Dodaj do ulubionych

Szukam absolwentów V LO

13.10.01, 18:47
Poszukuję absolwentów V LO, którzy zdawali maturę 25 lat temu, w 1976 roku. Nie
mieszkam teraz we wrocławiu i niektóre rocznice mi umykają. Prosze o kontakt na
forum.
Obserwuj wątek
    • Gość: kodeks Re: Szukam absolwentów V LO IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.01, 03:50
      A 75 nie może być?
      • Gość: MKK Re: Szukam absolwentów V LO IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.10.01, 18:23
        Gość portalu: kodeks napisał(a):

> A 75 nie może być?

A 80 nie może być?
        • Gość: hrabiaa Re: Szukam absolwentów V LO IP: *.eu.org 14.10.01, 20:52
          Szukacie do klubu emerytów ?
          • Gość: MKK Re: Szukam absolwentów V LO IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.10.01, 22:46
            JNP Hrabio
            nie chwaliłeś się nam - jak do tej pory - że Tyś z naszej szajki.
            • Gość: Janek Re: Szukam absolwentów V LO IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.01, 22:55
              Oj Gosiu, Gosiu problemy z egzaminami forumowymi będą. Notatek się nie
              przegląda. Toć przecie pisałem, że Jaśnie Panie Hrabiemu i jego wiernemu słudze
              papiery ukradli w czasie rewolucji pażdziernikowej. A Diabełek juz mnie
              zdradził, że Matuzalemem jestem. Jaśnie Pan Hrabia wojny z Japończykami nie
              pamięta, w przeciwieństwie do mnie, bom pod Cuszimą byłem.
              • Gość: MKK Re: Szukam absolwentów V LO IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.10.01, 23:09
                Och, Janku, to z powodu mego wieku. Pamięć już nie ta, a i kilobajty wolniej
                się kręcą.
                A jak J(aśnie)N(am)P(anujący) Hrabia zapytał:
                "Szukacie do klubu emerytów?
                to na słowo "emeryt" od razu zapaliła mnie się czerwona lampionka.
                • Gość: Janek Re: Szukam absolwentów V LO IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.01, 23:15
                  Emeryci tak długo jak my nie żyją. ZUS by zbankrutował. Majątki JPH pozwalają
                  nam kolejnego stulecia w szczęściu i dobrobycie dożyć. Pozdrawiam.
                  • Gość: MKK Re: Szukam absolwentów V LO IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.10.01, 23:19
                    Gość portalu: Janek napisał(a):

> Emeryci tak długo jak my nie żyją. ZUS by zbankrutował. Majątki JPH pozwalają
                    > nam kolejnego stulecia w szczęściu i dobrobycie dożyć. Pozdrawiam.

hmmm, majątki, powiadasz

a o kozie coś nie wspominasz, a toć to przecież skarb!

• Gość: Janek Re: Szukam absolwentów V LO IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.01, 23:26
                      Kozie mleko, dozowane wewnętrznie ale nie za często pozwala na utrzymanie łysej
                      głowiny nad klawiaturą i jaką taką pracę palców wskazujących na tejże
                      klawiaturze. Jaśnie Pan Hrabia tylko mleko od kozić górskich spożywa. To i
                      buszuje po całym świecie.
                      • Gość: hrabiaa Re: Szukam absolwentów V LO IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.01, 08:11
                        Tak myślałem. Janek pod Cuszimą otrzymał od Japońca ikebaną. Pomnięszało mu
                        się. Tak mu dobrze szło już pod Cecorą. Przetrzymał Racławice. Zuch.
                        Teraz, niestety będziemy Go dowozić do Klubu Emerytów w V LO. Może nieboraczek
                        przypomni sobie, że karierę rozpoczynał pod Cedynią.
                        Niestety, nie mam przyjemności być w waszym elitarnym "Klubie pod V"
                        Mój klub to TBS. Choć barwy klubowe można zmienić.
                        • Gość: MKK Re: Szukam absolwentów V LO IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.10.01, 09:17
                          Gość portalu: hrabiaa napisał(a):
                          (...)
                          > Niestety, nie mam przyjemności być w waszym elitarnym "Klubie pod V"
                          > Mój klub to TBS. Choć barwy klubowe można zmienić.

TBS ?! czy to Towarzystwo Budownictwa Społecznego?! Panie Hrabio - with a little
                          help - pomożemy Ci wyjść z tego :(
                          • Gość: hrabiaa Re: Szukam absolwentów V LO IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.01, 11:42
                            Czy V LO, to Piąta Kolumna Ligii Obywatelskiej ?
                            • Gość: MKK Re: Szukam absolwentów V LO IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 22:12
                              Gość portalu: hrabiaa napisał(a):

> Czy V LO, to Piąta Kolumna Ligii Obywatelskiej ?

I po co mi to było?
                              ;(
                              • Gość: hrabiaa Re: Szukam absolwentów V LO IP: *.eu.org 19.10.01, 21:15
                                Tak myślałem !
    • litka Re: Szukam absolwentów V LO 20.10.01, 21:36
      Dodatek do mojej pierwszej wiadomości. Wy tu sobie robicie podśmie...., a ja na
      poważnie szukam absowlentów. Wcale nie czuję się emerytką, a rocznik 75 mnie
      nie dotyczy, bo nie znałam ludzi, którzy wtedy się męczyli na maturze
      w "Piątce".
      • sac Re: Szukam absolwentów V LO 23.10.01, 09:55
        Pozdrawiam Was wszystkich, Sac
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka