faktywrocek 26.03.06, 21:00 Czy ktoś oglądał w nowej scenografi ? Jakie zdania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mariolka Re: Nowe Fakty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.06, 21:16 a co? robisz badania? Odpowiedz Link Zgłoś
faktywrocek Re: Nowe Fakty 26.03.06, 22:46 Oczywiście że nie robię ale pytam jak się podobały czy lepsze czy gorsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rocky Re: Nowe Fakty IP: *.wroclaw.mm.pl 26.03.06, 21:21 co to jest ? te fakty ? TV ? faktem jest , żewe Wrocku są ciekawe predstawienia np. PWST Fantastics albo to , że powstał ciekawy kaberet www.kabaretklaps.pl a Wy o tym dinozaurze pożerającym nasze pieniądze czyli tv publiczna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mroberto Nowe Fakty O.K - ale... IP: 87.207.159.* 26.03.06, 23:53 Kakty są O.K jedynie brakuje mi filmowego skrotu z wydarzen, a w pogodzie na samym koncu godziny wschodu i zachodu slonca oraz informacji o fazach ksiezyca. Jak ktos to czyta z redakcji Faktow prosilbym o powrot tych punktow do ramowki. Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza36 Re: Nowe Fakty O.K - ale... 27.03.06, 00:01 a ja proszę jeszcze o znaki zodiaku i wróżby z runa . Do tego adres klubu z masażem i mszy o 3 nad ranem . Proszę nie zapmieć o bułkachnad ranem i klubie gejowskim. No i reklama by się przydała , np, o nawozach sztucznych (naturalne dla Strazy ? miejskiej pozostawiam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wic Ja tez prosze bo nie moge kalendarzyka ulozyc! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 03:13 Nalegam na te fazy ksiezyca bo nie moge w naturalny sposob planowac rodziny, a w koncu macie jednak misje do wypelnienia jako telewizja publiczna! A powaznie mowiac to dramat, co sie dzieje w TVP Klecina. To przechodzi juz calkowicie horrory z Frankensteinem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buba Re: Ja tez prosze bo nie moge kalendarzyka ulozyc IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.03.06, 19:19 o 3.13 to nie dziwię się, że pokazują ci się horrory :) chyba, że piszesz z daleka i ględzisz głupoty Wicu Drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miska Re: Nowe Fakty IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 27.03.06, 08:47 Nie podoba mi się muzyka...tło może być..., ale oczywiście wczorajsza prezenterka bezguście totalne>>>>Widzę, że nawet zmiana tła nic nie pomoże dopoty dopoki prezenterki nie zaczna sie dobrze ubierać, a przede wszytkiem z gustem>>> Dziewczyny!!!!!!!!!zróbcie coś z sobą>>>>>>>>przecież nie trzeba mieć dużo kasy, żeby dobrać odpowiednio kolory a do niebieskiego tła w studio można całkiem ciekawie się ubrać tylko trzeba trochę pomysleć>>>>MY TO WIDZOWIE NAPRAWDę WIDZIMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muka Re: Nowe Fakty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.03.06, 19:21 A mnie się podoba, widać, że coś się tam dzieje. Niebieskie bardziej pasuje. Byleby było co raz więcej informacji z regionu, to i oglądalność im wzrośnie. Kierunek dobry, teraz do roboty !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Nowe Fakty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.03.06, 20:20 tylko czemu wydawac co chwile kase na zmiane oprawy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kati Re: Nowe Fakty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.03.06, 19:48 Bo telewizja powinna się zmieniać, bo tego wymaga WIDZ ! ja tego chcę ! to dobrze, że coś się dzieje i musi się dziać ! a TY co ze skarbówki jesteś, że pytasz o kasę ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telemaniak Re: Nowe Fakty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 16:54 Zmiana tla na niebieskie dobrze FAKTOM zrobila. Szkoda tylko, ze tlo jest graficznie zupelnie bez pomyslu i polotu. Kolor tez srednio trafiony. Zmiana niewiele wniosla nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
kszychol Re: Nowe Fakty 27.03.06, 20:47 napisz może najpierw które Fakty masz na mysli... Te w TVN czy TVP3 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidek Re: Nowe Fakty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.03.06, 19:49 Piszemy o wrocławskich Faktach ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LL brak tvp klecina na satelicie - ekstra! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 19:55 Nie docierają do mnie programy TVP Klecina, bo nie ma ich w przestrzeni kosmicznej (satelicie), za co jestem wdzieczna calemu pokoleniu JP2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matador Mieszanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 18:06 Stare Misie mówią : Od mieszania herbata nie robi sie słodsza.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Muzyka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.03.06, 19:35 tło dobre, ale muzyka mi nie pasuje, za bardzo agresywna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Muzyka IP: 62.111.218.* 31.03.06, 10:55 to wylacz glosnik, nic tylko krytykowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Muzyka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.03.06, 19:08 ja odpowiadam na temat wątku, a to moja opinia, uważam, że nic w niej złego. Poza tym ile głów, tyle gustów, a ta muzyka wg mnie bardziej pasuje do programów reporterskich takich jak "sprawa dla reportera", "uwaga" itp. Nie mogę mieć swojego zdania? Owszem, doceniam zmiany, ktoś się nad tym napracował, jednak można skorzystać z badań marketingowych na iluś tam osobach i sprawdzić, co pasuje widzom. A co do muzyczek w programach informacyjnych, to podoba mi się intro w "Wiadomościach" Odpowiedz Link Zgłoś