Dodaj do ulubionych

Buddha Bar

09.11.02, 15:52
Czy ktoś z Was ma może dwupłytową składankę Buddha Bar? Chodzi mi o pierwszą część. Szukałem tego wszędzie we Wrocku i nie widziałem, a internetowo kupować nie lubię. Czyli - jeśli ktoś ma, to bardzo bym prosił o namiar, gdzie można to cudo dostać.

a.
Obserwuj wątek
    • Gość: jajaccek Re: Buddha Bar IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 09.11.02, 18:56
      Z ciekawosci scignalem pare kawalkow, zeby wiedziec o co chodzi.I wlasnie gram
      jeden "Budha Bar Party.Plyty nie mam, ale w TV etnicznej puszczaja taka muzyke.
      Jedna "piosenka" trwa czasmi ok. godziny.Kiedys pracowale z Pakistanczykami i
      na okraglo to mialem.pozdr.
    • Gość: piegdoń Re: Buddha Bar IP: *.dtvk.tpnet.pl 10.11.02, 00:06
      acho napisał:

> Czy ktoś z Was ma może dwupłytową składankę Buddha Bar? Chodzi mi o pierwszą
      cz
      > ęść. Szukałem tego wszędzie we Wrocku i nie widziałem, a internetowo kupować
      ni
      > e lubię. Czyli - jeśli ktoś ma, to bardzo bym prosił o namiar, gdzie można to
      c
      > udo dostać.
      >
      > a.
      mam 2, 3, 4 - jedynkę widziałam w wakacje w Warszawie. Ściągnąć jedynkę z
      Interenetu nie jest łatwo, wiem bo próbowałam. To nie tylko Pakistan. To kawał
      dobrej muzyki.
      • Gość: aga Re: Buddha Bar IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.11.02, 16:17
        Bardzo pilnie poszukuję 1 i 2 , niestety na razie bez rezultatów, będe
        wdzięczna za wskazanie miejsca gdzie mogłabym nabyć te płyty. Bardzo mi zalezy
        na nabyciu tych płyt. pozdrawiam ciepło aga
    • Gość: acho Re: Buddha Bar IP: *.wroc.gazeta.pl 10.11.02, 21:29
      Hihi - jak widać wszyscy mają 2,3 i 4, a problemy są z jedynką...
      Jeden mój znajomy ma znajomego, którego znajomy widział to gdzieś w Krakowie.
      Wybieram się tam za tydzień, to może nabędę.
      Za odzew dziękuję.
      a.
      PS: A może ktoś BYŁ w Buddha Barze i co nieco opowie?
    • Gość: jajaccek Re: Buddha Bar IP: *.chicago-15-20rs.il.dial-access.att.net 10.11.02, 21:46
      Wlasnie wyplilem sobie plytke z jakas sladanka i fajnie sie slucha.:)Do wczoraj
      nie wiedzialem o istnieniu Buddha Baru.A co tam daja do picia.???Pozdr.
      • Gość: acho Re: Buddha Bar IP: *.wroc.gazeta.pl 10.11.02, 22:22
        Gość portalu: jajaccek napisał(a):

> Wlasnie wyplilem sobie plytke z jakas sladanka i fajnie sie slucha.:)Do
        wczoraj
        >
        > nie wiedzialem o istnieniu Buddha Baru.A co tam daja do picia.???Pozdr.

To taka kultowa w pewnych kręgach knajpa w Paryżu - jej guru i czołowym DJ-em
        jest niejaki Claude Challe, do tego jeszcze jego uczeń - niejaki Ravin. W necie
        znajdziesz mnóstwo na ich temat.

Dobranoc wszystkim
        a.
      • Gość: piegdoń Re: Buddha Bar IP: *.wroc.gazeta.pl 10.11.02, 22:36

> Wlasnie wyplilem sobie plytke z jakas sladanka i fajnie sie slucha.:)Do
        wczoraj
        >
        > nie wiedzialem o istnieniu Buddha Baru.A co tam daja do picia.???Pozdr.

to pod Paryżem, podobno ukochana knajpa rozmaitych wazników znanych z Holyłudu
        i mody. Mila Jojovic etc.
        Ze zdjęć wynika, że bardzo tam elegancko. I do picia maja wszystko. Poza
        oczywiście zsiadłym mlekiem, bo na poza linia Łaby mleko się nie zsiada.
    • Gość: Kamień Re: Buddha Bar IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.02, 22:42
      Mam. Z Egiptu! Really!
      • Gość: hrabiaa Re: Buddha Bar IP: *.dtvk.tpnet.pl 14.11.02, 22:00
        Mogę użyczyć do przegrania taśmę z mantrami.
        • Gość: piegdoń Re: Buddha Bar IP: *.dtvk.tpnet.pl 14.11.02, 22:30
          Gość portalu: hrabiaa napisał(a):

> Mogę użyczyć do przegrania taśmę z mantrami.
          pudło, to nie ta taśma.
          • Gość: jajaccek Re: Buddha Bar IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 14.11.02, 22:57
            Ze jak? Pudlo z mantrami??
            • Gość: hrabiaa Re: Buddha Bar IP: *.dtvk.tpnet.pl 15.11.02, 00:07
              To ja te nagrania targałem z Indii, a Wy sobie podśmechujki urządzacie. Jeśli
              tak, to podrzucę do Redakcji winylowe płyty z nagraniami rewolucyjnej muzyki.
              • Gość: piegdoń Re: Buddha Bar IP: *.wroc.gazeta.pl 15.11.02, 11:03
                Gość portalu: hrabiaa napisał(a):

> To ja te nagrania targałem z Indii, a Wy sobie podśmechujki urządzacie. Jeśli
                > tak, to podrzucę do Redakcji winylowe płyty z nagraniami rewolucyjnej muzyki.

ratunku, jaki winyl?
                co to jest?
                to nie możliwie, żeby to było na winylu - Buddha Bar to knajpa, nie świątynia
                • Gość: jajaccek Re: Buddha Bar IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 15.11.02, 11:23
                  A w knajpe musi byc wesolo.Z zalozenia.
        • Gość: m* Re: Buddha Bar IP: *.kask.net.pl 15.11.02, 13:34

> Mogę użyczyć do przegrania taśmę z mantrami.

na mantry to ja bym się chętnie pisała...
    • Gość: Or Re: Buddha Bar IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.02, 14:42
      Skłądankę z 2 płyt można kupić w Media w galeri dom. proponuje poszukać w
      sieci przez Kazaa, tym małym programikiem można wszystko znaleźć i ściągnąć
      • Gość: jajaccek Re: Buddha Bar IP: *.chicago-13-14rs.il.dial-access.att.net 15.11.02, 15:34
        Gość portalu: Or napisał(a):

> Skłądankę z 2 płyt można kupić w Media w galeri dom. proponuje poszukać w
        > sieci przez Kazaa, tym małym programikiem można wszystko znaleźć i ściągnąć
        free.hostdepartment.com/kazaalitetk/
        I to szybko, zanim odpowiednie sluzby nie zabanuja.
        • acho Re: Buddha Bar 15.11.02, 16:01

> Gość portalu: Or napisał(a):
          >
          > > Skłądankę z 2 płyt można kupić w Media w galeri dom. proponuje poszukać w
          > > sieci przez Kazaa, tym małym programikiem można wszystko znaleźć i ściągną
          > ć
          > <a
          href="http://free.hostdepartment.com/kazaalitetk/"target="_blank">fr
          > ee.hostdepartment.com/kazaalitetk/</a>
          > I to szybko, zanim odpowiednie sluzby nie zabanuja.

Taaa... mam już II, III i IV, ale wciąż desperacko szukam I. A co do Kazyy,
          to...hmm... tam niestety nie ma z jednynki zbyt wiele. A jak jest, to w
          posiadaniu JEDNEGO uzytkownika, co czyni transfer wyjatkowo powolnym.

PS: Ktoś tu pisał o jakichś 'odpowiednich służbach'???
    • Gość: jacek na żywo IP: *.waw.cdp.pl / *.crowley.pl 15.11.02, 16:05
      a propos Buddha Bar: 24 listopada w Stodole koncertuje Gotan Project, który
      także załapał się na którąś z płyt BB
      będzie tanecznie! :)
      • acho HURRRAAAAAA!!!!!!!!!!!! 15.11.02, 16:08
        Ktoś się wybiera? Może jakiś wyjaździk forumiasty?
        • Gość: jajaccek Re: HURRRAAAAAA!!!!!!!!!!!! IP: *.chicago-08-09rs.il.dial-access.att.net 15.11.02, 19:13
          acho napisał:

> Ktoś się wybiera? Może jakiś wyjaździk forumiasty?
          Jestem w stalym pogotowiu wyjazdowym.
          A "specluzby":) to oczywiscie ci sami ,ktorzy zlikwidowali Napstera czy
          Audiogalaxy.:)Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka