Dodaj do ulubionych

ANKIETA: ILU FORUMOWICZOW MA CLINICI (takie spodnie;)

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 19:32
napisz jaki model!
Obserwuj wątek
    • Gość: dziura Re: ANKIETA: ILU FORUMOWICZOW MA CLINICI (takie spodnie;) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 19:34
      Ja mam takie z dziurami na tyłku.
      • Gość: MKK Re: ANKIETA: ILU FORUMOWICZOW MA CLINICI (takie spodnie;) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.10.01, 23:27
        Były już kolory majtek, czas tiepier na spodnie. Niech będzie! Nie mam pojęcia
        co to takiego "clinici" (skojarzenie mam w kierunku medycznym), ale ja
        używam "americanosów" 742 shy girl. Co do skarpet - mam ulubione szare z papcio
        Smerfem w okolicach kostki.
        • Gość: cojak Re: ANKIETA: ILU FORUMOWICZOW MA CLINICI (takie spodnie;) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.10.01, 23:36
          Ja osobiście nie noszę.
        • Gość: vic Re: MKK IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 09:39
          Myślę.że ty i ja to nie ten rocznik żeby od razu wiedzieć co to za spodnie.Mam
          w domu eksperta i dowiedziałem sie ,że jest to model ,gdzie tzw "krok" jest w
          okolicy kolan dzięki temu największy rozstaw stóp jest mniejszy od długości
          deskorolki.Ułatwia to jazdę.Nazwa pochodzi zdaję się od producenta.Ze znanych
          mi miejsc,gdzie można obejrzeć takie spodnie to Smoluchowskiego koło stołowki
          PW i Kozanów okolice Pałuckiej.Zdejmij nogę z gazu w tych miejscach.
          • Gość: MKK Re: vic IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.10.01, 11:05
            Dziękuję za info. Prawda wylazła na wierzch jak palec z dziurawej skarpetki:
            jam nie ten rocznik.

Nogę z gazu należy również zdjąć w okolicach "województwa" zwłaszcza o północy.
            Raz mi taki jeden "przeciął" drogę u wylotu z wiaduktu, bo miał ochotę nabrać
            speedu (i nabrał!).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka