mimbla5 25.03.06, 11:48 czy ktos moze korzystał z usług firmy "Mr.Krzys" z wrocławia? byliście zadowoleni? a moze polecacie inna firmę? dziękuję pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mimbla5 Re: Katering! Chciałam spytać... 25.03.06, 16:18 serio? nikt nie korzystał? Odpowiedz Link Zgłoś
siarus Re: Katering! Chciałam spytać... 26.03.06, 11:31 tej nie znam! "tylko mistrz grila" bylismy zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Katering! Chciałam spytać... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.06, 22:22 Ja korzystałam z "Pana Krzysia". Na początku ich działalności było wszystko Ok, ale ostatnimi czasy się zepsuli, i to mocno. Spróbuj z WELCOME CATERING SERVICES, są całkiem nieźli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Katering! Chciałam spytać... IP: *.wroclaw.mm.pl 27.03.06, 10:47 pracowałam w mr Krzyś Polecam jeżeli chodzi o surówki sałatki to tak nie polecam gołąbków krokietów itym podobnych widziałam jak przygotowują do nich farsze a tak pozatym firma jest okey Odpowiedz Link Zgłoś
lolik2 Re: Katering! Chciałam spytać... 27.03.06, 12:37 tak, z tym, że zamawiałam pojedyncze obiady, nie organizowałam przyjęcia itd., więc nie moge nic powiedziec o "wieloosobowych" obiadach. jedzenie było zawsze dobre. ale było to ok. rok temu, nie wiem co się tam teraz dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
mimbla5 Re: Katering! Chciałam spytać... 29.03.06, 15:08 dziękuję bardzo za wszystkie rady i odpowiedzi:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś