viktoria1973 27.03.06, 12:37 Mam wskazania do cesarskiego cięcia i zastanawiam sie nad szpitalem i lekarzem, który dobrze wykona taką cesarkę. W sumie to biorę pod uwage dwa szpitale: Brochów i Dyrekcyjna, gdyż tam mam najbliżej. Poradźcie ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joasiapa Re: cesarka we Wrocławiu 27.03.06, 12:45 Do cesarskiego cięcia polecam dr Saczko z Brochowa. Miałam u niego dwie cesarki. Fachowa opieka, mała, prawie niewidoczna blizna, żadnych powikłań. Telefon 601931326. Odpowiedz Link Zgłoś
malaga13 Re: cesarka we Wrocławiu 10.04.06, 09:33 Cześć, za 2,5 tygodnia mam mieć własnei u niego cesarke. Ale szczerze mówiąc to nie dogadałam sie z nim jeszcze nt szczegółów i mam z=w związku z tym do Ciebie pytanie: czy on bierze cos ekstra za cesarke? namawiał mnie z zzo, ale jakos nie jestem przekonana do tego, wole ogólne jak przy pierwszej cc. Dzięku za odpowiedź.. Odpowiedz Link Zgłoś
joasiapa Re: cesarka we Wrocławiu 13.04.06, 11:46 Nie, nie bierze żadnych pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
annaparzonka Re: cesarka we Wrocławiu 14.04.06, 10:06 Ja miałam cesarkę na Dyrekcyjnej ale nie była planowana więc nie dogadywałam sie z lekarzem ale wszystko było o.k po trzech dniach z córcią wyszłyśmy do domku mała blizna i wogóle o.k Odpowiedz Link Zgłoś
soffica Re: cesarka we Wrocławiu 17.04.06, 11:45 Cesarka na Dyrekcyjnej-nieplanowana. Dr Fuchs - super ginekolog!!! Odpowiedz Link Zgłoś
igus_tryn Re: cesarka we Wrocławiu 19.04.06, 15:26 ja też polecam dr Fuchsa z Dyrekcyjnej Odpowiedz Link Zgłoś
warta15 Re: cesarka we Wrocławiu 20.04.06, 09:53 WIktoria ja mam ten sam problem i co zdecydowałaś się kiedy masz termin napisz do mnie Odpowiedz Link Zgłoś
viktoria1973 Re: cesarka we Wrocławiu 24.04.06, 08:06 Zdecydowałam sie na Brochów a lekarz ...jaki sie trafi :) Już mi jest wszytsko jedno, byle mały był juz na świecie. Kieruję się też tym , aby opieka nad dzieckiem była fachowa, więc tylko w gre wchodził Brochów lub Dyrekcyjna. Termin jeszcze dokładnie nie ustalony, ale gdzies w połowie maja :) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś