Dodaj do ulubionych

Era Śląsk - bo to słaby zespół jest

IP: *.chello.pl 14.03.06, 21:33
kocham Jadźkę
Obserwuj wątek
    • Gość: michal70 Re: Era Śląsk - bo to słaby zespół jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 22:07
      Jaworski piszesz glupoty.Jeszcze sie o tym sam przekonasz!!!
      • Gość: tiopp Re: Era Śląsk - bo to słaby zespół jest IP: *.wroclaw.mm.pl 14.03.06, 23:07
        Brawo. Bardzo mądra i rzeczowa wpowiedź, podparta faktami.
        • Gość: melan kto kupił Śląsk?? IP: *.os1.kn.pl 15.03.06, 19:30
    • Gość: mr.statler Re: Era Śląsk - bo to prawda jest IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 14.03.06, 22:25
      Takiej nędzy dawno nie widziałem, a pamiętam jeszcze mecze gdy Darek Zelig grał
      :( tragedia w moim kochanym Śląsku. Jankowski powinien dobierać malarzy do
      remontu , a nie koszykarzy do zespołu.
    • Gość: biim Re: Era Śląsk - bo to słaby zespół jest IP: *.kom / *.os1.kn.pl 14.03.06, 23:18
      a gdzie jest poseł schetyna ???

• Gość: quixotic Re: Era Śląsk - bo to słaby zespół jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 00:09
      A ja uważam, niestety że Śląskbędzie pierwszymzespołemktóry przegra z
      Notecią!!!!
      • Gość: WrocławGaj Re: Era Śląsk - bo to słaby zespół jest IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 15.03.06, 01:57
        Porażka z Notecia to byłby śmiech na sali!Ale gra Śląska rzeczywiście jest
        mizerna...!!!
    • Gość: Paweł Re: Era Śląsk - bo to słaby zespół jest IP: *.dint.wroc.pl 15.03.06, 08:03
      Byłem tu Paweł 15.03.2006
      • Gość: Paweł Re: Era Śląsk - bo to słaby zespół jest IP: *.dint.wroc.pl 15.03.06, 08:05
        To już jest koniec już nie będę występować.
        • lessnow Re: Era Śląsk - bo to słaby zespół jest 15.03.06, 18:26
          Rzeczywiście tak słabej druzyny to nigdy nie było.Porażka z Notecia o tym
          zaświadczy.Tak mi przykro p.Schetyna do czego pan doprowadził.
    • Gość: filgra Filmy: Era Śląsk vs. Stal Ostrów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 18:29
      slask-wroclaw.com/news.php?id=503
    • Gość: Jaro WKS Re: Era Śląsk - bo to słaby zespół jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 19:16
      To, że Śląsk jest w kiepskiej sytuacji większośc wie. Jednak artykuł jest na
      prawde beznadziejny... Autor COŚ wie o koszykówce, Śląsku itd., ale na pewno
      jest to zbyt mała wiedza na pisanie POWAŻNYCH artykułów... vide chociażby
      ocenianie roli w drużynie poszczególnych zawodników.
    • Gość: CPJŚ Re: Era Śląsk - bo to słaby zespół jest IP: *.tvgawex.pl 15.03.06, 22:04
      CPJŚ!
      • Gość: wkswrocplTOM Re: Era Śląsk - bo to słaby zespół jest IP: 194.146.219.* 15.03.06, 22:44
        wal sie z tym tekstem leszczu CPWS
    • Gość: Jachopulos Trenerze Zyskowski nie zapominaj o Skibniewskim! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 16.03.06, 00:11
      Można się sprzeczać co do słuszności tez autora powyższego artykułu. Ale co do
      Skiby to nie ma wątpliwości że on jest ostatnią deską na przełamanie tego
      impasu. Na pewno Skibniewski jest lepszym rozgrywającym od Johnsona choć czasami
      gubi piłki w ataku , ale potrafi niekonwencjonalnie zagrać co pokazał nawet już
      w kilku meczach euroligi i ma ułożony rzut za trzy punkty. Tym bardziej dziwi że
      trener Zyskowski nie wpuścił go na końcówkę meczu ze Stalą , i powierzył grę
      amerykanom którzy dobrym rzutem i rozegraniem nie grzeszą. To Johnson i Kelly
      powinni być zmiennikami Skiby a nie na odwrót i dobrze żeby i trener Śląska był
      tego świadom już w najbliższym meczu.
      • Gość: Głośnik Re: Trenerze Zyskowski nie zapominaj o Skibniewsk IP: 156.17.253.* 16.03.06, 09:06
        W poniedziałek Schet sprzedał Erę-Śląsk? Komu? Może wiecie?
        • Gość: Waldek z ochrony Re: Trenerze Zyskowski nie zapominaj o Skibniewsk IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 16.03.06, 15:41
          Mnie :)
          • p.bera a gdzie zielinski? 19.03.06, 00:42
            przeciez gosc sie marnuje? a co sie stalo z chanasem? gdzie odszedl bo nie w
            temacie jestem?
    • Gość: Fietja Re: Era Śląsk - bo to słaby zespół jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 23:11
      Beznadziejny redaktor. Chyba sfrustrowany własnym życiem osobistym. ;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka