Dodaj do ulubionych

Szukam niani!

20.01.11, 17:05
Jak w temacie. Moja 13 miesięczna córka chodzi do żłobka i niestety strasznie choruje. Może znacie jaką godną polecenia osobę, która nie będzie też bardzo kosztowna. Być może te dwie sprawy w opinii niektórych się kłócą, ale mamy dość trudną sytuację finansową (kredyt mieszkaniowy itd.) - jak wiele rodzin. Długo się przed tą decyzją broniłam bo ogólnie jestem zadowolona ze żłobka (państwowego!) do którego chodzi mała, ale nie mam wyjścia. Może znacie (chętnie w Ząbkach) kogos komu nie balibyście się powierzyć własnego dziecka. Jakaś sprawna pani na emeryturze albo nawet mama siedząca w domu z własnym dzieckiem.

Pracuję na zmiany, byłaby to praca co drugi dzień rano i popołudniu. Pewnie średnio wyszło by około 6-7 godzin dziennie
Obserwuj wątek
    • mechanik77 Re: Szukam niani! 20.01.11, 18:14
      chętnie zaopiekuje się Twoim dzieckiem u siebie w domu, opiekuje się moją 14 miesięczną córką, jestem z zawodu nauczycielem i logopedą , mam przygotowanie pedagogiczne....pzdr
    • yulia1984 Re: Szukam niani! 20.01.11, 18:21
      witam serdecznie. Mieszkam w Markach i mam 4 letnia corcie ktora chodzi do przedszkola. Jesli jest pani zainteresowana prosze o kontak na email madzia3006@wp.pl
    • tylkocafe Proszę sprawdzić pocztę :) 20.01.11, 23:53
      Pozdrawiam
    • ikonka9 Re: Szukam niani! 21.01.11, 09:32
      Chetnie zaopiekuje sie pani corka u siebie w domu.Mieszkam na ul.Powstancow,jestem mama 4-letniego chlopca. tel.783027203
    • szokama Re: Szukam niani! 21.01.11, 16:49
      Witam,
      Bardzo proszę o kontakt pod numer tel. 508 064 309.
      Jestem pedagogiem, ale obecnie wychowuję swoją 16 miesięczną córeczkę w domu i bardzo przydałoby nam się miłe towarzystwo:) Mam doświadczenie w opiece nad większą ilością dzieci i referencje. Pozdrawiam
      Małgorzata
      • only-karola Re: Szukam niani! 26.01.11, 21:49
        Dziękuję wszystkim za odzew i przepraszam, że sama jeszcze nie odpisałam, ale wszyscy w domu jesteśmy chorzy. Mam nadzieję, że do weekendu wyjdziemy na prostą i wtedy się odezwę. W każdym razie sprawa jest nadal aktualna.
        Pozdrawiam serdecznie
        • szokama Re: Szukam niani! 28.01.11, 14:54
          Zyczę dużo zdrowia i czekam z niecierpliwością na kontakt. Pozdrawiam.Niania Gosia:)
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka