jan.kran 12.12.02, 09:53 Jest ktos z " dziewiatki" ? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KK Re: Dziewiate liceum. IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 26.12.02, 14:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK Re: Dziewiate liceum. IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 26.12.02, 14:47 Jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kłapouch Re: Dziewiate liceum. IP: 212.127.78.* 07.01.03, 18:04 Niewiele macie do powiedzenia. Nie dziwię się, to tylko potwierdza opinię o dziewiątce jako szkole nudnej, bezbarwnej, miernej. Jedno z moich dzieci tam chodziło, więc przez 4 lata znaliśmy tę szkołę wprawdzie ze słyszenia, ale za to dość dokładnie. Nic ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena B. obecnie Re: Dziewiate liceum. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.03, 11:58 Przestań kłapać "Kłapouchu". Kończyłam "dziewiątkę" w ciąży, która szkoła to by wytrzymała? Obecnie mój syn będzie zdawać maturę. Pozdrawiam wszystkich nauczycieli i licealistów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juve Re: Dziewiate liceum. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.03, 18:54 Byłam uczennicą 9tki; maturę mam ze śr. 6,0 i obecnie dwa indeksy wyższej uczelni... To zasługa WŁAŚNIE IX LO i jego kadry!!! Oprócz tego na zawsze pozostanie mi bagaż cudownych wspomnień, kawałów oraz grono najwspanialszych przyjaciół. Nijak zatem do rzeczywistości ma się opinia o tym, że 9tka jest nudna i bezbarwna. Nigdy nie bawiłam się tak dobrze, jak przez 4 lata liceum!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Dziewiate liceum. IP: *.direct-adsl.nl 13.06.04, 20:43 Jakieś frustracje wyładowujesz ? Dziecko Ci skrzywdzili ? Za inteligentne było ? Po dwóch wypowiedziach na forum oceniasz jej poziom ? Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Dziewiate liceum. 08.01.03, 01:43 Jestem absolwentka dziewiatki.1974-1978.Wtedy byla to jedna z najlepszych szkol we Wroclawiu.Do dzis korzystam z tego co z niej wynioslam. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ortega Re: Dziewiate liceum. IP: *.dhcp.uno.edu 02.02.03, 05:33 Gratuluje, ale rozwojem umyslowym od czasu matury to chyba nie moge sie zaczwycic. Moze to wplyw "ciala pedagogicznego". Ortega (76-80) Odpowiedz Link Zgłoś
szoppracz1 Re: Dziewiate liceum. 08.01.03, 12:38 Ja też chodziłam do "dziewiątki" - 1990-1994. Wspomnienia mam bardzo różne, do dziś na myśl o niektórych nauczycielkach włosy stają mi dęba. Teraz do tej szkoły chodzi moja siostra - odczucia ma podobne. Odpowiedz Link Zgłoś
mryy Re: Dziewiate liceum. 23.04.04, 21:24 Też jestem z tego rocznika, klasa D Poszukuję ludzi z klasy na zlot z okazji 50-cio lecia Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Dziewiate liceum. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.02.03, 00:41 a ja własnie w zeszłym roku skończyłam te szkołe i wspominam ja CUDOWNIE oczywiście jest tam paru nauczycieli oszołomów zwłaszcza jedna pani od rosyjskiego i taki pan od wfu...Ale atmosfera niepowtarzalna i naprawde jest za czym tęsknic... Acha na temat poziomu:szkoła pozwoliła odnieśc mi niesamowite sukcesy dzieki właśnie zdrowej atmosferze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ma Re: Dziewiate liceum. IP: *.provider.pl 15.05.03, 17:34 Chodzę do IX,dużo można o tej szkole powiedzieć,ale napewno nie to,że jest nudna i bezbarwna.....nauczyciele to przekroj przez wzystkie osobowości (oczywiście nie brakuje oszołomow-pan od matmy;),trzeba zakuwać,ale ogólnie atmosfera przyjazna i fajni uczniowie. Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek2 Re: Dziewiate liceum. 10.06.03, 22:48 ja skończyłam IX LO (94- 98) i słowa złego nie mogę powiedzie serdeczne uśmiechy dla Pani Szuszkiewicz i Pana Jędrychowskiego i Pani Rygus i Pani Basałygo i wielu innych nauczycieli których nazwisk już może nie pamiętam ale pozostaną na zawsze w mojej pamięci!!! całuje agnieszka g. Odpowiedz Link Zgłoś
modlicha Re: Dziewiate liceum. 01.06.04, 12:51 ho ho... Pani Basałygo..ho ho... to byla moja wychowawczyni!! ale co, jak co,lecz lekcje chemi z nia, to byla sama przyjemnosc.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Dziewiate liceum. IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.verizone.com.pl 30.04.04, 00:23 Witam, 1988 - 1992 klasa F Sympatyczna klasa i miłe wspomnienia :) Szpak to był równy gość. pozdrawiam Jarek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Dziewiate liceum. IP: *.fonet.pl / *.crowley.pl 23.05.04, 18:47 pozdrawiam wszytkich za moich czasow prym wiodla pani Nowakowska hahah ojjjj nie jednej osobie dala w kosc pani Ptak /moja wychowawczyni/ w porzadku kobietka pan Gasiorowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehehe Re: Dziewiate liceum. IP: *.rozanka.wroc.pl 01.07.04, 22:45 a ja wlasnie sie dostalam do lo9 ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozwoodka Re: Dziewiate liceum. 02.07.04, 02:46 moja kolezanka byla z 9tki, nazywala sie kasia ramos. znasz? Odpowiedz Link Zgłoś