Dodaj do ulubionych

Pościg za fałszerzami Canona

18.03.06, 00:53
nie napisano jednak ze to sa cyganie. pare razy próbowali mi pod auchan
sprzedac kamere. dziecko zorientowało by sie ze to podróby. pozatym powtazam
ze to cyganie! powiesic ich a nie do wiezienia
Obserwuj wątek
    • bodiniusz Re: Pościg za fałszerzami Canona 18.03.06, 09:28
      Do pierdla przykładnie!!!
      Szczególnie za ten wypadek!
    • Gość: raf cygańscy fałszerze Canona IP: *.wroclaw.mm.pl 18.03.06, 10:43
      Zgadza się to byli cyganie. Oszukiwali przeważnie starsze osoby nie znające się
      na sprzecie elektronicznym. Sprzedawali np. magnetofony z aparatem
      fotograficznym w obudowie przypominajacxej kamere jako kamery Canona. Dobrze, że
      ich złapali. Juz więcej nikogo nie oszukają.
    • Gość: grzesiek Re: Pościg za cyganami fałszerzami Canona IP: *.centertel.pl 18.03.06, 10:53
      wiadomo,że CYGANIE lubują się w różnych oszustwach i krętactwach,a gdy głośno
      sie o tym mówi krzyczą,że to rasizm!
      • Gość: gosc Re: Pościg za cyganami fałszerzami Canona IP: *.iit.cnr.it 20.03.06, 18:07
        > wiadomo,że CYGANIE lubują się w różnych oszustwach i krętactwach,

podobnie jak Polacy

> a gdy głośno
        > sie o tym mówi krzyczą,że to rasizm!

Polacy zwykle w takich przypadkach zaczynają coś ględzić o drugiej wojnie światowej
        • wielki_czarownik Skala zjawiska 20.03.06, 20:06
          Wystarczy porównać ilu Cyganów (procentowo) to przestępcy (prawomocnie skazani) a ilu Polaków i już mamy ciekawe wnioski.
    • gem69 Re: Pościg za fałszerzami Canona 18.03.06, 11:24
      Dajcie spokój, to że ktoś jest złodziejem nie zależy od narodowości ani statusu
      społecznego. Nie pogłębiajcie już wystarczającej przepaści między Polakami a
      innymi Nacjami. Dobrze że wypadek był niegroźny w sumie, no i dobrze że
      sprawców złapano. Spotkałem jedną z tych skodzin pod Leclercem jakiś czas temu.
      Podjechali pod mój samochód, a kiedy otworzyli szybę w swoim i jeden z nich
      próbował mi wcisnąć jakieś cudo to najbardziej rzucił mi się w oczy jego
      przestrzenny garnitur zębów jak u Draculi. Nawet sobie pomyślałem kto kupi
      cokolwiek od takich typków. No jednak ludzie kupują. Nawet chciałem zadzwonić
      na policję bo pomyślałem ze sprzedają kradziony towar. Żałuję teraz że tego nie
      zrobiłem, chociaż kiedyś w podobnej sytuacji nawet po telefonie miałem wrażenie
      ze policja niespecjalnie zareagowała. Więc myślę że to nie wstyd i
      donosicielstwo, jak oferują nam jakieś podejrzane gifty po okazyjnych cenach to
      dzwońcie na policję.
      • Gość: ararre Re: Pościg za fałszerzami Canona IP: *.20.54.194.generacja.pl 18.03.06, 13:08
        ale oni własnie nie sprzedają nic kradzionego! to jest rodzaj sprzedazy
        emocjonalnej. robia wrazenie ze maja ciepły towar i sprzedaja go po 200 zl,
        mowiac ze jest wart 1000. ktos kto daje sie nabrac na ta atrape za 15 zl nie
        specjalnie sie jej przyglada podczas zakupu, bo boi sie ze zostanie posądzony o
        paserstwo. jeden znajomy z 16 lat temu kupił w ten sposób we Włoszech obudowe
        magnetowidu z cegłą w srodku. a swoja droga to i tak sie dziwie, ze ludzie sie
        nabieraja. ja nawet z nimi nie gadam jak podchodza.
    • wolkow44 Re: Pościg za fałszerzami Canona 20.03.06, 19:52
      Tęż pod samym wejściem do Leclerca zatrzymali mnie poraz któryś z koleji
      cyganie, aby sprzedać mi sprzęt fotograficzny, pytanie dlaczego kierownictwo
      Leclerca nie interesuje grupa cyganów którzy nagminnie zaczepiają klientów
      przed ich sklepem,oferując różnego rodzaju podejrzane towary.Gdzie jest
      ochrona.
    • Gość: ttt Re: Pościg za fałszerzami Canona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 22:55
      I jeszcze obywatele romscy którzy wciąż oferują
      markowe perfumy :) najczęściej na parkingu Tesco
      na Bielanach, stoją tak i stoją już wiele miesięcy
      (czasem znikają) i NIE MA MOCNYCH.
      • tomek854 Re: Pościg za fałszerzami Canona 21.03.06, 01:23
        Tak samo w okolicach placu św. Macieja i na Piłsudzkiego też ostatnio...
    • Gość: fakir Re: Pościg za fałszerzami Canona IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.03.06, 10:18
      Za podżeganie sam możesz trafić pod sąd.
      Oszust to oszust i tyle...
      trafiaja sie w kazdym narodzie. Wystarczy popatrzeć na polityków i ich otoczenie:)
    • wari Re: Pościg za fałszerzami Canona 22.03.06, 12:09
      ararre napisał:

> nie napisano jednak ze to sa cyganie. pare razy próbowali mi pod auchan
      > sprzedac kamere. dziecko zorientowało by sie ze to podróby. pozatym powtazam
      > ze to cyganie! powiesic ich a nie do wiezienia

Jak widać, bezkarnie różni faszyści mogą się tu wypowiadać.
      • wari Re: Pościg za fałszerzami Canona 22.03.06, 12:12
        Wczoraj pod OBI i Tesco krążył samochód na słowackich numerach rejestracyjnych
        oferujący aparaty fotograficzne. Nie zrezygnowali więc z tego handlu, może
        tutaj jest po prostu dużo naiwnych i szkoda im opuszczać tego kraju.
        • Gość: kasia Re: Pościg za fałszerzami Canona IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.03.06, 12:15
          A 20.03 koło 18.00 wciskali ten trefny towar pod hitem na Długiej.Nawet się
          zdziwiłam ,ze dzien wczesniej ich złapali a tu znowu są.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka