) (to z takich niecodziennych obrazkow) Odpowiedz Link Zgłoś
sledzik4 Re: Para bucha na Dominikańskim 25.01.06, 08:16 Od jakiego poniedziałku? W niedzielę ok. 14-tej szedłem tamtędy i już "buchało". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakir Re: Para bucha na Dominikańskim IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.06, 08:56 dzis widzialem na Legnickiej tez koksownik kolo przystanku. z reszta kolo tego > szybu, z ktorego bucha :) Niezle to wyglada od stronu przystanku autobusowego - szczególnie wieczorem gdy jest tramwaj - tramwaj parowy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
cactus Re: Para bucha na Dominikańskim 25.01.06, 13:48 pawel.low napisał: > Też mi "buchanie". Na Legnickiej wstawili do dziury komin 2 m. Tam dopiero buch > a. To na Legnickiej to przecież szyb wentylacyjny metra. Wiadomo, że perony są ogrzewane, więc stąd ta para... :) Odpowiedz Link Zgłoś