mephisto 08.03.06, 07:55 Co myslicie o najnowszej okladce Panoramy Dolnoslaskiej z okazji dnia kobiet? Powrot do minionej epoki, czy kontynuacja ciekawego swieta odcietego od komunistycznej schedy... wiecej: www.dolnoslaska.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: azja Re: Panorama Dolnośląska - okladka na Dzień Kobie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.06, 08:01 nie no, ale co ty goździków nie lubisz, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
mephisto Re: Panorama Dolnośląska - okladka na Dzień Kobie 08.03.06, 08:03 Lubie, ale wiesz jak niektorym to sie kojarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
bunia_bunia Re: Panorama Dolnośląska - okladka na Dzień Kobie 08.03.06, 08:06 zaraz jak juz ktoś mądry pisał to wcale nie jest święto komunistyczne ale z uwielbianej ameryki, to raz a dwa zlikwidujmy tez dzień matki buuuu ja tam chętnie goździka przyjme i rajstopki ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mephisto Re: Panorama Dolnośląska - okladka na Dzień Kobie 08.03.06, 08:12 Moze i nie komunistyczne. Malo kto wie, ze to a Hameryki z Coca-Cola przyjechalo. W mniemaniu wiekszosci spoleczenstwa, rodowod komunistyczny ma to swieto. Niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
mephisto Re: Panorama Dolnośląska - okladka na Dzień Kobie 08.03.06, 08:13 Ja zamierzam dzis dac pare gozdzikow! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azja Re: Panorama Dolnośląska - okladka na Dzień Kobie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.06, 08:19 ale gdzie ty kupisz te goździki? owszem są jakieś syfiaste kalie, cyklameny, anturium - ale gdzie im do goździka. Odpowiedz Link Zgłoś
mephisto Re: Panorama Dolnośląska - okladka na Dzień Kobie 08.03.06, 08:21 Sprawdz na pl. Solnym. ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
bunia_bunia goździki 08.03.06, 08:22 są np w kwiciarni przy pl .koościuszki :) kupowałam ostanio koleżance i nawet piękne czerwone są :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azja Re: goździki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.06, 12:10 thx, buńka. wprawdzie goździki powinnam dostać , ale jak się ten mój piękniś nie zorientuje, to trzeba będzie sobie kupić. a tak swoją drogą, to w metrze powinna być taka kwiaciarnia, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
bunia_bunia kochanaaa azjooo 08.03.06, 12:49 nie uwierzysz musiałam jechać coś załatwić (oczywiście dojazd meterem) i dostałam piękne nylonowe pończoszki nie żadne tam samonośne i bukiet goździków a to wszytsko z życzeniami od dyrekcji i męskiej częsci parcowników metra ależ mówie ci mi sie humor poprawił :)) ps. kwiaciarnia jest i nawet mają gozdziki ale słaby wybór...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azja buńko kochanaaa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.06, 13:30 mam nadzieję,że gożdziki były w celofanie, czy celafonie, czy cefalonie, no nie wiem jak się to mówi, czy w takim papierze śniadaniowym ze szpileczką? jak ja ci normalnie zazdroszczę, no chyba się kopsnę do metra- może chociaż jakieś przeciwżylakowe ponczochy jeszcze dostanę,byle nie były beżowe. Odpowiedz Link Zgłoś
bunia_bunia Re: buńko kochanaaa 08.03.06, 13:36 oczywiście że w szarym pakowym papierze nie w żadnym tam clefao.. cefalo... tfuuu no w niczym taki a szpileczka bez kolorwego łepka leć lec konecznie pończoszki tylko beżowe aha no i zpaomniałam paczke ziarnistej arabiki całe 10 dkg dostałam jak wpadniesz do mnie to cie uracze pyszną po turecku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azja Re: buńko kochanaaa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.06, 13:44 ale tylko w szklance.a potem dolewka. Odpowiedz Link Zgłoś
bunia_bunia na specjalne okazje 08.03.06, 13:48 to ja mam musztardóweczki z wzorkiem w kratkę, dobra lece może załoze okulary i czapke i fuksnie mi sie jeszcze jeden komplet dostanę i bede miała dla mamy na 26 maja....paaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag Re: Panorama Dolnośląska - okladka na Dzień Kobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 11:58 i dobrze Odpowiedz Link Zgłoś