Dodaj do ulubionych

moje urodziny - Żarłacz

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.10.01, 16:50
Kochani, niedługo kończę 3....któreś urodziny. Uważam, że to bardzo
przygnębiające. Szukam pocieszenia i dobrych słów. Przekażę je wszystkim moim
koleżankom 3..... paro latkom. Niestety, nie tylko Marsha jest coraz starsza...
Obserwuj wątek
    • yetta Re: moje urodziny - Żarłacz 16.10.01, 17:12
      Wszystkiego najlepszego z okazji 30-tych urodzin!
      Nie bądźmy zbyt drobiazgowi, okrągłe rocznice są przecież bardziej lubiane.
      Na pocieszenie: trzydzieści lat mam od dawna i zapewniam Cię, że z każdym
      rokiem ten wiek podoba mi się coraz bardziej. Wprost nie mogę się od niego
      odzwyczaić...
      A poza tym do półmetka masz jeszcze daleko!
      • Gość: hrabiaa Re: moje urodziny - Żarłacz IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.01, 17:14
        Życząc Ci pogodnych, kolejnych dni polecam wizytę u wrózki.
        • Gość: Żarłacz Re: moje urodziny - Żarłacz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.10.01, 17:25
          A propos wróżki, czy Pan Hrabia zna:
          "co różni czarodziejkę od czarownicy?
          -jakieś dwadzieścia lat"
          pozdrawiam i dziękuję za życzenia
    • Gość: Eva Re: moje urodziny - Żarłacz IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 17:28
      Żarłaczku
      Mam 31 lat i czuję się bardzo młodo , czego i Tobie życzę.
      Jak było na imieninach Twojego męża Maksymiliana ?
      Czy byliście w Grzechach ?
      • Gość: Żarłacz Re: moje urodziny - Żarłacz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.10.01, 17:37
        Evuniu,
        byliśmy. Było nieźle, ale nie tak jak zwykle. Były jakieś promocje piwa i
        występy - pożal się Boże- karaoke. Potańczyliśmy do 2:00 i do domciu. Zmieniają
        co trochę wystrój, to dobrze, że się coś dzieje. To co mnie w Grzechach
        fascynuje - to bramka. Nie jacyś napakowani chłopcy, tylko eleganccy starsi
        panowie w garniturach. To jedna z niewielu bramek w mieście, której się nie
        boję.
        • ##wera## Re: moje urodziny - Żarłacz 16.10.01, 18:02
          Wszystkiego najlepszego !!! Takim młodym wiekiem się przejmujesz?

Wrzuć metrykę na dno najbardziej przepastnej szuflady .
          Pomyśl, co ma taka Hrabinia powiedzieć, jak zdmuchuje 122 świeczkę na torcie !
          ( Szanowny Pan Hrabia mam nadzieję wybaczy mi obrazowe porównanie...)
    • Gość: Orange Re: moje urodziny - Żarłacz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.10.01, 18:00
      Żarłacz, kłamczucho! Pisałaś w którymś z postów, że masz 24 i wiesz co mówisz,
      bo mówisz to od lat. To w końcu ile Ci stuknęło?
      • Gość: Żarłacz Re: moje urodziny - Żarłacz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.10.01, 18:02
        no właśnie parę lat temu 24 i tak postanowiłam, że zostanie. Tylko nie wiem, co
        zrobić z wiekiem mojego dziecka
        • Gość: skierka Re: moje urodziny - Żarłacz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.10.01, 18:48
          Gość portalu: Żarłacz napisał(a):

> no właśnie parę lat temu 24 i tak postanowiłam, że zostanie. Tylko nie wiem, co
          >
          > zrobić z wiekiem mojego dziecka
          To bardzo proste, postarać się o następne - młodsze. Zachowasz status quo i urodę
          młodej mamy!
          Kobieta trzydziestoletnia może dać mężczyźnie nie tylko urodę i seks, ale i
          poczucie wartości - postaw sobie pomnika albo cos w tym stylu, niech ma przed kim
          klękać.

• Gość: FraMauro Re: moje urodziny - Żarłacz IP: 213.76.92.* 16.10.01, 19:45
            Żarlaczu,
            mawiaja, ze zycie zaczyna sie po 30-ce. Moge cos o tym powiedziec, ha !
            Wlasciwie to nie jest zle: Alzheimer jeszcze nie atakuje, faceci nie raz nie
            dwa sie ogladna,celulitis nadal pod kontrola,a ostatnie filmowe"idolki":
            Bridget Jones i Ally Mc Beal na pewno maja 30+.
            Wszystkiego dobrego !

• roberto65 Re: moje urodziny - Żarłacz 16.10.01, 20:01
              Najlepsze życzenia Żarłaczu, i żeby wszystkie życzenia i marzenia Ci się w
              życiu spełniły.
              Życzy Ci tego trzydziesto kilku latek Roberto!
            • Gość: Jajaccek Re: moje urodziny - Żarłacz IP: *.chicago-08-09rs.il.dial-access.att.net 16.10.01, 20:06
              Wszystkiego wspanialego.Slonecznego.Pokoju i spokoju.Trafnych wyborow i pelnej
              kiesy.JaJaccek
        • Gość: vic Re: moje urodziny - Żarłacz IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.10.01, 11:35

> no właśnie parę lat temu 24 i tak postanowiłam, że zostanie. Tylko nie wiem, co
          >
          > zrobić z wiekiem mojego dziecka

Wiele lat temu kiedy byłem dzieckiem mój ojciec mowił boże jak te dzieci mam się
          starzeją,a my stale tacy sami.
          Teraz po latach obserwując swoje dzieci wiem ,że miał rację.
          Wszystkiego dobrego.
    • Gość: MKK Re: moje urodziny - Żarłacz IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 20:12
      Jako stanowczo (?) starsza koleżanka, życzę Ci wielu pyszności do skonsumowania
      (również pieniędzy), apetytu rekina, zdrowia rybki.
      Gosia
      • lawok Re: moje urodziny - Żarłacz 17.10.01, 10:00
        O wieku z Paniami ... to tematy nie łatwe i trochę niezręczne.
        Jeżeli mówisz o 3... plus coś to znaczy, że raczej jesteś świeżo po
        trzydziestce, a to już jest pocieszające. Przed Tobą jeszcze parę pięknych
        latek kiedy to będziesz PO TRZYDZIESTCE a nie PRZED CZTERDZIESTKĄ. Tak ogólnie
        to lubię i doceniam dojrzałe kobiety.
        Tobie życzę miłości i pieniędzy oraz wiele wspaniałości podniebienia.

Pzdr
        lawok
        • isis! Urodziny Żarłacza 17.10.01, 23:40
          Wiesz, czego Ci życzę! Jedzonka mniam, żeby nigdy nie brakło forsy na dobre
          restauracje, a może wolisz jednak otworzyć własną? Tego Ci właśnie życzę.
          A niekonsumpyjnie - szczęścia, miłości i szybkiego internetu. Sto lat!
    • Gość: karbol Re: moje urodziny - Żarłacz IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.01, 23:46

> Kochani, niedługo kończę 3....któreś urodziny. Uważam, że to bardzo
      > przygnębiające. Szukam pocieszenia i dobrych słów. Przekażę je wszystkim moim
      > koleżankom 3..... paro latkom. Niestety, nie tylko Marsha jest coraz starsza...

Nieprawda.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka