Dodaj do ulubionych

!!!!! BALAGAN NA FORUM !!!!

IP: *.iil.pwr.wroc.pl 26.04.01, 11:11
zaczyna mnie to furum lekko denerwowac... gazeto nie da rade tego uporzadkowc
bardziej? 15 minut szukalem swojego watku!

czy nie mozna np... wprowadzic poddzialy takie jak na glownym forum (swiat,
internet, rowery, sex... etc...) wszystkich tematow ???
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotr Re: !!!!! BALAGAN NA FORUM !!!! IP: 156.24.231.* 26.04.01, 12:58
      Gość portalu: wroclawi napisał(a):

> zaczyna mnie to furum lekko denerwowac... gazeto nie da rade tego uporzadkowc
      > bardziej? 15 minut szukalem swojego watku!
      >
      > czy nie mozna np... wprowadzic poddzialy takie jak na glownym forum (swiat,
      > internet, rowery, sex... etc...) wszystkich tematow ???

Od pewnego czasu używam Edit|Find by znaleźć interesujące mnie wątki, i nie jest
      tak źle.
      Gorzej że zdarzają się wątki o tej samej nazwie ale wielokrotnie powielane.
      Możnaby je co najmniej scalić w jeden, bo robi się śmietnik.
      To samo możnaby zrobić z wątkami typowo obraźliwymi: wrzucać do jednego,
      np. "Obraźliwe". Nikt by nie był nimi napastowany, a i wolność słowa by nie
      ucierpiała.

No ale nie wiem czy można liczyć na dobrą wolę adminów.
      Ostatnio zdarzało się nawet że wszystkie kopie wątku powielanego na wiele innych
      forów trafiały do Wrocka (patrz: "wyszukiwarka ofer pracy wprowadza w blad", to
      samo tyczy chyba "INTERNET 24h/dobe (ryczalt) w 2 pokojach do wynajecia !!").
      Widocznie ktoś uznał że my mamy cierpieć za spammerów.

Nie wiem czy to pomysł warszawskiego admina czy tylko błąd w systemie.
      • Gość: irro Re: !!!!! BALAGAN NA FORUM !!!! IP: 10.10.11.* / *.iservice.pl 26.04.01, 17:20
        Faktycznie: kilka kategorii i po klopocie,
        to typowe dla wszystkiego (?), co rośnie
    • Gość: hrabia Re: !!!!! BALAGAN NA FORUM !!!! IP: *.jeleniag.ppp.tpnet.pl 26.04.01, 15:46
      wroclawi sam wprowadza nieporządek uczestnicząc we wszystkich możliwych
      postach. By przeglądać, trzeba nieco spokoju. Są wyraźne i wiadomo, które są
      interesujące.
    • Gość: X Re: !!!!! BALAGAN NA FORUM !!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.04.01, 18:10
    • Gość: SA Re: !!!!! BALAGAN NA FORUM !!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.04.01, 18:17
      BALAGAN - słynny rodzaj broni używanej na balach.
    • Gość: dziki Re: !!!!! BALAGAN NA FORUM !!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 22:25
      Gość portalu: wroclawi napisał(a):

> zaczyna mnie to furum lekko denerwowac... gazeto nie da rade tego uporzadkowc
      > bardziej? 15 minut szukalem swojego watku!
      >
      > czy nie mozna np... wprowadzic poddzialy takie jak na glownym forum (swiat,
      > internet, rowery, sex... etc...) wszystkich tematow ???

• Gość: Janek Re: !!!!! BALAGAN NA FORUM !!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 22:48
      I Warszawa uszanować oddzielnym podforum należy. Stolica wszak.
      • Gość: hrabiaa Re: !!!!! BALAGAN NA FORUM !!!! IP: 213.77.64.* 26.01.02, 18:04
        Wszystko tyo na Forum, to specyficzne studium socjologiczne. Rozdzielenie na
        watki spowoduje, ze Jane, Jajace i inni przejda na WP.
        • Gość: Jajaccek Re: !!!!! BALANGA NA FORUM :-)))]]] IP: *.chicago-21-22rs.il.dial-access.att.net 26.01.02, 18:10
          Po dzisiejszym odcieciu nas od Forum, przyszedl mi taki wniosek na
          mysl.Stanowczo formula Takiego Forum , najbardziej mi odpowiada.Chyba, ze ktos?
          wymysli cos lepszego.
          • inczunczuna Re: !!!!! BALANGA NA FORUM :-)))]]] 26.01.02, 21:45
            Precz z Forum. Niech zyje anarchia. Kazdy ma swoje Forum. Kazde forum ma swego
            pupila.
            • Gość: Janek Re: !!!!! BALANGA NA FORUM :-)))]]] IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.02, 23:06
              To było wczoraj, Fajans.
              • Gość: Jajaccek Re: !!!!! BALANGA NA FORUM :-)))]]] IP: *.chicago-16-17rs.il.dial-access.att.net 27.01.02, 00:09
                Wedlug Pana Hrabiego, wymienieni z imienia Forumowicze sa studium
                socjologicznym.Bylem juz:masami, ludem pracujacym i elektoratem, to bycie
                studium, nie robi na mnie wiekszego wrazenia. Nawet specyficznym.
                • Gość: Janek Re: !!!!! BALANGA NA FORUM :-)))]]] IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.02, 20:52
                  Jajacku. Specyficzne poczucie humoru Hrabiego świadczy wyraźnie , Ze JWP
                  Hrabia jest nie w sosie. Oświadczam ,że tam miejsca nie będę zabierał.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka