litka 13.10.01, 18:47 Poszukuję absolwentów V LO, którzy zdawali maturę 25 lat temu, w 1976 roku. Nie mieszkam teraz we wrocławiu i niektóre rocznice mi umykają. Prosze o kontakt na forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kodeks Re: Szukam absolwentów V LO IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.01, 03:50 A 75 nie może być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: Szukam absolwentów V LO IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.10.01, 18:23 Gość portalu: kodeks napisał(a): > A 75 nie może być? A 80 nie może być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Szukam absolwentów V LO IP: *.eu.org 14.10.01, 20:52 Szukacie do klubu emerytów ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: Szukam absolwentów V LO IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.10.01, 22:46 JNP Hrabio nie chwaliłeś się nam - jak do tej pory - że Tyś z naszej szajki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Szukam absolwentów V LO IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.01, 22:55 Oj Gosiu, Gosiu problemy z egzaminami forumowymi będą. Notatek się nie przegląda. Toć przecie pisałem, że Jaśnie Panie Hrabiemu i jego wiernemu słudze papiery ukradli w czasie rewolucji pażdziernikowej. A Diabełek juz mnie zdradził, że Matuzalemem jestem. Jaśnie Pan Hrabia wojny z Japończykami nie pamięta, w przeciwieństwie do mnie, bom pod Cuszimą byłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: Szukam absolwentów V LO IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.10.01, 23:09 Och, Janku, to z powodu mego wieku. Pamięć już nie ta, a i kilobajty wolniej się kręcą. A jak J(aśnie)N(am)P(anujący) Hrabia zapytał: "Szukacie do klubu emerytów? to na słowo "emeryt" od razu zapaliła mnie się czerwona lampionka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Szukam absolwentów V LO IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.01, 23:15 Emeryci tak długo jak my nie żyją. ZUS by zbankrutował. Majątki JPH pozwalają nam kolejnego stulecia w szczęściu i dobrobycie dożyć. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: Szukam absolwentów V LO IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.10.01, 23:19 Gość portalu: Janek napisał(a): > Emeryci tak długo jak my nie żyją. ZUS by zbankrutował. Majątki JPH pozwalają > nam kolejnego stulecia w szczęściu i dobrobycie dożyć. Pozdrawiam. hmmm, majątki, powiadasz a o kozie coś nie wspominasz, a toć to przecież skarb! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Szukam absolwentów V LO IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.01, 23:26 Kozie mleko, dozowane wewnętrznie ale nie za często pozwala na utrzymanie łysej głowiny nad klawiaturą i jaką taką pracę palców wskazujących na tejże klawiaturze. Jaśnie Pan Hrabia tylko mleko od kozić górskich spożywa. To i buszuje po całym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Szukam absolwentów V LO IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.01, 08:11 Tak myślałem. Janek pod Cuszimą otrzymał od Japońca ikebaną. Pomnięszało mu się. Tak mu dobrze szło już pod Cecorą. Przetrzymał Racławice. Zuch. Teraz, niestety będziemy Go dowozić do Klubu Emerytów w V LO. Może nieboraczek przypomni sobie, że karierę rozpoczynał pod Cedynią. Niestety, nie mam przyjemności być w waszym elitarnym "Klubie pod V" Mój klub to TBS. Choć barwy klubowe można zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: Szukam absolwentów V LO IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.10.01, 09:17 Gość portalu: hrabiaa napisał(a): (...) > Niestety, nie mam przyjemności być w waszym elitarnym "Klubie pod V" > Mój klub to TBS. Choć barwy klubowe można zmienić. TBS ?! czy to Towarzystwo Budownictwa Społecznego?! Panie Hrabio - with a little help - pomożemy Ci wyjść z tego :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Szukam absolwentów V LO IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.01, 11:42 Czy V LO, to Piąta Kolumna Ligii Obywatelskiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: Szukam absolwentów V LO IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 22:12 Gość portalu: hrabiaa napisał(a): > Czy V LO, to Piąta Kolumna Ligii Obywatelskiej ? I po co mi to było? ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Szukam absolwentów V LO IP: *.eu.org 19.10.01, 21:15 Tak myślałem ! Odpowiedz Link Zgłoś
litka Re: Szukam absolwentów V LO 20.10.01, 21:36 Dodatek do mojej pierwszej wiadomości. Wy tu sobie robicie podśmie...., a ja na poważnie szukam absowlentów. Wcale nie czuję się emerytką, a rocznik 75 mnie nie dotyczy, bo nie znałam ludzi, którzy wtedy się męczyli na maturze w "Piątce". Odpowiedz Link Zgłoś