jjasio 28.11.02, 16:24 indyka, rozumie się. dzisiaj świeto dziękczynienia. a w koncu w Pakcie Północnoatlantyckim jesteśmy i do czegoś to zobowiązuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: duzY Aż dziw, że Kwaśniewski, IP: *.dtvk.tpnet.pl 28.11.02, 16:37 choć ciężko chory na serce (przesuwa mu się z lewej na prawą stronę), do tej pory wzorem Nowego Wielkiego Brata nie ułaskawił jakiejś kokoszki (to dla zachowania proporcji). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaccek Re: Aż dziw, że Kwaśniewski, IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 28.11.02, 16:59 Moze TV nie ogladal? Zreszta z ulaskawien ptaszkow, to poprzednik byl zanny."Slowik" np. A swieto przyjemne, w mojej okolicy zalatuje pieczystym juz od wczoraj. A ze na "proszonego" indyka ide to juz od dwoch dni nie jem,z oszczednosci.Oczywiscie flaszke w gosci zabieram, jezeli jej sie nic przed kolacja nie stanie, bo zakretka cos poluzowana.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balanescu Re: Aż dziw, że Kwaśniewski, IP: *.media4.pl 28.11.02, 23:03 jajaccek, może opowiedz coś o swoich tropikalnych wakacjach? polityka bagnem jest, wolę czytać o palmach, gorącym piasku na plaży, koktajlach podawanych przez barmana w słomkowym kapeluszu i cygarem w zębach itp. :) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaccek Re: Aż dziw, że Kwaśniewski, IP: *.chicago-08-09rs.il.dial-access.att.net 28.11.02, 23:27 Gość portalu: balanescu napisał(a): > przez barmana w słomkowym kapeluszu i cygarem w zębach itp. :) > pozdr. Wlasnie odebralem zdjecia , i po raz drugi wchodze w klimaty.::) Krucho u mnie z czasem, ostatnio.:)No i ta opalenizna. A tu swieto i tzreba sie wykapac. Wszystko mi zlezie!!!:)))Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: A Szanowna Redakcja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.11.02, 16:59 jakąś kaczkę mogłaby puścić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaccek Re: pieczemy? IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 28.11.02, 17:14 Mam jedna, nieswieza troszke.:(( Dobrobyt idzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś