Dodaj do ulubionych

Zapisy na wf

19.02.04, 11:03
No i znowu była rzeźnia... Jak zwykle. Jedyny postęp to chyba to, że zapisy
odbywały się w 3 salach i były 3 różne wejścia, ale nie zmienia to faktu, że
był ścisk, motłoch i było po prostu nieprzyjemnie i niebezpiecznie. Czy to
się wreszcie kiedyś zmieni? Czy władze Uwr muszą traktować studentów jak
bydło???
Obserwuj wątek
    • diabelek2 Re: Zapisy na wf 19.02.04, 14:26
      co z tego że w trzech salach, jak musiałam stać pół godziny na dworze żeby się
      zapisać, mogł ktoś pomyśleć że jest zimna i trocgę nieprzyjemnie się stoi jak
      śnieg sypie na głowę, ehhh, a w sumie to już się przyzwyczaiłam, już to
      traktuję jak taki folklor naszej uczelni!!
      pozdraiwam
      aga
    • Gość: RosJa Re: Zapisy na wf IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 19.02.04, 15:02
      Formalnie to zajecia z WFu przeprowadza UCKFiS podległe AWF może to dlatego tak
      traktują studentów Uniwersytetu
    • wielki_czarownik A ja zapiszę się jutro (chyba) bo będzie luźno 19.02.04, 16:33
      Wolę przez pół roku grać w ping-ponga niż być tak podeptany i wygnieciony jak poprzednio ;)
      • diabelek2 Re: A ja zapiszę się jutro (chyba) bo będzie luźn 19.02.04, 20:58
        no to fakr, że jutro to już chyba tylko ping pong Ci sie ostanie;)))popoludnio
        dnia dzisiejszego siatki i kosza juz nie było,a ja sie zapisałam zńow na narty -
        3 dni w zieleńcu i semestr wf zaliczony:))
        pozdrawiam
        aga
        • Gość: predo Re: A ja zapiszę się jutro (chyba) bo będzie luźn IP: *.wroclaw.mm.pl 19.02.04, 22:25
          heheh trzeba chodzic na sekcje ;-) zapisow niema a cwiczy sie ciekawsze rzeczy :-) - przynajmniej mowie o koszu... jak zobaczylem tyle typa to stwierdzilem ze nie bede chodzil na wf bo nie chce mi sie czekac wiec sprobuje na sekcji.. a nuz potrzebuja kogos :-)

pozdrawiam studentow UWr.
          • Gość: ceglar Re: A ja zapiszę się jutro (chyba) bo będzie luźn IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.02.04, 22:39
            predo do slaska!!! :))) a ja nie musze na zaden wf narazie lazic...na
            szczescie:)
      • Gość: mr_pope Re: A ja zapiszę się jutro (chyba) bo będzie luźn IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.02.04, 00:08
        Luźniej nie będzie, bo ja też w piątek się zapisuję;))
        • szarykot Re: A ja zapiszę się jutro (chyba) bo będzie luźn 20.02.04, 07:35
          ja ide w sobotę. zakładam, że rowery będą jeszcze dostępne. a nawet jeśli nie to
          Pan Kaziu mam nadzieję mi nie odmówi - w końcu jestem pierwszą osobą z którą od
          1945 roku może on pogadać sobie po ukraińsku :]
    • Gość: P. Re: Zapisy na wf IP: *.elektrosat.pl / *.elektrosat.pl 20.02.04, 08:40
      No to na pwr jeszcze gorzej, bo dwa razy trzeba tak się męczyć. 1) ogólne
      zapisy 2) Wf i języki. Przepychankom i staniu w kolejkach też nie ma końca.
      Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka