Gość: T1 IP: *.unregistered.formus.pl 16.10.01, 19:30 Mój rekord Strzelce-Wrocław Rynek- 45min..kto jechał szybciej? PS jechałem ok godz 21 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krnąbrny Re: A4 DO STRZELEC OP. - PIEKŁO NA HIGHWAYU :))))) IP: *.pl 16.10.01, 20:51 wrocław - pułtusk 3h20min Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: A4 DO STRZELEC OP. - PIEKŁO NA HIGHWAYU :))))) IP: 62.8.156.* 16.10.01, 21:23 A co Ty, jakiś VIP jesteś, że na rynek wjeżdżasz samochodem? A na poważnie, czytając takie posty jak Twój włos jeży mi się na głowie. Uważam, że oprócz egzaminu z jazdy i przepisów trzeby by wprowadzić badania osobowościowe dla kandydatów na kierowców. Zdajesz sobie sprawę z tego, że na drodze oprócz Ciebie są też inni użytkownicy? I oni też mają prawo do życia. Chcesz się pościgać - proszę bardzo, za zachodnią granicą masz do dyspozycji 2 tory wyścigowe Formuły 1. Wiesz o tym, że na normalnych autostradach w Niemczech za przekroczenie szybkości więcej niż o 40km/h tracisz automatycznie prawo jazdy, a w niektórych stanach USA możesz nawet wylądować za kratkami? Przydałyby się i u nas takie przepisy, bo to, co dzieje się na drogach, to horror. Jurek (mocno zdegustowany) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . ODR 8019 - CIEMNY MONDEO = POLICAJ !!!!! UWAGA !!!! IP: 212.244.109.* 16.10.01, 23:16 Grasuj a na dokładnie tej trasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gn0m Re: A4 DO STRZELEC OP. - PIEKŁO NA HIGHWAYU :))))) IP: *.dtvk.tpnet.pl 16.10.01, 23:19 Moze sie myle ale Niemcy to chyba jedyny kraj w Europie gdzie nie ma ograniczen szybkosci na autostradach wiec jak mozna je przekroczyc i to ponad 40km/h ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonczek Re: A4 DO STRZELEC OP. - PIEKŁO NA HIGHWAYU :))))) IP: *.pl 16.10.01, 23:30 nie mylisz sie ..tam na autostradzie ograniczen nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: A4 DO STRZELEC OP. - PIEKŁO NA HIGHWAYU :))))) IP: 62.8.156.* 16.10.01, 23:34 Gość portalu: bonczek napisał(a): > nie mylisz sie ..tam na autostradzie ograniczen nie ma... Jeśli znaki drogowe nie mówią inaczej. J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukanio Re: A4 DO STRZELEC OP. - PIEKŁO NA HIGHWAYU :))))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.10.01, 23:43 Gość portalu: Jureek napisał(a): > Gość portalu: bonczek napisał(a): > > > nie mylisz sie ..tam na autostradzie ograniczen nie ma... > Jeśli znaki drogowe nie mówią inaczej. > J. a są bardzo często pozdrawim wszystkich jełopów wyścigowców pamiętajcie ze wasze nerki to poszukiwany towar przejeździłęm autem prawie całą europę i tylko w grecji natknąłem się na wiekszy wysyp kretynów na drogach niż w naszym kraju niestety nie byłem w turcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssaczek Re: A4 DO STRZELEC OP. - PIEKŁO NA HIGHWAYU :))))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.10.01, 02:02 Gość portalu: Lukanio napisał(a): > Gość portalu: Jureek napisał(a): > > > Gość portalu: bonczek napisał(a): > > > > > nie mylisz sie ..tam na autostradzie ograniczen nie ma... > > Jeśli znaki drogowe nie mówią inaczej. > > J. > > a są bardzo często > pozdrawim wszystkich jełopów wyścigowców pamiętajcie ze wasze nerki to > poszukiwany towar > przejeździłęm autem prawie całą europę i tylko w grecji natknąłem się na wieksz > y > wysyp kretynów na drogach niż w naszym kraju niestety nie byłem w turcji > W grecji wysyp to fakt, ale jak ładnie pobocza dekorują, a turcja to dziki zachód. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: A4 DO STRZELEC OP. - PIEKŁO NA HIGHWAYU :))))) 17.10.01, 02:07 ...a w Egipcie (akurat tam nigdy nie byłem, więc nie wiem czy to prawda), sygnalizatory świetlne na skrzyżowaniach są wyłącznie dla...turystów, Egipcjanie ponoć takim czymś jak czerwone światło się nie przejmują i sobie jadą dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vic Re: A4 DO STRZELEC OP. - PIEKŁO NA HIGHWAYU :))))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.10.01, 10:08 roberto65 napisał(a): > ...a w Egipcie (akurat tam nigdy nie byłem, więc nie wiem czy to prawda), > sygnalizatory świetlne na skrzyżowaniach są wyłącznie dla...turystów, > Egipcjanie ponoć takim czymś jak czerwone światło się nie przejmują i sobie > jadą dalej... byłem potwierdzam,choć na szczęście nie ja kierowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T1 Re: do JUrka IP: *.unregistered.formus.pl 17.10.01, 13:50 Drogi Jurku, zgadzam sie z Toba , VIP'em nie jestem, myslałem o parkingu w Rynku. Poza tym nie uwioerze Ci , ze nigdy nie miałes ochoty sprawdzic mozliwosci swojego auta, napisałem ze było to po 21..ruch na trasie był zaden, wiec jesli kogos bym mógł skrzydzic to tylko siebie. Hmmm a co do Niemiec...czu to przypadkiem tam nie ma tzw Freibahn? :) pozdrawiam i nie badz zdegustowany :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roy Re: A4 DO STRZELEC OP. - PIEKŁO NA HIGHWAYU :))))) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.01, 01:17 Juruś podobno mieszkasz w reichu, to wal się z prędkościami podobno na bahnach nie ma limitu prędkości pozdro Opole - ww rynek 35 min Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vic Re: A4 DO STRZELEC OP. - PIEKŁO NA HIGHWAYU :))))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.10.01, 10:15 Takiej totalnej głupoty nie che mi się nawet komentować. pozdrawiam tych co jadą tą trasę 2 razy dłuzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: A4 DO STRZELEC OP. - PIEKŁO NA HIGHWAYU :))))) IP: *.dtvk.tpnet.pl 17.10.01, 13:10 Nic sie nie martw, medycyna czyni cuda i nawet tak wielkiego matoła jest w stanie społeczeństwu przywrócić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T1 Re: A4 DO STRZELEC OP. - PIEKŁO NA HIGHWAYU :))))) IP: *.unregistered.formus.pl 17.10.01, 13:53 Zazdrośc to, zawisc a moze przekora? mimo wszystko pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: A4 DO STRZELEC OP. - PIEKŁO NA HIGHWAYU :))))) IP: *.dtvk.tpnet.pl 17.10.01, 13:57 ani zazdrośc ani przekora ... rozsądek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T1 Re: A4 DO STRZELEC OP. - PIEKŁO NA HIGHWAYU :))))) IP: *.unregistered.formus.pl 17.10.01, 14:00 Hmmm, zazdroszcze.:) mnie czasem adrenalina az roznosi..a takie wyczyny nie zdarzają mi sie często..tylko jak sie bardzo spiesze...ale chyba masz racje..w pociagu mimo wszystko mozna sie wyspac, tylko czasem brak połaczeń lecz to juz całkiem inna historia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: A4 DO STRZELEC OP. - PIEKŁO NA HIGHWAYU :))))) IP: *.dtvk.tpnet.pl 17.10.01, 14:05 sam wybieram podroze autem i nie chciałbym spotkac się maska maska z takim "mistrzem kierownicy". Podoba mi sie życie. A jak brak adrenaliny to lepiej skocz na bungee. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T1 Re: A4 DO STRZELEC OP. - PIEKŁO NA HIGHWAYU :))))) IP: *.unregistered.formus.pl 17.10.01, 14:22 no cóz, po pierwsze nie wiesz jak jezdze, po drugie jesli robi sie ciasno zwalnia, Absolutnie nie uwazam szybkiej jazdy za objaw "meskosci" znam kobiety które jezdza b szybko. Poza tym jesli ktos jezdzi szybko to wcale nie znaczy ze jezdzi zle. PS na bungee skakałem- BOMBA!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: A4 DO STRZELEC OP. - PIEKŁO NA HIGHWAYU :))))) IP: *.dtvk.tpnet.pl 18.10.01, 10:23 nie mówiłem, że ktoś kto jeździ szybko jeździ źle. Ale powiem, że ktoś kto w takim czasie przejeżdza ponad 130 km jest potencjalnym zabójcą. A jeśli masz bezpieczny samochód to on Ciebie ochroni - nie bogu ducha winnego współużytkownika drogi. A wiesz wogóle jak długo auto wyhamowuje z prędkości 200 km/godz. do 100 km/godz.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T1 Re: A4 DO STRZELEC OP. - PIEKŁO NA HIGHWAYU :))))) IP: *.unregistered.formus.pl 18.10.01, 12:54 jak długo ..kilka sekund... ale powtarzam po raz kolejny było pusto...wiec w zasadzie nie było niebezpieczenstwa, natomiast dywagacje nt "co by było gdyby" nie maja sensu bo mozna popasc w paranoje, np, czy nie powinienes chodzic w kasku po ulicy ze wzgledu na fakt ze na Ziemie spada iles tam tysiecy meteorytów? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: A4 DO STRZELEC OP. - PIEKŁO NA HIGHWAYU :))))) IP: *.dtvk.tpnet.pl 18.10.01, 13:23 Z tego co wiem (a trochę żyję na tym świecie) żaden wypadek nie był zapowiadany. Zawsze było pusto, bezpiecznie ... aż sie okazywało za późno. A słyszałeś może o przelatywaniu aut na przeciwległy pas? Rozumiem, że jak widziałes kogos z przeciwka to zwalniałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T1 Re: A4 DO STRZELEC OP. - PIEKŁO NA HIGHWAYU :))))) IP: *.unregistered.formus.pl 18.10.01, 13:27 hmmm, tam sa zabezpieczenia miedzy pasami, poza tym o ile dobrze pamietam, którys z pasów jest wyzszy, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: A4 DO STRZELEC OP. - PIEKŁO NA HIGHWAYU :))))) IP: *.dtvk.tpnet.pl 18.10.01, 14:19 hmmmm, więc nie wiesz na pewno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T1 Re: A4 DO STRZELEC OP. - PIEKŁO NA HIGHWAYU :))))) IP: *.unregistered.formus.pl 18.10.01, 19:57 słuchaj, ukorzyłem sie tu publicznie za mój post, czy masz jakis problem? czepiasz sie słówek jak rzep psiego ogona, jesli z ciebie taki "teoretyk" i specjalista od gdybania to aplikuj do do kółka rózańcowego, tam biora pod uwage wszelkie mozliwe intencje tym razem juz nie pozdrawiam :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzy Re: A4 DO STRZELEC OP. - PIEKŁO NA HIGHWAYU :))))) IP: *.dtvk.tpnet.pl 19.10.01, 15:26 mi nie chodzi o Twoje ukorzenie a o ZROZUMIENIE!!!!!!!! A ja pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vic Re: A4 DO STRZELEC OP. - PIEKŁO NA HIGHWAYU :))))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.10.01, 14:12 Gość portalu: T1 napisał(a): > Hmmm, zazdroszcze.:) mnie czasem adrenalina az roznosi..a takie wyczyny nie > zdarzają mi sie często..tylko jak sie bardzo spiesze... Bezwarunkowo to nie jest żaden wyczyn.Jest wiele innych sposobów by wykazać swoją męskość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vic Re: A4 DO STRZELEC OP. - PIEKŁO NA HIGHWAYU :))))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.10.01, 14:06 Gość portalu: T1 napisał(a): > Zazdrośc to, zawisc a moze przekora? > mimo wszystko pozdrawiam Czego jak czego, ale głupoty nikomu nie zazdroszczę. Pamiętaj ,że każdy swój krzyż dżwiga.Mam nadzieję,że twójani nikogo którego zabijesz nie będzie przy A4. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY na Autobahnie bez ograniczen IP: *.dtvk.tpnet.pl 17.10.01, 14:15 ale jak są, to trzeba przestrzegać. Zreszta Niemcy podają jako zalecana prędkoć na autostradach 130 km/h Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T1 Re: na Autobahnie bez ograniczen IP: *.unregistered.formus.pl 17.10.01, 14:17 Słusznie, nawet jest taki przepis , ze nie wypłaca odszkodowania jezeli wypadek spowodowany został z predkoscia wieksza niz 130 km/h Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: na Autobahnie bez ograniczen IP: *.dtvk.tpnet.pl 17.10.01, 14:19 być może ... ale mozna pojechac na Nuernburgring i poćwiczyć sie w prędkosciach. Poza tym na Oktoberfescie można na Achterbahnach pojeździć. I dzieki temu dac innym szanse pożyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T1 Re: na Autobahnie bez ograniczen IP: *.unregistered.formus.pl 17.10.01, 14:24 hmmm Nuernburgring..niestety nie wpuszczaja tam amatorów :( ale moze kiedys..kto wie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: do JUrka IP: 62.8.156.* 17.10.01, 14:33 Gość portalu: T1 napisał(a): > Poza tym nie uwioerze Ci , ze nigdy nie miałes ochoty sprawdzic > mozliwosci swojego auta, Nie zaprzeczę, miewałem też takie ciągotki. Szczególnie, gdy nie dotyczyło to moich samochodów tylko służbowych. Nafajniejszym z nich był Volvo 850 w wersji 2,5l turbo, co dawało moc 250 koni, czyli niezły ciąg w niepozornie, rodzinnie wyglądającym samochodzie. To właśnie tym samochodem wybrałem się na Nuerburgring koło Koblencji, gdzie naprawdę za niewielkie pieniądze (coś koło 20 DM) możesz sobie kręcić rundy na tej samej trasie, gdzie rozgrywane są wyścigi Formuły 1. > napisałem ze było to po 21..ruch na trasie był zaden, Nie powiesz chyba, że między Bielanami a Rynkiem też nie było ruchu. > wiec jesli kogos bym mógł skrzydzic to tylko siebie. Rozumiem, przy małym natężeniu ruchu można sobie na więcej pozwolić. > Hmmm a co do Niemiec...czu to przypadkiem tam nie ma tzw Freibahn? :) Tak, tak, słynne podstawowe "prawo obywatelskie" w rozumieniu niemieckich "liberałów": "Freie Fahrt fuer freie Buerger" (wolna droga dla wolnych obywateli). Jednak odcinków autostrad, gdzie szybkość nie jest ograniczona znakami, nie jest zbyt wiele. Na takich rzeczywiście wolni Ci jechać, ile fabryka dała. > pozdrawiam > i nie badz zdegustowany :) Również pozdrawiam. Nie byłem aż tak zdegustowany Twoją szybką jazdą, tylko formą w jakiej nam się o tym pochwaliłeś. Nie sądzisz, że sprowokujesz tym następnych chętnych do bicia rekordów, a ci niekoniecznie będą próbować swych sił o 21, tylko np. o 15, wyprzedzając "zawadzających" im normalnych uczestników ruchu raz z lewej raz z prawej, bądź straszących ich długimi światłami lub najeżdżaniem prawie na zderzak? Zbyt wiele naoglądałem się takich małych Schumacherów na polskich (i nie tylko) drogach. Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T1 Re: do JUrka IP: *.unregistered.formus.pl 17.10.01, 14:40 hmmm o tym ze mozesz jezdzic na torze nie słyszałem , dzieki!!! A co do odcinka Bielany-Rynek...wierz albo nie..jechałem przepisowo..miasto to nie autostrada :),co do niemieckich autostrad, oczywiscie ze sa tam ograniczenia ale jak sam pewnie wiesz niewielu sie do nich stosuje. Poza tym kolejny raz przyznaje Ci racje...nie pomyslałem ze moga byc konsekwencje z tego postu..:( pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlugopis Re: A4 DO STRZELEC OP. - PIEKŁO NA HIGHWAYU :))))) IP: 195.30.191.* 17.10.01, 14:44 Tez jezdze bardzo szybko, ale bicie rekordow na drodze publicznej jest szczeniackie. Jak masz ochote sie wydziczyc to zapisz sie do klubu swojej marki samochodu. Nasz klub np od czasu do czasu organizuje zloty. Zloty odbywaja sie ostatnio na wynajetym pasie lotniska o dlugosci 3-4 km i szerokosci okolo 100 m. Tam sie wyglupiamy i sprawdzamy swoje maszynki. Ostatnio na wiosne na lotnisku w Tarnobrzegu jechalem 280 km/h (niestety pas sie konczyl i trzeba bylo ostro hamowac) i dostarczylo mi to sporo adrenaliny. Ale tam jest miejsce i mozliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssaczek Re: A4 DO STRZELEC OP. - PIEKŁO NA HIGHWAYU :))))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.10.01, 12:16 Gość portalu: dlugopis napisał(a): > Tez jezdze bardzo szybko, ale bicie rekordow na drodze publicznej jest > szczeniackie. > Jak masz ochote sie wydziczyc to zapisz sie do klubu swojej marki samochodu. > Nasz klub np od czasu do czasu organizuje zloty. Zloty odbywaja sie ostatnio na > > wynajetym pasie lotniska o dlugosci 3-4 km i szerokosci okolo 100 m. Tam sie > wyglupiamy i sprawdzamy swoje maszynki. Ostatnio na wiosne na lotnisku w > Tarnobrzegu jechalem 280 km/h (niestety pas sie konczyl i trzeba bylo ostro > hamowac) i dostarczylo mi to sporo adrenaliny. Ale tam jest miejsce i > mozliwosci. Tak to najlepsze rozwiązanie z tym że dla ludzi mających szacunek dla innych i popisywać się za bardzo komu tam? Jak wszyscy w takich klubach pociskać potrafią a jazda zygzakiem z paczką dwadzieścia po mieście to dopiero adrenalinę podnosi. Pozdro dla dawców! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: A4 DO STRZELEC OP. - PIEKŁO NA HIGHWAYU :))))) IP: 213.77.49.* 18.10.01, 13:10 Sama się kiedyś wygłupiałam prowadząc 190km/h we Francji. Teraz jak o tym myślę to skóra mi cierpnie, albo jak z kolegą jechaliśmy w Niemczech 230 na autostradzie. Słyszałam niedawno o straszym facecie, który ma nowe serce, dzięki takim jak ja. Serca mu nie zazdroszczę, bo był chory, ale nie chciałbym być dawcą, a poza tym dziecko mogło zostać sierotą, i kto by je prowadził przez meandry życia do dorosłości ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BreslY Re: A4 DO STRZELEC OP. Kilka tematow dl T1 IP: *.chem.ou.dk 18.10.01, 13:37 1.Temat z fizyki. Samochod o masie 750 kg jadacy z predkoscia 150 km/h zmienia predkosc do =0.0 km/h w wyniku zderzenia niesprezystego w ciagu 1s. Oblicz sile dzialajca na samochod. Jak powinna byc wysokosc wiezy, z ktorej spada czlowiek o masie aby hamujac w ciagu 1s w wyniku zderzenia niesprezystego z gruntem ulegl dzialaniu takiej samej sily 2. Biologia. Znajdz w atlasie anatomii prawidlowej obraz zdrowej watroby ludzkiej oraz w atlasie anatomii patologicznej obraz watroby kierowcy ktory ulegl zderzeniu czolowemu jadac z predkoscia powyzej 150 km/h. Wyciagnij wnioski. 3. Ekonomia i spoleczenstwo. Zastanow sie nad mozliwymi konsekwencjami dla dalszych losow rodziny skladajacej sie z rodzicow w wieku lat okolo 40 oraz dwojki dzieci w wieku szkolnym wypadku samochodowego ktoremu ulegl ojciec rodziny w wyniku najechania nan poszukiwacza adrenaliny z predkoscia 180 km/h. Warunki brzegowe: ojciec ulega zlamaniu kregoslupa z nastepujacym paralizem konczyn dolnych i czesciowym gornych, rodzina splaca kredyt budowlany o racie miesiecznej 1200 PLN, zarobki matki wynosza okolo 1000 PLN, stopien splacenia kredytu : 5%, odsetek kredytu 50%. Przyjmij polskie warunki ochrony zdrowia, ubezpieczenia oraz mieszkaniowe Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T1 Re: A4 DO STRZELEC OP. Kilka tematow dl T1 IP: *.unregistered.formus.pl 18.10.01, 19:59 dzieki, chyba zaczne chodzic piechota..:( ..jak to było? ...niech ten co jest bez winy pierwszy rzuci kamień ... Naprawde chciałbym wam wszystkim wierzyc ze jezdzicie przepisowo...ale jakos nie moge... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BreslY Re: A4 DO STRZELEC OP. Kilka tematow dl T1/T1!! IP: 130.225.149.* 19.10.01, 09:39 Gość portalu: T1 napisał(a): > dzieki, chyba zaczne chodzic piechota..:( ..jak to było? ...niech ten co jest > bez winy pierwszy rzuci kamień ... > Naprawde chciałbym wam wszystkim wierzyc ze jezdzicie przepisowo...ale jakos > nie moge... Rzucam kamien :-)) Mnie mozesz. Z przyczyn zasadniczch. Ja nawet kask wkladam, chcociaz to jest tu obowiazkowe tylko dla dzieci :-))) Ja sie po prostu, stary, naogladalem konsekwencji takiej kozackiej jazdy. Tych medycznych i tych spoleczno-ekonomicznych. I trudno ci bedzie zmiekczyc moje stanowisko. Pozdrawiam i sciagnij noge z gazu. PS. Zachod potrzebowal cos ze 2 pokolen zeby pojac jakie sa koszty jazdy poszukiwaczy adrenaliny. My jestesmy ciagle na "Stuffe 0". Dlatego jak ktos z Nich Tu przyjezdza to ma wrazenie ze znajduje sie w domu dla Bardzo Bardzo Nerwowo Chorych. Jak przelecisz jeszcze raz przez te posty to policzysz ze oprocz ciebie conajmniej 4 jeszcze inne osoby conajmniej raz zachowywaly sie na drodze jak ktos kto sobie strzela wokol z Kalasza, bo nikogo dookola nie widzi. Jest to przerazajace, tym bardziej ze dotyczy Forumowiczow. Czego wiec wymagac od napakowanych dresow? Czesc z tych co sie tu wypowiadaja, ciebie wlaczajac, nie bardzo kapuje w czym problem. Inni tez pzeciez nie sa lepsi. Pachnie mi horrorem. Moze te zatloczone drogi wolnego ruchu sa jednak lepsze i dac sobie spokoj z budowa autostrad, jezeli maja one robic za Wyszalnie (to taki pomysl z Lema, czytales?) :-(((( PS´´. Odsylam do watku Bei "Mam ochote kogos zabic" czy jakos tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T1 Re: A4 DO STRZELEC OP. Do Bres/y IP: *.unregistered.formus.pl 19.10.01, 15:56 hmmm, dzieki za pozdrowienia :), moze to zabrzmi smiesznie ale staram sie mimo wszystko jezdzic bezpiecznie , na takie osiagi pozalam sobie jak jest pusto na drodze..a co do swiadomosci ludzi z innych krajów...popatrz ile aut z niemieckimi blachami pędzi po A4..w ciagu dnia...:) i troche szybciej niz ja :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vic Re: A4 DO STRZELEC OP. - PIEKŁO NA HIGHWAYU :))))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.10.01, 14:02 Gość portalu: nell napisał(a): > Sama się kiedyś wygłupiałam prowadząc 190km/h we Francji. > Teraz jak o tym myślę to skóra mi cierpnie, albo jak z kolegą jechaliśmy w > Niemczech 230 na autostradzie. Wstyd się przyznawać do takiej bezmyślności.Jadza z takę prędkością powinna być karana jak usiłowanie zabójstwa.Martwisz się o swoje dziecko,a co z innymi,czy też ich rodzicami, których mogłaś zabić.Jakie są szanse uniknięcia przeszkody jadąc 50 - 60 m/s ,kiedy nawet w pełni sprawny samochód potrzebuje na zatrzymanie się ze 100km/h około 40 m. Smutne jest,że podoba się to młodym kobietom,przez co ich meżczyżni chcąc zaimponować szarżują stwarzając zagrożenie.Potem nie ma się co dziwić karambolom takich jak dziś we Włoszech, gdzie około 150 samochodów zderzyło sie na autostradzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: A4 DO STRZELEC OP. - PIEKŁO NA HIGHWAYU :))))) IP: 213.77.49.* 18.10.01, 14:40 Gość portalu: vic napisał(a): > Wstyd się przyznawać do takiej bezmyślności ....itd Wyraźnie przyznaję, że mi wstyd i że to była głupota ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T1 Re: do Nell IP: *.unregistered.formus.pl 18.10.01, 20:16 Nell, szkoda gadac, czytajac te posty nabieram przeswiadczenia ze wszyscy swieci i rozsadni sa tutaj...a tak naprawde.. to załoze sie ze w wiekszosci robia, robili lub chcieliby zrobic to samo...ale to juz inna historia.. ...mowia ze narzekanie i pouczanie mamy we krwi...oto mamy tego dowód pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlugopis Re: A4 DO STRZELEC OP. - PIEKŁO NA HIGHWAYU :))))) IP: 195.30.191.* 18.10.01, 13:25 Gość portalu: ssaczek napisał(a): > Tak to najlepsze rozwiązanie z tym że dla ludzi mających szacunek dla innych i > popisywać się za bardzo komu tam? Jak wszyscy w takich klubach pociskać potrafi > ą > a jazda zygzakiem z paczką dwadzieścia po mieście to dopiero adrenalinę podnosi > . > Pozdro dla dawców! Nie lapie sensu twojej wypowiedzi. Odnosze wrazenie , ze brakuje kilku slow w twoim tekscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woznica Re: A4 DO STRZELEC OP. - PIEKŁO NA HIGHWAYU :))))) IP: *.amrest.com.pl 18.10.01, 16:09 Pomyślałeś kiedyś, że może oprócz Ciebie nie wszyscy chcą być dawcami narządów? A jeścli nawet to sami wybiorą sobie miejsce i czas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T1 Re: A4 DO STRZELEC OP. - PIEKŁO NA HIGHWAYU :))))) IP: *.unregistered.formus.pl 18.10.01, 20:05 aha, i juz sie zrodził nowy watek, a propos wypadków..mysle ( nie mam niestety opracowań) ,ze gros wypadków powoduja NIESPRAWNE SAMOCHODY, PIJANI KIEROWCY, natomiast ci jezdzacy szybciej ( nie mówie o wariatach zasuwajacych 200km/h o 15 po Powstańców) raczej maja sprawniejsze auta i troche lepszej klasy, co powinno sie przełozyc na bezpieczenstwo, droge hamowania itp..ale o czym ja mówie..wy przeciez i tak wiecie lepiej ..nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FraMauro Re: A4 DO STRZELEC OP. - PIEKŁO NA HIGHWAYU :))))) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.01, 20:25 T1, pewnie nie spodziewales sie, ze forum potrafi byc tak surowo racjonalne, co ? Nie masz wyboru -wkladaj wór pokutny i przesiądź na hulajnoge, poki tu jeszcze ktos z Toba rozmawia ! :) A tak powazniej: twoj czas przejazdu wskazuje, ze "leciales" sobie sr 180-190/h bez zdejmowania nogi z gazu. No dobra,nie bede moralizowac: dosc regularnie przebywam ta trase i powiem, ze zdarzalo mi sie osiagac podobne wyniki ale ostatnio troche spuscilam z tonu.Teraz wydaje mi sie, ze wloke sie przy predkosci 140 ale wiem, ze i przy takiej w razie czego nie mam praktycznie szans... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T1 Re: A4 DO STRZELEC OP. - PIEKŁO NA HIGHWAYU :))))) IP: *.unregistered.formus.pl 18.10.01, 20:37 wiesz, tak naprawde nie o to chodzi co i jak tylko ze ktos sie odwazył.., np, post pod moim niejaki Krnabrny napisał ze przejechał z Wrocka do Pułtuska w 3,20h, a jesli jechałas z wrocka do Wawy ( na pewno :) ) to masz porównanie tych tras.. a jakos nikt do niego nie wyskoczył . A to ze "jeszcze ktos ze mna rozmawia"...wiesz zawsze uwazałem ludzi z Wrocka za kogos na poziomie..i nie chciałbym zmieniac tego zdania , m.in. dlatego ze sam jestem wrocławianinem i jestem z tego dumny. Pozdrawiam PS na upartego mozna sie utopic w łyzce wody :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: A4 DO STRZELEC OP. - PIEKŁO NA HIGHWAYU :))))) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.01, 20:57 Gość portalu: T1 napisał(a): > Mój rekord Strzelce-Wrocław Rynek- 45min..kto jechał szybciej? > PS jechałem ok godz 21 Nieźle. Nie wiem jaki miałem na tym odcinku, ale wrocek - kraków to 1,43 h, w tym odcinek od bramki do bramki katowice - balice 17,03 min. Wyjechałem o 22.15. Czym jeździsz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T1 Re: A4 DO STRZELEC OP. - PIEKŁO NA HIGHWAYU :))))) IP: *.unregistered.formus.pl 19.10.01, 09:32 niezle :) ja od bramki do bramki miałem cos koło prawie 18 min ..ale od strony Krakowa, no i to było troche wczesniej , a jechałem Peugeotem 306, 1,6l 101 km, na paliwie V-Power...naprawde ta benzyna ma kopa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: A4 DO STRZELEC OP. - PIEKŁO NA HIGHWAYU :))))) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.01, 11:12 Gość portalu: T1 napisał(a): > niezle :) > ja od bramki do bramki miałem cos koło prawie 18 min ..ale od strony Krakowa, > no i to było troche wczesniej , a jechałem Peugeotem 306, 1,6l 101 km, na > paliwie V-Power...naprawde ta benzyna ma kopa... A próbowałeś V-power plus ? To jest wypas. Tylko szkoda kasy. Ja jeżdżę chryslerem stratusem 2.0. Trochę muł, ale daje radę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: A4 DO STRZELEC OP. - PIEKŁO NA HIGHWAYU :))))) IP: *.dtvk.tpnet.pl 19.10.01, 15:37 O masz T1 w końcu kolegę. Tylko Ty chyba zacząłes nas rozumieć, a ten tu wyskoczył jak Filip z konopii. Jest takie powiedzenie: lepiej przyjechac o 5 minut za późno niż 40 lat za wcześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T1 Re: A4 DO STRZELEC OP. - PIEKŁO NA HIGHWAYU :))))) IP: *.unregistered.formus.pl 19.10.01, 15:49 Tak tak tak...nie obraz sie Duzy, ale zaczynam załowac ze forum nie zgłosiło sie do wyborów jako partia.( a przynajmniej niektórzy forumowicze)..wyobraz sobie taki parlament...sam rozsadek, poszanowanie przepisów do końca, i w ogóle crystal clear...tak tego nam trzeba!!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: A4 DO STRZELEC OP. - PIEKŁO NA HIGHWAYU :))))) IP: *.dtvk.tpnet.pl 19.10.01, 16:33 a Ty nadal nie chcesz zrozumiec, że czym innym jest łamanie przepisów, a czym innym chwalenie sie tym z zachętą do bicia "rekordu" (ale czego?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T1 Re: A4 DO STRZELEC OP. - PIEKŁO NA HIGHWAYU :))))) IP: *.unregistered.formus.pl 19.10.01, 19:41 ja nikogo nie zachecam! ja tylko zapytałem, poza tym juz pisałem kilka razy ze sie poczuwam i nie bede wpisywał takich watków. W moim poscie powyzej zawarłem moje odczucia do "tych rozsadnych" tutaj a nierozsądnych gdzie indziej..a propos przysłów...widzi słomke u sasiada a nie widzi belki u siebie..w wielkim skrócie..nie wychylaj sie bo i tak cie przytna? PS, jesli mi udowodnisz ze nikt nigdy nie jechał szybciej niz nakazuja przepisy ( mowa o forumowiczach biaracych udział w dyskusji tutaj) to masz u mnie butelke "Old Smuggler" :) tym razem Pozdrawiam :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: A4 DO STRZELEC OP. - PIEKŁO NA HIGHWAYU :))))) IP: *.dtvk.tpnet.pl 22.10.01, 15:04 He he he to nieuczciwe bo sam wiesz, ze nie ma takiego na świecie świetego co w 100% przestrzega przepisów ruchu drogowego. Musz więc sam sobie kupic ... dlatego wybiorę Hennessy'ego VSOP. Pozdrawiam :-) PS> A pytanie to to samo co prowokacja/namawianie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mabr Wariat IP: 192.71.76.* 19.10.01, 10:50 A co bys zrobil, jakby Ci na autostrade wyszla sarna albo lis? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BreslY Re: Wariat IP: *.chem.ou.dk 19.10.01, 11:00 Gość portalu: mabr napisał(a): > A co bys zrobil, jakby Ci na autostrade wyszla sarna albo lis? Albo los, co mabr? :-)) Czy dalej u was Niemcy kradna znaki drogowe z losiem? mvh B-y Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mabr Re: Wariat IP: *.knowit.se 19.10.01, 11:05 Gość portalu: BreslY napisał(a): > > A co bys zrobil, jakby Ci na autostrade wyszla sarna > albo lis? > > Albo los, co mabr? :-)) > Czy dalej u was Niemcy kradna znaki drogowe z losiem? =) Podobno tak, ale to raczej na poludniu, blizej Ciebie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś