mimbla5 25.03.06, 16:07 czy moze ktoś korzystał z wrocławskiej firmy "Mr. Krzys"? Jaka jest Wasza opinia? A moze polecacie jakaś inną firmę z Wrocławia bądź okolic? z góry dziekuje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arla5 Re: Katering!!! Chciałam spytać... 25.03.06, 22:36 witaj!u mojego meza w firmie korzystali z "Krzysia".w miare tanio ale jedzenie nie zachwyca jakoscia.moj maz mowil ze zmienili na firme Orange Bar,telefon do nich 071 7933233.sa nieco drozszi ale lepszy smak(sprawdzony na zywym organizmie:) )ich wada to ograniczony rejon dostawy ale nie wiem doladnie o co Tobie chodzi wiec jesli cos to dzwon. Odpowiedz Link Zgłoś
domin19761 Re: Katering!!! Chciałam spytać... 26.03.06, 09:47 u mnie w firmie tez przywozil jedzenie pan Krzyś, ochyda, zimne, i w smaku fuj. nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mimbla5 Re: Katering!!! Chciałam spytać... 26.03.06, 10:08 ślicznie dziękuję! szukam kateringu, bo chciałąbym skorzystać z takich usług w związku z chrztem mojego synka:) juz wiem że krzys odpada:) dziekuje za namiary na orange bar pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
annaparzonka Re: Katering!!! Chciałam spytać... 28.03.06, 10:05 A mi pan Krzys odpowiada niedrogo i smacznie oraz swierze jedzenie codziennie rano gotują nie dosć że obiad z dwóch dań to jeszcze deser albo ciacho albo owoc. nie wiem czy jak z ciepłościa bo u nas wkładają obiady jeszcze do podgrzania. Odpowiedz Link Zgłoś
zabinski Re: Katering!!! Chciałam spytać... 28.03.06, 12:31 A ja uwazam ze "Pan Krzys" ma drogo.ja polecam firmę "Jakar"tel.071 783-40-57 jest tanio i smacznie.firma miesci sie na muchoborze.Sama korzystalam na chrzciny mojej córki.tylko dodam ze nie warto zamawiac jedzenia na os. bo drozej wychodzi.lepiej zamawiac np.20 kotletów,2kg.surówek itd..kobieta ktora przyjmuje zamowienie doradzi ile przypada na jedna osobe miesa i wszystkiego innego zeby sobie obliczyc.polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mimbla5 Re: Katering!!! Chciałam spytać... 29.03.06, 15:09 dziekuję za rady i odpowiedzi:) pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
menadka Re: Katering!!! Chciałam spytać... 30.03.06, 10:11 MR Krzyś i Pan Krzyś to dwie różne firmy. MR Krzyś jest np. w Epi, jadłam ich rybe po grecku i niestety nieco się strułam. Pan Krzyś wozi przywozi nam czasem obiad do pracy i jesteśmy zadowoleni. Pierogi ruskie - rewelka. Odpowiedz Link Zgłoś