Dodaj do ulubionych

Dobry ALERGOLOG we Wrocławiu.

01.02.06, 23:41
Czy ktos moze mi polecić dobrego alergologa we Wrocławiu (najlepiej na NFZ )
ale moze byc tez prywatnie. Proszę podajcie adres i namiary. A jezeli
przyjmuje prywatnie to ile kosztuje wizyta? Czy na NFZ musze miec skierowanie
od pediatry?
Obserwuj wątek
    • basha Re: Dobry ALERGOLOG we Wrocławiu. 02.02.06, 11:22
      proponuje wrzucić hasło w wyszukiwarkę, ja polecam dr Sikorska na
      koszalińskiej, byliśmy niedawno na NFZ
    • justinka2 Re: Dobry ALERGOLOG we Wrocławiu. 02.02.06, 14:11
      polecam gorąco panią maritę nittner-marszalską. przyjmuje prywatnie w pon. i
      czw. w przychodni przy legnickiej. sama jestem lekarzem, a do pani dr
      marszalskiej mam pełne i całkowite zaufanie :).
      nr do rejestracji: 603160394. nie wiem dokładnie jaka jest cena wizyty, ale
      chyba ok.70zł.
      pozdrawiam!
      • ania742 Re: Dobry ALERGOLOG we Wrocławiu. 04.02.06, 13:46
        ja mam pelne zaufanie do dr Jarczewskiej - Czyżyk, od ponad 3 lat prowadzi moja
        8 letnia core, a od ponad roku dodatkowo prowadzi mi corke jako pediatra :) -
        prywatnie. Przyjmuje na ul.Ziemowita - umowa z NFZ - potrzebne skierowanie do
        alergol. i prywatnie ul. Kosciuszki 170. tel 605330907. lekarz z prawdziwego
        zdarzenia, corcia moja teraz b sporadycznie bierze sterydy - wczesniej brala
        przez prawie 3 lata, a jako pediatra leczy rownie dobrze, wczesniej corcia
        prawie co miesiac brala antybiotyki, a p. dr Jarczewska przez caly rok tylko
        raz sie nimi posilkowala - nawet anginy ropne leczy bez antybiotykow :)
        • justinka2 Re: Dobry ALERGOLOG we Wrocławiu. 04.02.06, 15:30
          - nawet anginy ropne leczy bez antybiotykow :)
          hmm... to albo to nie są anginy, albo niezbyt dobrze leczy, niestety. anginy SĄ
          wskazaniem do ANTYBIOTYKOTERAPII, bo inaczej grożą ciężkimi powikłaniami.
          • maja311 Re: Dobry ALERGOLOG we Wrocławiu. 11.02.06, 16:55
            ja ci polecam panią dr Nikiel w przychodni na ziemowita, oczywiscie na
            skierowanie.mój syn leczy się u niej juz 4 rok,jest bardzo miłą i znajacą sie
            na rzeczy lekarką.doradza mi również w różnych sprawach dotyczących mojego
            młodszego synka,bardzo jej ufam i szczerze polecam.wiem ze przyjmuje tez w
            dolmedzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka