ja_loginka 26.01.06, 17:48 ostatnie badania za TVN 24 PO28% Pis 26% może ludzie oprzytomnieli i mają już dosyć matactw Kaczyńskich i całej tej ekipy z ZChN, Rydzyka, nieudzaczników i krętaczy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marco-van-basten Re: OBOP: PO wyprzedza Pis IP: *.media4.pl 26.01.06, 17:49 obawiam się zę to jeszcze potrwa bo pis to mistrzowie bolszewickiej propagandy, ale jak coś to lekarzy do wojska wezmą, albo dziennikarzy za te Obop-y ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lech.kaczyniski Re: OBOP: PO wyprzedza Pis 26.01.06, 17:51 dziwne nie jest. największym wrogiem pisiorków jest czas. bo to on pokaże nieudolność i chorą ządzę włdzy absolutnej kaczyńskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: | we wroclawiu od zawsze IP: *.localdomain / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 19:11 > PO wyprzedza Pis we wroclawiu od zawsze. tu ludzie nie boja sie powiedziec 'jestem liberalem' :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: OBOP: PO wyprzedza Pis IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.06, 20:07 PO 28, PiS 26 to razem 54%. A co z reszta? SLD 35, a Samoobrona 9? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: OBOP: PO wyprzedza Pis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 20:17 to jest słuszne badanie OBOPU i suma głosów nie musi wynosić 100 %, ważne by lider był POprawny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: | Re: OBOP: PO wyprzedza Pis IP: *.localdomain / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 20:37 a wpadles losiu_bimbaczu* na to, ze czesc osob deklaruje, ze nie idzie na wybory, albo nie wie na kogo glosowac? akurat te brakujace 40%. *jesli nie jestes losiem to POwtarzasz jego styl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sklepowa Niech PiS jeszcze porzadzi. Zabawa sie dopiero... IP: *.cybernet.ch 26.01.06, 21:10 Niech PiS jeszcze porzadzi. Zabawa sie dopiero zaczela ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drinks A mnie to nie cieszy. Za szybka ta zmiana notowań IP: *.magma-net.pl 26.01.06, 21:28 i gdyby doszło do nowych wyborów, to znowu nastąpi "uśpienie czujności" elektoratu PO, Rydzyk zmobilizuje armię moherowych beretów i PISiory po raz kolejny, tym razem głosami 10% społeczeństwa dostaną mandat na TKM!!!! Wystarczy, że kłamczuch Kurski pokaże spadającego żubra z lodówki i "głupi lud to kupi". Brrr, co za perspektywa. Swoją drogą zastanawia mnie nie wynik PO, bo jest chyba stabilny, ale spadek notowań PIS. Czyżby ludzie zaczęli przeglądać na oczy? Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: OBOP: PO wyprzedza Pis 27.01.06, 03:10 niestety nie slyszalem sam, ale kraza sluchy ze kwaki w radiu maryja sie wywiadowaly. meherki uruchamiaja na maxa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HA! HA! HA! Tak jak podczas kampanii wyborczej :))) IP: *.e-wro.net.pl 27.01.06, 07:57 Tak jak podczas kampanii wyborczej :))) A po wyborach szczęka Schetyny do ziemi ze zdziwienia :))) Odpowiedz Link Zgłoś