Gość: ACHIM IP: *.geol.uni-heidelberg.de 17.11.02, 20:09 KWACHU - OTWIERAJ DALEJ GRANICE NA WSCHOD! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Grozili, że sprzedadzą nerkę porwanej IP: *.dip.t-dialin.net 17.11.02, 20:23 Głupi komentarz.Na tej samej zasadzie Polacy nie powinni mieć wstepu do Niemiec czy innych krajów zachodnich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Grozili, że sprzedadzą nerkę porwanej IP: *.dialup.mindspring.com 17.11.02, 21:26 Gość portalu: ja napisał(a): > Głupi komentarz.Na tej samej zasadzie Polacy nie powinni mieć > wstepu do Niemiec czy innych krajów zachodnich. Wcale nie taki glupi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Popieram IP: Fosa.t8.ds.pwr.wroc.pl:* / *.t8.ds.pwr.wroc.pl 18.11.02, 14:45 Zgadzam się, skoro na Zachodzie mają nas za "polaczków", to dlaczego my nie mamy podobnie traktować "ruseczków" i tym podobnych.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betka Re: Grozili, że sprzedadzą nerkę porwanej IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.11.02, 00:12 Gość portalu: ACHIM napisał(a): > KWACHU - OTWIERAJ DALEJ GRANICE NA WSCHOD! Chyba nie czytasz uwaznie wiadomosci? Wnet beda im potrzebne wizy zeby do nas wjechac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: gosciu nie swiergol IP: *.kat.forthnet.gr 18.11.02, 00:27 Ty na pewno nie wylozysz kasy na ich utrzymanie... A w koncu to przecie nasi najlepsi przyjaciele.... A zeby ruskim grac na nosie ukladalismy sie z tymi bandytami ukrainskimi. A wiec nie swiergol palancie.... Albanczykow przyjelismy to w zamian poczestowali nas mafia.. Teraz przyjmojemy nastepne scierwa ,czeczenskie ciekawi mie ich podziekowanie jakie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Re: Grozili, że sprzedadzą nerkę porwanej IP: trupek:* / 192.168.1.* 18.11.02, 03:16 A co by było ,gdyby to była osoba w której nie zaangażowałaby się niemiecka policja ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wzrokowiec Szybcy antyterrorysci IP: 212.160.183.* 18.11.02, 10:54 Podoba mi sie fragment, ze, pomimo iz kobieta miala przystawiony do glowy pistolet, to antyterrorysci obezwladnili faceta. Dzielne chlopaki! Lepsze od moskiewskiej "Alfy", bo skuteczniej i bez gazu sie obylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikki Re: Szybcy antyterrorysci IP: *.mst.gov.pl 18.11.02, 12:13 Mi sie podobalo ze najpierw rozpieprzyli drzwi w kilku sasiednich domach. Moze chcieli pocwiczyc bezposrednio przed akcja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Szybcy antyterrorysci IP: proxy / *.arcor-ip.de 18.11.02, 13:29 a mi nie podoba sie to, ze (takze) za moje podatki sie opierdalasz w robocie: IP: *.mst.gov.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arko Re: Szybcy antyterrorysci IP: *.pool.mediaWays.net 18.11.02, 17:53 Gość portalu: m napisał(a): > a mi nie podoba sie to, ze (takze) za moje podatki sie > opierdalasz w robocie: > > IP: *.mst.gov.pl chyba jednak za niemieckie-arcor... Odpowiedz Link Zgłoś