bakteria82 06.02.06, 10:56 Jak w temacie bede jechac z czestochowy potrzebuje sie dostac na BIELANY WROCLAWSKIE jade do WROCLAWIA pierwszy raz prosze o pomoc z gory dziekuje :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: an Re: JAK DOJECHAć Z CZęSTOCHOWY NA BIELANY WROCłAW IP: *.ribeamt.dk 06.02.06, 11:06 Propozycja dojechac do Opola, nastepnie szybko autostarda, ewntualnie Gierkowka do Katowic i potem autostrada, chyba dalej, ale szybciej Odpowiedz Link Zgłoś
piast9 Re: JAK DOJECHAć Z CZęSTOCHOWY NA BIELANY WROCłAW 06.02.06, 11:07 bakteria82 napisała: > Jak w temacie bede jechac z czestochowy potrzebuje sie dostac na BIELANY > WROCLAWSKIE jade do WROCLAWIA pierwszy raz prosze o pomoc z gory dziekuje :-))) Śmigaj w stronę Opola, potem na A4 w stronę Wrocławia. Na węźle bielańskim zjeżdżasz na trasę E261 w stronę Świdnica, Lubawka, jeżeli chodzi Ci o centrum handlowe (które jest 300m po zjechani z autostrady), lub na E67 w stronę Kłodzka, jeśli chodzi Ci o samą miejscowość Bielany Wrocławskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: JAK DOJECHAć Z CZęSTOCHOWY NA BIELANY WROCłAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 11:10 Chodzi mi o ulice RYŻOWĄ nie o centrum handlowe jak bede jechac trasa to mam nie zjezdzac na Wroclaw tylko na KłODZKO?moglbys mi to dokladnie wytlumaczyc i co potem jak bede jechac na Kłodzko to gdzie dalej jechac caly czas prosto i dojade do Bilean???sorry ze tak pytam ale w zyciu nie bylam we Wroclawiu i wogole nie znam topografi miasta z gory wielkie dzieki za odp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: JAK DOJECHAć Z CZęSTOCHOWY NA BIELANY WROCłAW IP: *.kom / *.os1.kn.pl 06.02.06, 11:51 Nie możesz zjechac na Wrocław tylko musisz kierowac sie na Klodzko/ Kudowe Zdrój. Kiedy sie wybierasz do Wroclawia? Odpowiedz Link Zgłoś
piast9 Re: JAK DOJECHAć Z CZęSTOCHOWY NA BIELANY WROCłAW 06.02.06, 18:10 Gość portalu: m napisał(a): > sorry ze tak pytam ale w zyciu nie bylam we Wroclawiu i wogole nie > znam topografi miasta z gory wielkie dzieki za odp Bielany Wrocławskie to jest miejscowość położona POZA granicami Wrocławia. Autostrada przebiega własnie pomiędzy Wrocławiem a Bielanami. Z węzła zjeżdżasz na Kłodzko, przejeżdżasz skrzyżowanie ze światłami, i już są Bielany Wrocławskie. Ryżową na Bielanach będziesz już misiała znaleźć pytając przygodnych tubylców. Mapa by Ci się przydała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dach3 Re: JAK DOJECHAć Z CZęSTOCHOWY NA BIELANY WROCłAW IP: *.akron.wroc.pl / *.akron.net.pl 06.02.06, 18:27 www.arch-e.com/bielany/foto/mapka.jpg Przyjemnego pobytu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dach3 Re: JAK DOJECHAć Z CZęSTOCHOWY NA BIELANY WROCłAW IP: *.akron.wroc.pl / *.akron.net.pl 06.02.06, 18:30 Strzałką zaznaczone nowe osiedle. Twoja ul. Ryżowa troszkę wyżej. Pozdrwaiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: JAK DOJECHAć Z CZęSTOCHOWY NA BIELANY WROCłAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 09:59 Baaaaaaaaaaaaardzo dziekuje juz wszystko wiem :-) ulice znajde bez problemu jeszcze raz wielkie dzieki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALA WAL OD RAZU DO BERLINA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 11:52 CALY CZAS PROSTO I ZATRZYMAJ SIE W BERLINIE. TAM NAPRAWDE MOZNA ZROBIC ZAKUPY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: WAL OD RAZU DO BERLINA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 17:25 zawsze znajdze sie jakis "bardzo madry forumowicz "w tym wypadku forumowiczka...w kazdym razie dziekuje za wszystkie odp bardzo mi to pomoze :-) Odpowiedz Link Zgłoś