Gość: aqp IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.11.02, 12:47 Jezu, dzięki bogu, że Lidka odniosła sukces, jej rządy we Wrocku były pewnie pasmem porównywalnych sukcesów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: myśląca Re: Rozmowa Lidią Geringer d'Oedenberg IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.02, 17:00 To rzeczywiście sukces, jeżeli wpada się na pomysł zarządzania takim miastem jak Wrocław na trzy miesiące przed wyborami, nie mając o tym zielonego pojęcia, ot tak na prośbę towarzyszy - "a może chwyci blodynka"? Dzięki Bogu, że ten sukces tak się skończył. Trzymaj się kobieto tego co umiesz robić. Mnie wystarczyły "piaskarki" i pieniądze wywożone do stóp pani prezydentowej, jakby we Wrocławiu nie było domów dziecka czy schronisk dla bezdomnych. A może to miała być zapowiedź na przyszłość? A co do rozliczania to ja chętnie rozliczyłabym panią Lidię d'O. za listy wysyłane z podziękowaniem za zagłosowanie na nią w I turze (?!)z prośbą o II turę, i to do osoby, która od roku nie żyje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaccek Re: Rozmowa Lidią Geringer d'Oedenberg IP: *.chicago-11-12rs.il.dial-access.att.net 12.11.02, 17:17 Mimo porazki warto bylo startowac? - Oczywiscie. Taka przegrana swiadczy o duzym poparciu dla mnie. Uwazam, ze to dobry debiut. W czym upatruje Pani swojej porazki? - To nie porazka, to sukces, biorac pod uwage to, ze bardzo pózno rozpoczelam kampanie. Przeciwstawila sie ona bardzo bogatej kampanii mojego kontrkandydata. Nie marzylam nawet o takim wyniku. To najwyzszy z mozliwych wyników, jaki sobie zalozylam. Czyli zalozyla Pani sobie przegrana, zeby wygrac.Pelny sukces.Czyli gdyby Pani wygrala, to bylaby kleska!?? Odpowiedz Link Zgłoś
johann3 Re: Rozmowa Lidią Geringer d'Oedenberg 12.11.02, 18:14 Gość portalu: aqp napisał(a): > Jezu, dzięki bogu, że Lidka odniosła sukces, jej rządy we Wrocku > były pewnie pasmem porównywalnych sukcesów. Pani Lidio Ulatowska, życzę jak najwięcej takich sukcesów, a im dalej od Wrocławia tym lepiej, jak się Pani przeniesie do Krakowa to tam też ponownie wzrosną szanse prawicy, powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś