Dodaj do ulubionych

Panorama Dolnośląska - okladka na Dzień Kobiet

08.03.06, 07:55
Co myslicie o najnowszej okladce Panoramy Dolnoslaskiej z okazji dnia kobiet?
Powrot do minionej epoki, czy kontynuacja ciekawego swieta odcietego od
komunistycznej schedy...

wiecej: www.dolnoslaska.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: azja Re: Panorama Dolnośląska - okladka na Dzień Kobie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.06, 08:01
      nie no, ale co ty goździków nie lubisz, czy jak?
      • mephisto Re: Panorama Dolnośląska - okladka na Dzień Kobie 08.03.06, 08:03
        Lubie, ale wiesz jak niektorym to sie kojarzy...
        • bunia_bunia Re: Panorama Dolnośląska - okladka na Dzień Kobie 08.03.06, 08:06

zaraz jak juz ktoś mądry pisał to wcale nie jest święto komunistyczne ale z uwielbianej ameryki, to raz a dwa zlikwidujmy tez dzień matki buuuu
          ja tam chętnie goździka przyjme i rajstopki ;))
          • mephisto Re: Panorama Dolnośląska - okladka na Dzień Kobie 08.03.06, 08:12
            Moze i nie komunistyczne. Malo kto wie, ze to a Hameryki z Coca-Cola
            przyjechalo.
            W mniemaniu wiekszosci spoleczenstwa, rodowod komunistyczny ma to swieto.
            Niestety...
          • mephisto Re: Panorama Dolnośląska - okladka na Dzień Kobie 08.03.06, 08:13
            Ja zamierzam dzis dac pare gozdzikow! :-)
            • Gość: azja Re: Panorama Dolnośląska - okladka na Dzień Kobie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.06, 08:19
              ale gdzie ty kupisz te goździki? owszem są jakieś syfiaste kalie, cyklameny, anturium - ale gdzie im do goździka.
              • mephisto Re: Panorama Dolnośląska - okladka na Dzień Kobie 08.03.06, 08:21
                Sprawdz na pl. Solnym. ;-P
              • bunia_bunia goździki 08.03.06, 08:22
                są np w kwiciarni przy pl .koościuszki
                :) kupowałam ostanio koleżance i nawet piękne czerwone są :D
                • Gość: azja Re: goździki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.06, 12:10
                  thx, buńka. wprawdzie goździki powinnam dostać , ale jak się ten mój piękniś nie zorientuje, to trzeba będzie sobie kupić. a tak swoją drogą, to w metrze powinna być taka kwiaciarnia, nie?
                  • bunia_bunia kochanaaa azjooo 08.03.06, 12:49
                    nie uwierzysz musiałam jechać coś załatwić (oczywiście dojazd meterem) i dostałam piękne nylonowe pończoszki nie żadne tam samonośne i bukiet goździków a to wszytsko z życzeniami od dyrekcji i męskiej częsci parcowników metra ależ mówie ci mi sie humor poprawił :))
                    ps. kwiaciarnia jest i nawet mają gozdziki ale słaby wybór......
                    • Gość: azja buńko kochanaaa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.06, 13:30
                      mam nadzieję,że gożdziki były w celofanie, czy celafonie, czy cefalonie, no nie wiem jak się to mówi, czy w takim papierze śniadaniowym ze szpileczką?
                      jak ja ci normalnie zazdroszczę, no chyba się kopsnę do metra- może chociaż jakieś przeciwżylakowe ponczochy jeszcze dostanę,byle nie były beżowe.
                      • bunia_bunia Re: buńko kochanaaa 08.03.06, 13:36
                        oczywiście że w szarym pakowym papierze nie w żadnym tam clefao.. cefalo... tfuuu no w niczym taki a szpileczka bez kolorwego łepka
                        leć lec konecznie pończoszki tylko beżowe aha no i zpaomniałam paczke ziarnistej arabiki całe 10 dkg dostałam jak wpadniesz do mnie to cie uracze pyszną po turecku
                        • Gość: azja Re: buńko kochanaaa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.06, 13:44
                          ale tylko w szklance.a potem dolewka.
                          • bunia_bunia na specjalne okazje 08.03.06, 13:48

to ja mam musztardóweczki z wzorkiem w kratkę, dobra lece może załoze okulary i czapke i fuksnie mi sie jeszcze jeden komplet dostanę i bede miała dla mamy na 26 maja....paaaa
    • Gość: ag Re: Panorama Dolnośląska - okladka na Dzień Kobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 11:58
      i dobrze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka